Roman Bazi Odesláno 3. srpen 2013 Autor Odesláno 3. srpen 2013 John a Bendy - fotografie nenahrány. Citovat
Šalda Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 Jen se zeptám, když to bude ofiko Peugeot-club kalendář, bude někde dole na tom tvrdým papíře logo klubu? A pod fotkou aut nick majitele? Citovat
ChouLu Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 Logo klubu chceme na první stranu Toještě musím dořešit ve vedení A jinak. u každé fotky je nick.. tady je to docela dobře vidět na té horní fotce: Citovat
Šalda Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 Takže dole na tom kartonu nebude logo? Aby bylo vidět celej rok že je to kalendář klubu? Citovat
ChouLu Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 člověče teď tam nebylo.. pošlu dotaz romanovi ať se poptá ve firmě I když teď koukám, že tam je jen 2cm pruh, kam se logo moc nevejdE [upravil dne 3/8/13 22:06 od ChouLu] Citovat
Šalda Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 Logo asi ne, ale třeba jen nápis: www .peugeot-club.com by bylo docela fajn, ale když to nebude tak si to nalepím sám [upravil dne 3/8/13 22:08 od Šalda] Citovat
ChouLu Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 Já ti ho tam šaldo dopíšu lihovkou PS: Rád ti jej předám osobně od října jsem v Brně na trvalo Citovat
Šalda Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 To by šlo;) Počítal sem že si ho vezmu na vánočním sraze kdybych jel, ale když bude už v říjnu tak super A lihovkou nic nepiš, stejně škrabeš jak stará bába:D Citovat
ChouLu Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 V říjnu budu já.. néé kalendář.. ten by měl být během listopadu vyrobený.. takže začátek prosince připravený k expedici... A šaldíka na vánočním sraze (nejspíše vysočině) rádi uvidíme Citovat
Šalda Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 Na vysočině? To bude docela změna:D Jinak jak budeš v Brně tak určitě dojedeš i na nějakej brněnskej parkoviště pokec;) Citovat
ChouLu Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 určitě dojedu nejspíš ale v MHD... nechce se mi chudáka auto nechávat někde v Brně celé noci Citovat
vendelinek Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 pěknej návod Choulík má u mě pochvalu Citovat
ChouLu Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 Děkuji Momentálně máme 10 registrovaných členů a 8 zamluvených týdnů Za necelý den od spuštění je to velice pěkné Letos by jsme chtěli alespoň obsadit 80% kalendáře různými členy a vytvořit objednávku 50 kalendářů Tak šupky dupky nahrávejte Samozřejmě i slováci Citovat
poldiss Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 Odpoledne jsem se taky snažil nahrát fotky, snad se to podařilo trochu mi tu nespolupracuje net Citovat
Roman Bazi Odesláno 4. srpen 2013 Autor Odesláno 4. srpen 2013 poldiss - nahráno v pořádku, nemusíš se bát;). Pomalu se nám to plní. Tak šup šup, kdo ještě nenahrál, tak směle do toho. Citovat
Veverka Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 Tak jsem zkusil taky nahrát (loňské foto) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.