Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tu fialovou zde nabízel Hugo Boss, byla obouchaná s na kapotě velký flek s odloupnutým lakem. Psal, že pokud ho nikdo nebude chtít, dá ho dohromady a pošle za víc. Očividně se tak stalo ... jsou to asi 2 roky.

Tutově je to jeho bývalé auto, protože to byla dvoulitr a měl roztrhnutou sedačku řidiče :D

Odesláno

Koukám že už tady nebyl dlouho žádnej dotaz :D a já mám hned tři :aut

1. Sice blbej dotaz ale zeptám se :D Zkoušel ste někdy někdo s cabriem jet do myčky? :roll

2. Na autovrakovišti u České u Brna je nabouraná 306 cabrio old model a má u zadní sedačky za řidičem v tapecu kliku... nevíte k čemu je? :myslim

3. Mám motor 2.0i 16v (97,4 Kw) a byl jsem na měření výkonu... naměřily ,,jen\" 84 Kw :bacha nevíte na co se zaměřit abych to trochu spravil? :) Btw. motor má najeto cca. 170 000 km

Díky moc za odpovědi

Odesláno

Mam prosbucku, můžete mi někdo kouknout jak drzi spolujezdcove okno vepředu u toho trojihelniku? Je tam jezdec pod tou gumou, ale zajuma me přechod ten jezdec. A sklo a v kterém miste toho skla je. Diky. jedna se o old model

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj všichni, jsem čerstvým hrdým majitelem 306 cabrio a všechny vás tu zdravím:-)

Nemáte kluci někdo originál koberečky?

Zajímaly by mě hlavně zadní, chci si je nechat udělat na zakázku s podšívkou z gumy, ale firma ve svých matricích nemá zadek do cabria. Byl byste někdo ochotný je obkreslit? Třeba na balicí papír a poslat, nebo bych si dojel, pokud by to nebylo daleko..

• O 3 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdraviiim kuciii, pokud ještě shanite a ne jen kabrioletaci, spínače výhřevu sedaček, tak piste SZ. Par kousku mám a dle svých zkušenosti vim, ze už se takřka nedají sehnat. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...