Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

KALENDÁŘ PEUGEOT KLUBU 2014 - kalendáře odeslány 13.12.2013 v 16:11:37

Recommended Posts

Odesláno

Tak, taky sem nahodil fotky druhého káru a pro potěchu oka sem vybral fotky, na kterých je mladá;) Pro Šaldu a pár dalších dodávám, NE, není v plavkách vyvalená na kapotě:P

Odesláno

Musel, protože sem 106 zapoměl nafotit, a měl sem buďto fotku auta s mladou, nebo auta se mnou a fotku se mnou sem tam dát nemohl, protože by se se mnou pak mohl soudit Ford, resp. firma, která jim dělala reklamu na Fusion, že sem jim ukradl jejich nápad. \"je tak malý, nebo já tak velký\" Když sem se na tu fotku díval, tak to vypadá, jak když narveš medvěda do elektrickýho autíčka pro děti. Moje hlava zaplní celý přední okno:bojim

Edit: stojí za povšimnutí, že mědvěda jsem napsal s malým písmenem, aby bylo jasné, že myslím medvěda jako medvěda a ne medvěda jako Medvěda, hej?

[upravil dne 25/9/13 11:07 od odee]

Odesláno

óóó, mal by som, taký malý problémik. Po nahraní fotiek som si všimol, že sa mali nahrávať do 16.9 a nie 16.10. Dúfam že som tým nič nezmrvil, a dokonca neviem, či ja, ako \"neriadny člen\" som mal právo nahrať fotky.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tomas: bez problému :) stejně kalendář ještě není plný a zřejmě bude třetí kolo :)

Gabriel: Ale musel jsem ti to připomenout mailem :P :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...