donrom Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 Mna vyroba vysla asi 5 korun,samozrejme spravit sa da hociako,z 10 napadov za 1s som spravil tento.Vrchnu hadicu som chcel dat do polovice,ale dalej som je nenatlacil ani po naolejovani a bocnu cez,ktoru taha do sania,sikmo hore,az som si isty,ze neprejde ziaden olej. Celkom dobre to funguje,mozno to tam aj necham. Ano niektop moze pouzit dratenku,ale podla mna netreba,naco. Skor ti olej nasaje ak pojde hore dratenkou na ktorej je nakvapkany,akoby mal prekonavat urcity vyskovy rozdiel vzduchom,v urcitom objeme.Teda aspon podla mna. Niektore original odlucovace z aut maju akysi material podobny ako vzduchove filtre. Vyzera to,ze pary idu potrubim,narazia na sikmu stenu,nieco hned stecie a nieco zachyti filter a obtokom tiez stecie. Len tak narychlo nekvalitne som odfotil vnutro jedneho. Su to dierkovane plechy chaosovito naukladane na sebe. Citovat
donrom Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 Po necelych 20000 mozem povedat,ze olej zere len vo vysokych otackach,Pri nizsich do cca 3200 ot. Je spotreba velmi mala,normalna,porovnatelna s ostatnymi autami. Citovat
Kukajz Odesláno 28. leden 2014 Odesláno 28. leden 2014 Trošku to tu oživím... Dnes som sa tak vytočil... Pozrel som sa na olejovú rysku a olej bol na minime. A to mám od výmeny oleja 3500km!!!!! To nieje normálne!!! Najazdené mám 47500km. Olej origo Total 5w30. To sa vôbec nečudujem, že určili servisný interval 30000km, keď vlastne pri ďalšej výmene tam bude stále nový doliaty olej (na 30000km=10l oleja na doliatie) Kamarát mi povedal, aby som vyskúšal, ako to tu niekde bolo spomínané, 5w40. Najradšej by som tam dal 10w40 . Viem že podobný problém som mal pri predchádzajúcom aute Opel. Tiež tam predchádzajúci majitel dával 5w. Tiež to žralo cca 1l/4000km. Ja som začal dávať Valvoline 10w40 a vyšlo mi to 1l/10000km. Je mi z toho celého na Citovat
koblih69 Odesláno 28. leden 2014 Odesláno 28. leden 2014 U Opelu jsi měl problém asi s 1,6 16V jiné motory moc olej nežraly. U 5w30 se nedivím, že je spotřeba oleje větší. Každopádně hodně záleží na stylu jízdy. Pokud jezdíš ostře tak bude spotřeba vždycky větší. Citovat
Kukajz Odesláno 28. leden 2014 Odesláno 28. leden 2014 Presne si to uhádol bol to 1.6. 16V Tak si myslím že moc ostro nejazdím, aj keď.... Sem tam tomu troška prišlapnem- ako hovorím: prečistiť výfuk. Ale to tak výnimočne No budem sa musieť s tým vyrovnať... Aj keď rozmýšlam nad tým 5w40. Je to iná špecifikácia. Môže sa niečo stať pri použití tohoto oleja, príp pokaziť? Citovat
Zajo19 Odesláno 15. únor 2016 Odesláno 15. únor 2016 koblih to mas pravdu len na thp to ma ovela insie opodstatnenie a to ze nevznika detonacne spalovanie a ani trhanie motorom pri plnej zatazi a to je na nezaplatenie ahojte, mam 1,6 THP a presne problem s tym trhanim pri zatazenom motore. Vacsinozu pri zrychlovani do mierneho kopca na 4 prevodovom stupni. Prejavi sa to tak ako keby som presiel nejaku nerovnost. Celym autom "zasklbe", na ten moment strati vykon a po pol sekunde ide dalej ako by sa nic nestalo. Ak niekto vie poradit ako by sa to dalo odstranit budem vdacny. Chodim denne cca 100km a niekedy to nespravi tri dni, inokedy tri krat za 50 km. Olej samozrejme zere "jak sa patri" Citovat
matii Odesláno 15. únor 2016 Odesláno 15. únor 2016 Tady je jeden z mála článků, který celkem objektivně problémy popisuje:http://www.auto.cz/bazar-top-5-nejhorsich-zazehovych-motoru-cemu-vyhnout-91880?cast=3-PSA/BMW/Mini-VTi/THP Citovat
matii Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 ahojte, mam 1,6 THP a presne problem s tym trhanim pri zatazenom motore. Vacsinozu pri zrychlovani do mierneho kopca na 4 prevodovom stupni. Prejavi sa to tak ako keby som presiel nejaku nerovnost. Celym autom "zasklbe", na ten moment strati vykon a po pol sekunde ide dalej ako by sa nic nestalo. Ak niekto vie poradit ako by sa to dalo odstranit budem vdacny. Chodim denne cca 100km a niekedy to nespravi tri dni, inokedy tri krat za 50 km. Olej samozrejme zere "jak sa patri" Mám sice 1.6 VTi, ale podobné příznaky. Dáno do autorizovaného servisu. Vyměněno těsnění víka hlavy válců a trochu "poštelované" vačky (nějaké natáčení ... nejsem odborník) a zatím je po problému. Snad to nebude bráno jako reklama, ale tímto velké díky Fair Autotop Peugeot Ústí nad Labem. Pokud bydlíte poblíž, určitě se nebojte tam dát auto na servis. Velká vstřícnost a profesionalita. Opravdu chválím. Citovat
martinakyp Odesláno 23. březen 2016 Odesláno 23. březen 2016 Já dolívám olej pořád..Možná po 2000km.Od začátku to chlastá,jako blázen..Už vozím litrovku sebou v kufru.Měrku nekoumu.Prostě to tam naleju a jedu dál:-) Citovat
ozzy56 Odesláno 23. březen 2016 Odesláno 23. březen 2016 možná proto to moc žere , nejdříve se podívej na měrku v motoru a až pak dolívej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.