Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau, mam dotaz. Chci dat na auto denni sviceni a nevim jak to udelat. Jde mi o to zda pujde udelat nebo prepojit z automatickeho sviceni potkavacky na to denni sv. Kdyz nastartuju tak aby se rozsvitilo to denni a pak kdyz prepnu na potk. sv. tak aby denni zhaslo a sli jen ty potkavaci. Snad sem to napsal pochopitelne

Odesláno

Ve stručnosti... DLR se dělají 3 drátové. Jsou buď takové, které se po vypínají uplně nebo pohasínají.

červený drát zapojíš na napětí po zapnutí klíčku na druhou polohu nebo nastartování. Žlutý na parkovačky. Černý uzemníš. Pokud máš DLR s uplným vypnutím, tak je tím vše vyřešeno a po zapnutí parkovaček zhasne. Pokud jen pohasíná. Doplní se jedním 12V relé, které zajistí vypnutí a je to :)

Guest servisman
Odesláno

je to dělaný že svítí jen denní DRL ,pokud zapneš jen parkovačky tak denní zhasnou . Záleží jak to člověk zapojí .

Odesláno

Pokud si koupíš homologovaná denní světla např. v AK (mají akci za 699,-Kč), tak tam je schéma zapojení. Já mám navíc udělaní nejen u své 406 vypínač, když např. mám klíček zapnutí v poloze a nebo startuji častěji a podobně, tak si denní světla vypnu. A nebo ve státech, kde se memusí celoročně svítit (rozumné, zvláště v létě), tak si vypnu denní světla a mám klid.

A že to vypadá hnusně? nevím, když se musí celoročně svítit, tak je to nejmenší zlo.

Zapnutí jea vypnutí je automaticky, jakmile zapneš obrysově, potkávacá,dálková světla, kromě světelné houkačky.

post-7387-1410963213491_thumb.jpg

Odesláno

Originální DRL vypadají skoro bezvýhradně super. Jsou vkusné, dostatečně výrazné a navíc neoslňují. To co se prodává (a pak mizerně montuje) ruší vzhled auta a bývá často nepříjemně ostré pro protijedoucí auta (a to hlavně u homologovaných šmejdů pod 1000,- ). Nevím nakolik je to \"nejmenší zlo\", ale zlo to je. Za nejmenší zlo já považuju rozsvícená světla ;). Pokud někomu odpudivý vzhled nevadí a neoslňuje mě tak je to jen jeho věc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...