kubiq Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Zdraví, mám zásadní problem zničeho nic mi odešlo čerpadlo co je zvrchu namontováno v nádrži, auto jsem dotáhl ale díky tomu je nepojízdné a nikam sním nemužu ani do servisu, a nevím jak povolit čerpadlo, rukama sním neotočím, špatný přístup, zkoušel jsem poklepévat přez široký šroubovák kladívkem ve směru(pokud nemá otočený závit) a nic, jediný co se mi povedlo tak odjebat ten výstupek na 2 místech... potřebuji co nejrychleji jezdit, vázne mi práce, nějaké rady jak to povolit? má někdo zkušenosti? dík za info Ps: opravdu spěchá [upravil dne 8/7/13 23:38 od kubiq] Citovat
mxmen Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 šroubovák a kladivo, když se matka zničí koupit novou. Závit je normální (pravý) Citovat
kubiq Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 není nějaká jiná možnost jak to povolit? jinak crnu a kod dílu bys nevedel? nemůžu ho najít Citovat
Guest servisman Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 koukni v SB pod napájení ,palivová měrka našel jsem tvůj VIN takže obj č. 1531 25 Citovat
marko306 Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Skús povolovať s niečím tupším namiesto šrobováku. Napríklad špic jedného kladiva opry o maticu a druhým udieraj. [upravil dne 9/7/13 08:29 od marko306] Citovat
kubiq Odesláno 9. červenec 2013 Autor Odesláno 9. červenec 2013 chlapy povoleno, rozebráno dnes jedu pro nový dík za rady Citovat
bumlous Odesláno 12. březen 2025 Odesláno 12. březen 2025 (upraveno) Ahoj. Mohu se zeptat jak se ti to povedlo? Já do toho mlátil a jen urazil pár vystupku. Koupil jsem si 3ramenny pripravek a za boha to taky nejde. Už přemýšlím o tom že jí naříznu. Upraveno 12. březen 2025 uživatelem pavelu96 Necituj celý přímo předchozí příspěvek! Citovat
ozzy56 Odesláno 12. březen 2025 Odesláno 12. březen 2025 čus, nejdřív si nachystej novou matku, O kroužek a čerpadlo, až pak povoluj matici a třeba ji opatrně rozřízni, ale obvykle klepáním po velkém šroubováku praskne, potom vše kolem vyčisti a slož s novým čerpadlem, pokud to budeš skládat druhý den, závit nádrže se roztáhne a velmi těžce našroubuješ novou matici, tu přitahuj tupým šroubovákem a střídej výstupky, závit mázni olejem, naftou, vazelínou... Hafity, VojtouNerCZ a pavelu96 ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 12. březen 2025 Odesláno 12. březen 2025 Ještě bych doporučil si novou matku nahřát v horký vodě. Jde pak líp. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.