Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Proč jste nevolili ve volbách? ... už je to z toho diskuse o srazech

Proč jste nevolili ve volbách? (určeno pro řádné členy)  

1. 1. Proč jste nevolili ve volbách? (určeno pro řádné členy)

• Nevolil, protože když se volí 7 členů vedení z 8 kandidátů, nemá smysl volit.
      2
    • Volil jsem
      65
    • Nevolil, kandidáty osobně neznám.
      7
    • Nevolil, nedokázal jsem si z kandidátů vybrat.
      1
    • Nevolil, je mi jedno, kam klub směřuje, členstvím (penězi) jen podporuji jeho chod nebo jsem tu jen kvůli slevám u partnerů.
      5
    • Nevolil, protože jsem o tom nevěděl.
      1
    • Nevolil - volby bojkotuji, osobní protest.
      0
    • Nevolil, mám jiné důvody.
      4
    • Nevolil, jsem neřád. :D
      19

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Milane: nebudu slusny, fakt nebudu, vzdyt je to uplne na palici??

na druhou stranu, napsat sra.. je sice hezky, ale kazdymu to dojde takze 0 od 0 posla.....

omluva za slovnik, fakt jsem byl vytocen.....

[upravil dne 24/6/2013 20:47 od Scratch]

Odesláno
no a ctes to druhy vlakno, jak tam nekteri vypisuji o etice a o tom, jaky je nevolic idiot, a ze se s nim nebudou srat a ze nema pravo pomalu ani dejchat a pak voli 6 lety dite? Ano volit muze, nema to zakazano, ale pro nekoho je asi etika a etika.... kurva ty me tak nasrali, ze jsem rad, ze se pro klub neangazuju, ze uz drzim hubu a lezu sem cim dal min, ale popotahovat za to ze jsem nevolil, tome tady kurva nikdo nebude.........................................

Poprvé souhlasím s celým tvým příspěvkem :D, až na slušnost teda :super.

Odesláno
Jirko, buď prosím slušný ... případně tam dej hvězdičky.

Díky.

Porad s Jirkou musim souhlasit dyt se tady pomalu chovate jak byste nemeli jinej zajem a cinnost nez forum a ze na foru zalezi celej vas zivot...

Odesláno

Me z toho vynech snazim se jeste drzet pri zemi a nezakladam zpovednice typu \"proc jste neudelali to a to\" ....

Odesláno

To nebylo mířeno nikoho přímo, jen prostě když se na forum podívám zpětně těch 7 let co sem chodím a poslední půlrok tak se tu fakt řešej kraviny ale děsný, a ohledně těch voleb to je fakt moc přehnaný.... Chleba stejně levnější nebude tak co....

Odesláno

Já chtěla volit, jen jsem to odložila na příští den a pak jsem na víkend odjela a termín prošvihla... tímto se omlouvám, moje volení nezpůsobila nechuť volit, jen hlava děravá už všechno nestíhá... prý bude hůř

Odesláno
servisman, scratch: Souhlas s vama... A to jsem ani nevolil a jsem nerad ale jde to tu solidne k sipku......

Otázkou je, čí je to chyba? Klub dělají lidi ... :myslim

Odesláno
volil jsem a asi jsem udělal chybu,ěl jsem se na to vys............... pánové děkuji

Promiň, ale vůbec nechápu, co ti tu zase přelétlo přes nos. Narážíš na něco, ale nejsi schopný se kloudně vyjádřit na co. Kdybych tě neznal tak dlouho, tak si budu myslet, že jsi si zapomněl vzít prášek :myslim Fakt nevím :nevim

Odesláno

Každopádně souhlasím s tím, že každý má právo volit, koho chce a když nechce, tak volit nemusí.

Pak ale musí trochu počítat s tím, že prostě bude na klubu (ne na fóru - spousta lidí v tom má guláš, klub je pro ně fórum, což je blbost) něco, s čím nebude souhlasit, resp. klub může jít směrem, se kterým on nesouhlasí.

Opravdu nevím, proč by vedení mělo dát na názor člověka, který nevolí a ani se nechce do vedení dostat. Přijde mi, že lidi chytili politickou nemoc. O všem rozhodovat, do všeho kecat, ale odpovědnost žádná :roll

P.S. A ty ankety a statistiky na každou 3,14****** mi už taky lezou krkem:grr

Odesláno

Opravdu nevím, proč by vedení mělo dát na názor člověka, který nevolí a ani se nechce do vedení dostat.

Treba proto ze radni clenove maji dle stanov zarucena stejna prava bez ohledu na to jestli volili, nevolili, kandidovali, nekandidovali... mozna by to stalo za zmenu, treba zavest radneho volice, radneho nevolice a radneho kandidata a rozlisit co smeji a nesmeji :)

Odesláno

na jednu stranu super ze se zakladatel topicu stará, proč lidi nevolily.

Na druhou stranu je mu po tom uplny houno.

prostě obě strany mají pravdu , vůbec bych to neresil, kdo chtěl, kdo mohl , kdo byl ochotný volil..a ten zbytek prostě ne.

Pořád je to jen \"nějaký autoklub\" , nic okolo čeho by se točila zeměkoule.

TEČKA.

[upravil dne 25/6/13 16:01 od Mohy]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...