Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat, jaký typ tažného zařízení (resp. od jakého výrobce) je nejvhodnější, pokud jsou v nárazníku parkovací senzory. Mám strach aby senzory nechytaly hák TZ. Díval jsem se na internetu a podle obrázků nízko položené vypadá Thule. Máte někdo zkušenosti? Děkuji

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ma tu nekdo z Vas problem s taznym / parkovaci senzory?

Mam tazne natvrdo (nechtel jsem demont) primo od Peugeotu a parkovaci senzory mi chytaji kouli.

Mel jsem to u nich na serizeni a stale sem tam mi to chytne a mysli si ze mam hned za sebou prekazku

Odesláno

To jsem si ho tam nemusel kupovat kdybych ho chtel mit vyply ne?

Respektive ja ho tam nechtel, ale kdyz byl za cenu vyhrivanych sedacek + asistent zdarma tak proc ho nevzit.

Nez si zvyknu na couvani a tim kde auto konci tak je to uzitecny pomocnik. Kdyz se divam do zrcatka tak si rikam ze uz musim byt v aute za mnou a kdyz vystoupim zjistim ze tam mam jeste min 1m

Odesláno

Mysíte že nějaká automobilka si dělá originál tažné zařízení?

Žádná.

Odesláno

Proto jsem to daval do \"\" slovo origo.

Myslel jsem to tak ze tam mam to co primo nabizi Peugeot jako priplatkovoou vybavu a timpadem bych cekal, ze to bude bez problemu nez kdyz bych tam daval neco co si sezenu jinde byt to bude pasovat na 5008 :-(

Odesláno

toto má jediné řešení, kouli pokaždé demontovat (u mě 18 a 19klíč) a 2 minuty práce. Jinak s koulí mi to bez krytky pípá pořád a s krytkou jenom někdy. Taky to mám od novýho auta a montováno v peugeotu.

Jiný řešení není, snad jen někde jsem četl že pomůže ponožka, ale nezkoušel jsem

Odesláno

Mě jednou parkáče řvaly, jen jsem zařadil zpátečku. :D Autíčko bylo hezky zaledované :). Ale vzpomínám si, že se tu kdysi řešilo, že přední parkáče chytaly RZ(SPZ). Musela se v krajích přišroubovat ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...