marcel.tokar Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Čaves. Na mojom Picasse 1,6HDi 66kW mám okolo dvoch vstrekovačov vrstvu oleja alebo nafty, ja to neviem rozoznať možno to je zmes oboch. Neni to zapečené, v podstate je to čistá tekutina. Skontrolovali mi tesnenie veka ventilov a odtiaľ to neide. Je to od rozvodov prvý a tretí vstrekovač. Keby ich podfukovalo , tak je to zapečené, nie? Všimli sme si to v piatok,keď mi šikovný mechanik robil na autíčku dekarbonizáciu, on tipoval, že by ich trebalo pretesniť, lebo keď sa to zvnútra zapečie ani boh ich potom nevytiahne. Citovat
koblih69 Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Přetěsnit vstřikovače. Podložka stála v Kelly kolem 20,- Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Original v peugeote stali okolo 4 Eur ... Hlavne, ked podfukovali, tak to bolo počuť, pri naštartovanom motore ... Citovat
marcel.tokar Odesláno 16. červenec 2013 Autor Odesláno 16. červenec 2013 No nepočuť syčať nič. Citovat
koblih69 Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Je to spíš takové malskání... jinak ano v Pežo chtěli 80,- za jednu měděnou podložku. Přiznám se, že jsem byl na paní trochu hrubý Citovat
marcel.tokar Odesláno 16. červenec 2013 Autor Odesláno 16. červenec 2013 Ináč, keď mi v januári kixlo auto na STK, odtiahli mi ho do Citroenu tam dali hlavu dole a prebrusovali sedlá ventilov aj pretesňovali hlavu, vstreky boli von tiež, mechanik ich mal pekne na stole vyťahané. Tak asi pôjdem reklamovať do Citroenu, že sú blbo inštalované, nebudem sa s tým vláčiť po iných odborníkoch. Olej mi kape aj na kryt motora, len neviem skade, vyzerá to ako zo strany rozvodov, tak neviem či to je od krajného vstreku a tečie dolu alebo aj výmena rozvodov - ktorú už zároveň urobili - nestála za prd. Citovat
koblih69 Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 No tak pokud je to takhle tak bych tam určitě zajel. Tohle je jejich chyba. Citovat
Honza z Nera Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 . . . a časem, pokud to zanedbáš z toho bude \"krtkův dort\", tak nemeškej. Citovat
Fusion Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 A já zas chrstám olej všude když ho nalívám a pak časem steče ke vstřikům. Tak bych to prve důkladně vyčistil a sledoval co se děje. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. červenec 2013 Odesláno 17. červenec 2013 Fusion Zkusil bych trychtýř--dá se s ním nalít olej opravdu DO motoru, nikoli NA motor. Citovat
Mathonik Odesláno 16. duben 2014 Odesláno 16. duben 2014 Clovek by neveril ze pri rieseni problemu s autom sa tak dobre zasmeje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.