Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

KALENDÁŘ PEUGEOT KLUBU 2014 - kalendáře odeslány 13.12.2013 v 16:11:37

Recommended Posts

Odesláno

zatím 15, ale bude se ještě přidávat háček, já, bazi, kaťa, gabriel a ještě myslím někdo.. takže jsme už na 20ce :papa

Odesláno

Hranaté by to bylo možná lepší, ale co spíše dát stejnou barvou nick uživatele a třeba pod fotku? Protože se mi moc nelíbilo, že každá fotka to má jinak, jindy vlevo, pak zase bílé a potom černé... :) a nebo hranaté a s odsazením kolem fotky tenký rámeček, krásně to decentně vynikne :) pod rámečkem vždy vlevo nick majitele auta třeba s nějakou zajímavostí o něm, nebo s jeho komentářem, který by chtěl vložit? Bylo by to podle mě hodně zajímavé, co vy na to? ;)

Odesláno

to neni špatnej nápad,fotku dát do většího rámečku a dole nechat větší prostor na komentář a nick v rohu:)

a fotky nebudou rušeny písmem:)

[upravil dne 7.8.2013 18:19 od vendelinek]

Odesláno

Komentář jsem myslel jako takový, že by si každý nějaký vymyslel, samozřejmě bez vulgarismů a slušně...a ten by se do kalendáře otiskl právě pod jeho fotku. Člověk by se třeba nějaký týden i pobavil, nebo se o někom dozvěděl něco co nevěděl, či zajímavého... ;)

Ovšem pokud už má Roman naceněnou nějakou grafiku a práci, tak to možné třeba nebude... :myslim

Odesláno

Jak hranaté? Jak to myslíte?

On ten popisek musí vyniknout, nemůžu dát černý nick na tmavé pozadí a opačně. Proto barvu vybírám podle každé fotky zvlášť. Popisek v rámečku by šel, ale musel bych ho dát do fotky před vložením do kalendáře. To ale nejde, protože každý má jiný rozměr fotky. Musela by každá fotka mít strany 1:1 a auto dostatečně daleko od kraje fotky. Popisek v barvě vozu je u té, co jsem sem před chvílí dal. U každé to ale také nepůjde, protože někdo má tmavé auto na tmavém pozadí.

Promiň, ale nic jiného než nick bych tam rozhodně nedával.:papa

Odesláno

ten popisek by byl pod fotkou na bílym podkladu

jasný,ale ne do fotky ale mimo,třeba pod fotkou trochu víc místa třeba v pravym dolnim rohu a to cely dát pak do rámečku:myslim

[upravil dne 7.8.2013 18:34 od vendelinek]

Odesláno

Ono je to tak, kalendář je daný jako šablona, a já tam mohu vložit jen fotku, do které mohu dát popisek.

Něco mě napadlo, jdu to skusit:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Nick bych napsal rozhodně pod fotku, jak už tu zaznělo, a k němu žádnej osobní popis stylem: Moje kára 206, nebo můj sršeň 307, ale napsal bych tam info o autě, to co máme v podpise na klubu, to jest třeba u mě: Šalda, Partner 2.0. HDi 2002, nebo tak nějak.

A hlavně nezapomenout na ten tvrdej karton dole dát webovky klubu;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...