Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chudák Adraj, to se teda optal. Jak si teď má vybrat?

15tis. je dnes na notebook opravdu hodně. Osobně bych vybral něco od Dellu se slušnou zárukou. Mám s nimi jen ty nejlepší zkušenosti. Ten od cinicmana z Alzy je bazarový, to bych nechtěl. Win8 je v pohodě, kromě tabletu s Androidem je mám všude a nedám na ně dopustit (ale zahodil jsem metro).

Odesláno

Přečti si něco o WIN8 a uvidíš sám :) já jsem zatím odpůrce tohoto systému. Co mi známý říkal, jak se na takových \"slabších\" strojích bude systém chovat za půl roku chodu... WIN7 je velice slušně optimalizovaný systém, doporučuji :) ale je to na tobě, na netu jsou články odborníků, kteří většinou píšou tak, aby se to prodávalo... Chce to zjistit názory těch \"obyčejných\" lidí :) Peťa WIN8 chválí, já ne.. Každý chce od OS něco jiného, já rychlost a kompatibilitu.

Odesláno
Lenovo je výborná značka :)

IBM byla skvělá značka. Lenovo lze \"tolerovat\" - tzn. nebál bych se, ale musí to být řada Thinkpad, ne Ideapad.

Ještě k WIN8 - jak dlouho jsi je zkoušel? Jaká kompatibilita? S čím nejsou kompatibilní? Vše, co mi jelo na Win7 mi jede i na Win8. Ale předem říkám, nebavím se o warezu! Mám je nainstalované déle než 1/2 roku ;)

[upravil dne 15.7.2013 11:31 od Peta]

Odesláno

No, v práci máme firemní noťas Asus a pak Idepad a musím říct, že šlape krásně, zpracování výborné ;)

Jinak WIN8 zkoušel kamarád, ne já. Testován byl od data vydání až doteď... Mohu se ho klidně zeptat, ať dá odbornější názor, který tu předám.

[upravil dne 15/7/13 11:31 od lukaro]

Odesláno

Aha, \"jedna paní povídala...\"

V práci mám ještě na mnoha PC nainstalovaná XP (tipuji tak 60%), nemám s tím problém. Zbytek má v podstatě Win7 až na pár kousků se serverovým systémem a cca 6 instalací Win8. Starám se o cca 300 počítačů.

Odesláno

Lukaro, mal by si sa niekedy najprv zamyslieť na tým čo píšeš... zavádzaš a protirečíš sám sebe v každom druhom príspevku... niekoho mi to začína silne pripomínať... :roll

K téme: Bral by som Dell alebo napr. nejaký Samsung (aj keď tam bude vyššia cena vzhľadom na kvalitu a \"značku\".

Ak to má byť pre dcéru aj do školy tak samozrejme ofiko Windows a buďme úprimný, v dnešnej dobe tých pár korún za oficiálny systém nie je taká pálka.

A dávať \"starý\" systém na nové PC je zbytočné. Win8 je odladená 7 a keď sa vypne METRO tak je na ovládanie rovnaká.

Moje tipy, čo by som napr. v tejto chvíli pri rozpočte 15K kúpil svojej dcére:

http://www.alza.cz/dell-inspiron-14z-ultrabook-d410859.htm (ak to teda nemôže byť rozbalený kus...)

http://www.alza.cz/samsung-350v-stribrny-d361451.htm

Odesláno

Minulý rok jsme kupovali starší dceři taky notebook. A to tenhle

http://www.czc.cz/dell-inspiron-n5110-queen-15r-cerna_9/103731/produkt

Poradily nám ho v okey prodavači,tak nevím,jestli jsme udělali dobře. Snad jo,dcera starší je s ním spokojena velmi.

Jenomže ten mladší parchant nechce stejnej. Pokud je ,ale Dell dobrej,tak bude ráda co dostane a aspoň se nebudou hádat.

Odesláno

Já mám právě Samsung 350V už týden v servise po půl roce, tak nevím. :bojim Je to sice o něco starší ještě s i3, ale problémy s wifi a grafikou ho poslaly do servisu. Pro mě zklamání, ani rychlost nebyla bůhvíjaká. Byly tam Win8.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...