huno74 Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 Zdravim prosim vas kde zohnat hak na tahanie auta ten co mam vo tak mi pasuje len do predu a do zadu ho nenakrutim Citovat
Gabriel 307 Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 Ked ti pasuje dopredu,musí aj dozadu je tam rovnaký závit,vie to tam hrdzavieť tak preto ho nemôžeš namontovať Teraz ma napadá,že som mal tiež problem ho tam natočiť ale šlo to(chcel som to aj namazať ale skleróza-ďakujem za pripomenutie) Citovat
SisakT Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 ja ho nemam vobec:bojim nema niekto? Citovat
huno74 Odesláno 30. červen 2013 Autor Odesláno 30. červen 2013 no ale s predu hak do zadu vobec nepasuje nakolko zavit je rovnaky asi ale je sirsi tak ho tam ani nenapcham Citovat
Bart8 Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 ja měl ten sami problem a pomohlo project zavitnikem tušim M12 a tedko jde v pohodě Citovat
huno74 Odesláno 30. červen 2013 Autor Odesláno 30. červen 2013 ano je tam M12 zavit ale to by som musel s toho haku dat na sustruhu zobrat lebo je sirsi ako ta diera zavit sedi Citovat
ozzy56 Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 možná nemáš origo hák, jinak by pasoval , těch háků je více druhů... Citovat
huno74 Odesláno 30. červen 2013 Autor Odesláno 30. červen 2013 zistil som lebo ked si kukam na service boxe tak tam je kresleny uplne ini hak ako mam ja Citovat
Gabriel 307 Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 kucí hledání,hledání používám hledání :papa [upravil dne 30/6/13 20:50 od Gabriel 307] Citovat
Bart8 Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 mě taky předtim než sem ho vzal zavitnikem se nechtil a připadal mi větši ale po projeti zavitkníku šel normalně Citovat
pehaf Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 Jako píše Bart. On sa zdá jeden väčší, ale oba sú M12. To oko som nezohnal, tak som si ho urobil a musel som si kúpiť závitník, na obnovenie a vyčistenie závitu. Zobral som len ten posledný s tromi čiarkami a nemal som ho do čoho upevniť, lebo bol krátky, teda diera hlboká. Ale nakoniec som to vyriešil a natlačil vazelínou. [upravil dne 3/7/13 10:47 od pehaf] Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 tak ještě jednou a naposled:)--těch háků je více druhů, jeden má takové osazení, které nedovolí projít otvorem v nárazníku, takže se k závitu vůbec nedostane...,huno74 má jistojistě neorigo hák (z jiného pežotu) Citovat
huno74 Odesláno 3. červenec 2013 Autor Odesláno 3. červenec 2013 ano presne tak asi to je s ineho auta lebo mi neprejde je sirsi ten hak ako diera Citovat
sowik Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 K tým hákom len tak pre zaujímavosť. Ja som pred pár rokmi kupoval hák v Peugeote podľa VIN a čuduj sa svete, nepasoval mi dozadu. Keďže ale mali dva typy, skúsil som ten druhý ale ten tiež nepasoval, myslím, že mal iný závit. Napokon som kúpil ten prvý a flexou som tú hrubú časť trochu zoštíhlil kým to nepasovalo. Túto zimu som hák po dlhom čase využil, keď sa mi pri Štrbskom Plese podarilo zaparkovať na snehu tak, že auto zostalo \"na bruchu\". V snahe ušetriť na parkovnom som hľadal miesto na odľahlom parkovisku. Manželka ma síce od tohto počinu odhovárala, ale keďže ja viem situáciu lepšie vyhodnotiť , tak som sa nenechal od úžasného plánu odradiť. Výsledok bol dosť zahanbujúci, s autom sa nedalo ani hnúť . Až po polhodine zháňania lopaty a ďalšej polhodine vhrabávanie snehu spod auta lopatou sa auto dalo vytiahnuť na cestu. Hák pomohol. Závit na hák bol po pár rokoch nepoužívania dosť zahrdzavený, takže asi je dobré ho z času na čas premazať a našróbovať tam ten hák. Citovat
huno74 Odesláno 7. červenec 2013 Autor Odesláno 7. červenec 2013 takez vravis ze staci ho len obrusit flexinou vyskusam to hnet zajtra dikes za radu snad pomoze Citovat
ferinko2 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 takez vravis ze staci ho len obrusit flexinou vyskusam to hnet zajtra dikes za radu snad pomoze .....ten hák,nie dieru v nárazníku:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:roker Citovat
Dark69 Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 takez vravis ze staci ho len obrusit flexinou vyskusam to hnet zajtra dikes za radu snad pomoze .....ten hák,nie dieru v nárazníku:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:roker Ved na 100% vie ze hak a nie dieru :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
huno74 Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 to mi je jasne ze nie dieru [upravil dne 8.7.13 15:13 od MJSytic] Citovat
Dark69 Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 Dnes som testoval moj hak a vysledok je takyto : Vpredu- stacilo nastriekat WD-40 a hak dva-krat nakrutit a vsetko bolo v poriadku.. Vzadu- hak mi ani nechcel vojst dnu. Po studovani s baterkou v ruke som zistil ze vsetko je to poriadne zhrdzavene a nebolo ani zavit vidno. Ta hrdza zmensila dokonca aj priemer diery. Zadna cast je omnoho haklivejsia na hrdzu ako predna cast. Takze dieru treba poriadne vycistit(vybrusit) a prerezat zavit alebo na haku zbrusit tu cast nad zavitom ale to ja neurobim:papa [upravil dne 9/7/13 13:12 od Dark69] Citovat
huno74 Odesláno 9. červenec 2013 Autor Odesláno 9. červenec 2013 no tak stacilo nakoniec len tu dieru vycistit a zavit prerezat dat vazeliny trosku a uz ide Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.