honzicek82 Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Cau, mam dotaz. Chci dat na auto denni sviceni a nevim jak to udelat. Jde mi o to zda pujde udelat nebo prepojit z automatickeho sviceni potkavacky na to denni sv. Kdyz nastartuju tak aby se rozsvitilo to denni a pak kdyz prepnu na potk. sv. tak aby denni zhaslo a sli jen ty potkavaci. Snad sem to napsal pochopitelne Citovat
ChouLu Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Hledej.. je toho tady o tom tuna.. Citovat
honzicek82 Odesláno 4. červenec 2013 Autor Odesláno 4. červenec 2013 A muzes prosim nejaky odkaz? Budu ti moc vdecny, pisu pres mobil a nehleda se to takhle moc dobre:-( Citovat
ChouLu Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Ve stručnosti... DLR se dělají 3 drátové. Jsou buď takové, které se po vypínají uplně nebo pohasínají. červený drát zapojíš na napětí po zapnutí klíčku na druhou polohu nebo nastartování. Žlutý na parkovačky. Černý uzemníš. Pokud máš DLR s uplným vypnutím, tak je tím vše vyřešeno a po zapnutí parkovaček zhasne. Pokud jen pohasíná. Doplní se jedním 12V relé, které zajistí vypnutí a je to Citovat
honzicek82 Odesláno 4. červenec 2013 Autor Odesláno 4. červenec 2013 To bych pochopil, ale jde mi o to aby mi kdyz nastartuju nerozsvitily potkavacky i denni, ale jen denni a potkavaci zustaly zhasnute Citovat
Guest servisman Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 je to dělaný že svítí jen denní DRL ,pokud zapneš jen parkovačky tak denní zhasnou . Záleží jak to člověk zapojí . Citovat
P607Olda Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Kašli na to. Je to míň vidět a přiděláš si starosti. Citovat
koblih69 Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 ... a hlavně je to strašně hnusný Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 kvalitní drl jsou daleko lépe vidět (ve dne) než halogeny. Citovat
davidekcz Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 I kdyby, tak to nemění nic na tom, že je to ultramega hnus! Citovat
OK406 Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Pokud si koupíš homologovaná denní světla např. v AK (mají akci za 699,-Kč), tak tam je schéma zapojení. Já mám navíc udělaní nejen u své 406 vypínač, když např. mám klíček zapnutí v poloze a nebo startuji častěji a podobně, tak si denní světla vypnu. A nebo ve státech, kde se memusí celoročně svítit (rozumné, zvláště v létě), tak si vypnu denní světla a mám klid. A že to vypadá hnusně? nevím, když se musí celoročně svítit, tak je to nejmenší zlo. Zapnutí jea vypnutí je automaticky, jakmile zapneš obrysově, potkávacá,dálková světla, kromě světelné houkačky. Citovat
koblih69 Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Originální DRL vypadají skoro bezvýhradně super. Jsou vkusné, dostatečně výrazné a navíc neoslňují. To co se prodává (a pak mizerně montuje) ruší vzhled auta a bývá často nepříjemně ostré pro protijedoucí auta (a to hlavně u homologovaných šmejdů pod 1000,- ). Nevím nakolik je to \"nejmenší zlo\", ale zlo to je. Za nejmenší zlo já považuju rozsvícená světla . Pokud někomu odpudivý vzhled nevadí a neoslňuje mě tak je to jen jeho věc. Citovat
ChouLu Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Tázající ale spíš řeší, že se mu světla automaticky zapínají.. to jde deaktivovat v diagnostice Citovat
koblih69 Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 OK, pak tedy: \"Hledej.. je toho tady o tom tuna..\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.