Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nevim ci sa tu teraz ide niekto predbiehat kde najde najlacnejsi olej :myslim v podstate je jasne ze olej je najdrahsi v servise cca rovnako ako na pumpe ... A druha vec na nete sa objavuju aj napodobeniny co nemaju nic spolocne s tym co je na obale ...

Odesláno

Ako som cital ruske fora,za velku spotrebu mozu aj odlucovace oleja. Su to cyklicke odlucovace,kde sa olej odlucuje odstredivou silou a su menej ucinne ako starsie,kde bola separatna vrstva. Aj ja mam staly olej v potrubi odvetrania pri vackach aj ked ho poutieram okamzite je tam naprskany co by nemal byt.Membranu mam v poriadku. Mam rozne odlucovace z aut,rozmyslam ich tam napojit,ked bude cas. Som bol v 2 autorizovanych servisoch,v 3 neautorizovanych servisoch,do 2 as som volal.Sranda,ze nevedeli co je to odlucovac oleja.Som proste nechapal.Nasi automechanici co potrebuju ku vsetkemu pripravky,najlepsie asi k hlave...

Skuste aj vy zavolat do AS a uvidite. Po dokladnom vysvetleni,ze ide o odvetranie klukaca pochopili,ze je jasne ze je odvetrany kartric,ale o odlucovaci nemali paru.Som padal na zem. Ze to nikdy nikto nemenil, vtom chyba nemoze byt.Mam si zvyknut,ze tie bavoracke motory jednoducho zeru olej vo velkom.1 pestovany odbornik na motory v 1AS mi povedal,ze ano moze tam byt problem,nie je to najdokonalejsie. A mal som odporucene najskor naliat olej 5w40,vraj aj to mi dost pomoze. 0,alebo5w30 sa leju len kvoli nejakym normam,ale ze vhodnejsi je 5w40 a motoru absolutne nijak neublizi.

Odesláno

ako rozpiss ? je to original oil catch tank konstruovany na motor thp od forge motorsport a na nete som nasiel prierez veka ventilov aj s odlucovacom a ked som videl jak je to robene ani som sa necudoval ze turbo si potiahlo tolko oleja

Odesláno

koblih to mas pravdu len na thp to ma ovela insie opodstatnenie a to ze nevznika detonacne spalovanie a ani trhanie motorom pri plnej zatazi a to je na nezaplatenie :D

Odesláno

Kolko ti to napluje oleje?

Ja som spravil takuto kravinu az nevyhadzujem,mozno,zbytocne peniaze. Uvidim ci kupim aj ja poriadny odlucovac,alebo nie.Som zvedavy kolko oleja mi to zachyti.

523694be6d.jpg

Odesláno

Myslenie ta riadne boli co? :D ...niektory ani nevedia co je to...

Uz je to nainstalovane a 150 km na tom. Hadicu zo zaciatku trocha oplulo olejom a dalej nic len olejove pary.Uvidim co bude dalej.

Odesláno

kup hocijaky oil catch len nech ti sedia rozmery vyvodov ,myslim priemer =) a to z tou hadicou nerob musi to byt uzavrety okruh lebo tento motor si to tak vyzaduje.....staci ze mas zle zalozenu mierku alebo zle zavrete vicko oleja a ma to nekludny chod a moze ti az rozsvietit kontrolku zo zavadou snimaca tlaku v sani

[upravil dne 14/7/13 11:35 od spartan]

Odesláno

Ano samozrejme je to uzavrety okruh,vsetko natesno,vrchna hadica je napasovana a bocna oblepena,na kompresore ziaden unik podtlaku. Na motore to je tiez natesno. Kontrolka nesvieti,nema preco. To len na chvilku ci mozem mat naozaj tade unik,aby som zbytocne nevyhadzoval peniaze,ak neni problem vtom.Lacne kupovane odlucovace funguju tak ako som to robil,len zamozrejme flasa je nahradena hlinikovou nadobou.

Lukaro a stale tam mas 5w30? Styl jazdy taky isty ako predtym?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...