Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdraví, mám zásadní problem zničeho nic mi odešlo čerpadlo co je zvrchu namontováno v nádrži, auto jsem dotáhl ale díky tomu je nepojízdné a nikam sním nemužu ani do servisu, a nevím jak povolit čerpadlo, rukama sním neotočím, špatný přístup, zkoušel jsem poklepévat přez široký šroubovák kladívkem ve směru(pokud nemá otočený závit) a nic, jediný co se mi povedlo tak odjebat ten výstupek na 2 místech... potřebuji co nejrychleji jezdit, vázne mi práce, nějaké rady jak to povolit? má někdo zkušenosti? dík za info

Ps: opravdu spěchá

[upravil dne 8/7/13 23:38 od kubiq]

Guest servisman
Odesláno

koukni v SB pod napájení ,palivová měrka našel jsem tvůj VIN takže obj č. 1531 25

• O 11 let později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj.

Mohu se zeptat jak se ti to povedlo?

Já do toho mlátil a jen urazil pár vystupku. Koupil jsem si 3ramenny pripravek a za boha to taky nejde.

Už přemýšlím o tom že jí naříznu. 

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odesláno

čus, nejdřív si nachystej novou matku, O kroužek a čerpadlo, až pak povoluj matici a třeba ji opatrně rozřízni, ale obvykle klepáním po velkém šroubováku praskne, potom vše kolem vyčisti a slož s novým čerpadlem, pokud to budeš skládat druhý den, závit nádrže se roztáhne a velmi těžce našroubuješ novou matici, tu přitahuj tupým šroubovákem a střídej výstupky, závit mázni olejem, naftou, vazelínou...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...