lukaro Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Díky Romane jen doufám, že nebude tak tmavá jako teď ta 307ka co mám taky na lesní cestě..... Citovat
ChouLu Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 zatím 15, ale bude se ještě přidávat háček, já, bazi, kaťa, gabriel a ještě myslím někdo.. takže jsme už na 20ce Citovat
ChouLu Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 To já také.. nicméně bych byl radši kdyby se většina zaplnila jedním autem člena Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 Tak naši bývalou 306ku tam bude mít Mirča Bazi:D, stejně jako loni. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 . . .přehled volných-obsazených týdnů ještě není Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 Přehled volných týdnů zřejmě ještě není naprogramován. Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 Ochutnávka, abych nalákal váhající. Ale asi to bude hodně nekvalitní. Citovat
vendelinek Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 já to chci hranatý,jako klasická fotka:) Citovat
vendelinek Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 taky si myslim,lidu je tu dost a dižtak dáme po dvou autech a je to plný hned:) Citovat
lukaro Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Hranaté by to bylo možná lepší, ale co spíše dát stejnou barvou nick uživatele a třeba pod fotku? Protože se mi moc nelíbilo, že každá fotka to má jinak, jindy vlevo, pak zase bílé a potom černé... a nebo hranaté a s odsazením kolem fotky tenký rámeček, krásně to decentně vynikne pod rámečkem vždy vlevo nick majitele auta třeba s nějakou zajímavostí o něm, nebo s jeho komentářem, který by chtěl vložit? Bylo by to podle mě hodně zajímavé, co vy na to? Citovat
vendelinek Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 to neni špatnej nápad,fotku dát do většího rámečku a dole nechat větší prostor na komentář a nick v rohu:) a fotky nebudou rušeny písmem:) [upravil dne 7.8.2013 18:19 od vendelinek] Citovat
lukaro Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Komentář jsem myslel jako takový, že by si každý nějaký vymyslel, samozřejmě bez vulgarismů a slušně...a ten by se do kalendáře otiskl právě pod jeho fotku. Člověk by se třeba nějaký týden i pobavil, nebo se o někom dozvěděl něco co nevěděl, či zajímavého... Ovšem pokud už má Roman naceněnou nějakou grafiku a práci, tak to možné třeba nebude... Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 Jak hranaté? Jak to myslíte? On ten popisek musí vyniknout, nemůžu dát černý nick na tmavé pozadí a opačně. Proto barvu vybírám podle každé fotky zvlášť. Popisek v rámečku by šel, ale musel bych ho dát do fotky před vložením do kalendáře. To ale nejde, protože každý má jiný rozměr fotky. Musela by každá fotka mít strany 1:1 a auto dostatečně daleko od kraje fotky. Popisek v barvě vozu je u té, co jsem sem před chvílí dal. U každé to ale také nepůjde, protože někdo má tmavé auto na tmavém pozadí. Promiň, ale nic jiného než nick bych tam rozhodně nedával. Citovat
vendelinek Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 ten popisek by byl pod fotkou na bílym podkladu jasný,ale ne do fotky ale mimo,třeba pod fotkou trochu víc místa třeba v pravym dolnim rohu a to cely dát pak do rámečku:myslim [upravil dne 7.8.2013 18:34 od vendelinek] Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 Ono je to tak, kalendář je daný jako šablona, a já tam mohu vložit jen fotku, do které mohu dát popisek. Něco mě napadlo, jdu to skusit:myslim:myslim:myslim Citovat
Šalda Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Nick bych napsal rozhodně pod fotku, jak už tu zaznělo, a k němu žádnej osobní popis stylem: Moje kára 206, nebo můj sršeň 307, ale napsal bych tam info o autě, to co máme v podpise na klubu, to jest třeba u mě: Šalda, Partner 2.0. HDi 2002, nebo tak nějak. A hlavně nezapomenout na ten tvrdej karton dole dát webovky klubu;) Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. srpen 2013 Autor Odesláno 7. srpen 2013 Dole to ruší název měsíce, ale dalo by se to dát nahoru. O tom typu auta, např. 307Sw 2.0i budu přemýšlet. Jdu to prubnout. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.