KapriQ Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Mno ved prave to je to, naco by som si daval pozor, pretoze taketo problemy, niekedy dost zneprijemnuju zivot... Zo skusenosti viem, ze naozaj co sa tyka zarucneho servisu, tak Acer to ma asi najlepsie :/. (Hodnotim s pomedzi znaciek ASUS/TOSHIBA/ACER/MSI - ostatne znacky neviem ako maju servis) Citovat
Cinicman Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Možno zlý kus... to sa stáva, je to spotrebný tovar. Už som to tu niekde písal ale rád to napíšem znovu... ja som totiž so Samsungami dlhé roky spokojný (aj keď s vyššou radou): Notebook HP, Dell, Acer, Asus atď.: Obrazovka - NoName, resp. Sony alebo Samsung... Pamäte - NoName, resp. Apacer a podobne... Mechanika - NoName, Hitachi, LG... HDD - Seagate, Hitachi... Notebooky Samsung: Všetko okrem procesora a grafiky vlastné komponenty... Citovat
adraj Odesláno 15. červenec 2013 Autor Odesláno 15. červenec 2013 Dotaz od laika,jaký je rozdíl mezi notebookem a ultrabookem. No asi budu za blba,ale zeptám se:aut Citovat
Milan+ Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Vem něco z řady Sony Vaio a myslím,že nebudeš litovat,dal jsem na doporučení,koupil ho 17leté dceři a je spokojena navýsost,starší si rok před ní vybrala HP probook a ja po nich zdědil Acer. A ten se neda ani s jedním rovnat. Citovat
KapriQ Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Sony Vaio - neblazni ,tam sa plati hlavne za tu znacku... to mas jak nakusnute jabko Citovat
groovred Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Samsung bych nebral je to sheet, me se začal rozpadat zespodu po obvodu s nej začli vypadavat šroubky, šel bych do HP Envy třeba tenhle http://www.alza.cz/hp-envy-m6-1105ec-d357502.htm , ma ho znamej a je skvělej [upravil dne 15/7/13 07:52 PM od groovred] Citovat
lukaro Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Samsung a šmejd? :D Naopak, HP je šunt prvního stupně Citovat
groovred Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Samsung a šmejd? :D Naopak, HP je šunt prvního stupně Prosim tě nebuď směšnej dělal jsem ve Foxu opravaře takže vím o čem mluvim, když jeli HP-čka nemel jsem celou směnu co dělat, když jeli IBM nebo Acery tak jsem se nezastavil... o Samsungu se nebudu vyjadřovat, stačil mi ten šmejd ktery teď použivam na diagnostiku, i to se bojim co mi kde upadne... [upravil dne 15/7/13 07:58 PM od groovred] Citovat
lukaro Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Acer a šunt? :D Ty jsi komediant... Já měl předtím Acer a šlapal jako hodinky, teď mám Acer Aspire TimelineX 5830 TG a funguje druhým rokem krásně, tichounký, lehký, tenký a brutální výdrž baterie Samsung dělá jednu z nejlepších elektronik vůbec... HP je nehorázný šmejd. Moje přítelkyně se o tom přesvědčila a taťka taky Citovat
kujon106 Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Nečetl jsem to celé, ale zrovna nedávno jsem kupoval sobě nový ntb, jelikož mi starý kleknul. Chtěl jsem něco malého, lehkého, bez WIN (který nepoužívám), s rozumným výkonem za rozumnou cenu. A našel jsem Acer TravelMate B113-M (11.6\", Intel Core i3-2377, 4 GB RAM, 500 GB HDD, Intel HD Graphics 3000, Linux) a jsem s ním na 90% spokojen. Těch zvývajících 10 % delá touchpad, který je opravdu na dvě věci. :-) Kupováno nové za 9 990 Kč. Citovat
adraj Odesláno 15. červenec 2013 Autor Odesláno 15. červenec 2013 co tenhle? Stačil by http://www.czc.cz/dell-inspiron-15r-cerna/124120/produkt?q-category-id=86eqck8daogq2amg1m14lki7s9&q-c-0-producer=s5fp7k911hgctq929de6mhsvj5e Citovat
