Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čaves. Na mojom Picasse 1,6HDi 66kW mám okolo dvoch vstrekovačov vrstvu oleja alebo nafty, ja to neviem rozoznať možno to je zmes oboch. Neni to zapečené, v podstate je to čistá tekutina. Skontrolovali mi tesnenie veka ventilov a odtiaľ to neide. Je to od rozvodov prvý a tretí vstrekovač. Keby ich podfukovalo , tak je to zapečené, nie?

Všimli sme si to v piatok,keď mi šikovný mechanik robil na autíčku dekarbonizáciu, on tipoval, že by ich trebalo pretesniť, lebo keď sa to zvnútra zapečie ani boh ich potom nevytiahne.

post-47011-1410963232888_thumb.jpg

Odesláno

Original v peugeote stali okolo 4 Eur ...

Hlavne, ked podfukovali, tak to bolo počuť, pri naštartovanom motore ...

Odesláno

Ináč, keď mi v januári kixlo auto na STK, odtiahli mi ho do Citroenu tam dali hlavu dole a prebrusovali sedlá ventilov aj pretesňovali hlavu, vstreky boli von tiež, mechanik ich mal pekne na stole vyťahané. Tak asi pôjdem reklamovať do Citroenu, že sú blbo inštalované, nebudem sa s tým vláčiť po iných odborníkoch. Olej mi kape aj na kryt motora, len neviem skade, vyzerá to ako zo strany rozvodov, tak neviem či to je od krajného vstreku a tečie dolu alebo aj výmena rozvodov - ktorú už zároveň urobili - nestála za prd.

• O 8 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...