lukaro Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Podívej se spíše po něčem, co má i5 procesor.. Ať ji to rychle startuje a optimálně funguje, bez sekání a čekání http://www.czc.cz/acer-aspire-v5-471p-323c4g50mass-stribrna/126871/produkt?q-c-0-availability=d1&q-category-id=89p7i9agp8i2lajk373h33k8l5&q-c-1-availability=d2&q-c-2-price=r5000-15000 http://www.czc.cz/lenovo-ideapad-s400-seda_2/121919/produkt?q-c-0-availability=d1&q-category-id=89p7i9agp8i2lajk373h33k8l5&q-c-1-availability=d2&q-c-2-price=r5000-15000 Mezi těmito bych se rozhodoval asi, lehké, tenké a vcelku výkonné a vypadají skvěle.. Citovat
groovred Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Acer a šunt? :D Ty jsi komediant... Já měl předtím Acer a šlapal jako hodinky, teď mám Acer Aspire TimelineX 5830 TG a funguje druhým rokem krásně, tichounký, lehký, tenký a brutální výdrž baterie Samsung dělá jednu z nejlepších elektronik vůbec... HP je nehorázný šmejd. Moje přítelkyně se o tom přesvědčila a taťka taky Ty vidiš někde napsano Acer šmejd? ja jsem řekl že jsem se za směnu nezastavil, to znamená že je tam větši procento poruchovosti, miluji názor takovych \"odborníku\" jak si ty...ja v ty firmě dělal takže vím jak to tam funguje, ale je mi to v podstatě jedno at si koupi třeba trysko myš ty si žij i nadále v tvem presvědčení a adraj ať dobře pořídi Citovat
lukaro Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Já soudím dle toho, jaké mám zkušenosti... A tobě věřím tak kulové, protože zatím jsem kritiku slyšel jen na HP Citovat
groovred Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Já soudím dle toho, jaké mám zkušenosti... A tobě věřím tak kulové, protože zatím jsem kritiku slyšel jen na HP Mě věřit nemusíš, ja tě o to nežádam, a co panty ještě ti drži? :D:D Citovat
Péťa Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 S kritikou na HP se musím přidat. Kousky, které jsou vyrobeny v Pardubicích jsou fakt strašné. S jinými nemám zkušenosti (teda kromě jednoho, který jsem si nechal před cca 16 lety přivést z USA). A co se týká servisu na Asus x Acer, možná je jiná situace na Slovensku, ale tady v ČR mám se servisem Asus jen ty nejlepší zkušenosti. Citovat
lukaro Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Panty drží, jako nové jen asi půjdu na pročištění větráku, protože 2 roky stojí na stole a ještě nebyl nějak čištěný, tak preventivně opravdu, stále funguje a vypadá jako nový.... Nedám na něj dopustit. Citovat
groovred Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 S kritikou na HP se musím přidat. Kousky, které jsou vyrobeny v Pardubicích jsou fakt strašné. S jinými nemám zkušenosti (teda kromě jednoho, který jsem si nechal před cca 16 lety přivést z USA). A co se týká servisu na Asus x Acer, možná je jiná situace na Slovensku, ale tady v ČR mám se servisem Asus jen ty nejlepší zkušenosti. Jo ja z Asus servisem taky, čekal jsem na notebook \"jen\" měsic odešel mi po osmi měsicech HDD,Wifi karta a na display vadný pixel, škoda že servis je jen jeden v Ostravě tak je poměrne \"krátka\" čekací doba na spravení, ale to asi proto že mi toho odešlo tolik Citovat
KapriQ Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Panty drží, jako nové jen asi půjdu na pročištění větráku, protože 2 roky stojí na stole a ještě nebyl nějak čištěný, tak preventivně opravdu, stále funguje a vypadá jako nový.... Nedám na něj dopustit. Cistenie vetraku ? Pichni srobovak, alebo nieco tenke cez spodok notasu do toho vetraku, myslim aby si zablokoval lopatky, a normalne to povysavas vysavacom, ja to takto robim, robota na 2min a nemusis nic rozoberat ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.