Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Proč jste nevolili ve volbách? ... už je to z toho diskuse o srazech

Proč jste nevolili ve volbách? (určeno pro řádné členy)  

1. 1. Proč jste nevolili ve volbách? (určeno pro řádné členy)

• Nevolil, protože když se volí 7 členů vedení z 8 kandidátů, nemá smysl volit.
      2
    • Volil jsem
      65
    • Nevolil, kandidáty osobně neznám.
      7
    • Nevolil, nedokázal jsem si z kandidátů vybrat.
      1
    • Nevolil, je mi jedno, kam klub směřuje, členstvím (penězi) jen podporuji jeho chod nebo jsem tu jen kvůli slevám u partnerů.
      5
    • Nevolil, protože jsem o tom nevěděl.
      1
    • Nevolil - volby bojkotuji, osobní protest.
      0
    • Nevolil, mám jiné důvody.
      4
    • Nevolil, jsem neřád. :D
      19

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Určitě by bylo dobrý zauvažovat nad tím, jak velký sraz bude klub podporovat a tu velikost určit jasně tím, kolik lidí tam bude, to je logický a podobná myšlenka by asi neměla problém získat obecnou podporu. :super

Odesláno

ono usporadat minisraz mi zabere asi 2 hodiny dohromady a to asi jeste prehanim. protoze zavolat na zamek a objednat tam vstup a do hospody obed je fakt otazkou 10 minut...... zato velky sraz je opravdu narocnejsi.....

ja muzu maximalne jako nevolic rict, pokud teda muzu, ze co jste si zvolili, to budete mit.

minisrazy kazdy uvital, strasne se to vsem libilo, nekdo je delal vickrat, tudiz opakovane a najednou to vadi....... neni to trochu na palici???????

nicmene je treba i zohlednit proc lidi nejezdi na srazy..... pro nekoho nejsou dostatecne tuning....jinemu se nechce jen drepet v hospode....nekdo ma s sebou dravou zver..... atd atd....

Odesláno

No, začalo se to tady opět vzrhávat úplně jinam, než proč bylo vlákno založeno.

Co se týče jakýchkoliv zákazů či omezení, tak to je cesta do pekel. Je třeba myslet na zachování práva shromažďovacího a to za jakýchkoliv okolností a velikosti srazu. Totéž platí o mazání vláken - podporovat tady cenzuru? To rozhodně ne!

Shrnout se to dá tak, že minisrazům byl měl být dán volný průběh, ať si je uspořádá, kdo chce a kde chce a s jakoukoliv účastí. Klub to podporovat finančně nemusí, ale aby klub \"bojoval\" proti vlastním členům? To už by bylo i na mě moc. :blicismajlik

Takže novému vedení doporučuji zaměřit se na velké srazy, když už máme vlastního srazového koordinátora, který dokáže velké srazy natolik zatraktivnit, že za ním rádi pojedou čenové z kteréhokoliv koutu republiky a nebude jim líto vyhodit tolik peněz a třeba i času.

Tedy bojovat se musí kvalitou a atraktivitou a ne nějakými zákazy a omezeními. Tady to přece není o konkurenčním boji, který má za úkol zlikvidovat konkurenci (malé srazy ve prospěch velkých). :papa

Odesláno

Děkuji. ;)

Ještě bych k tomu dopsal, že je bláhový ten, co si myslí, že omezením minisrazů zvýší hlad po velkých srazech a takto tam lidi nažene. :roll

Odesláno

Stiflere, nepsal jsem o omezení minisrazů, ale o omezení PODPORY minisrazů - v tomto souhlas s Marcelem = podporovat finančně pouze víkendové srazy nebo minisrazy až od určitého počtu účastníků.

Pokud budou členové minisrazy i nadále preferovat, nedá se s tím dělat nic jiného než zatlačit slzu a smířit se s tím. Podle mně je to cesta do pekel, ale kdo chce kam ...

[upravil dne 29/6/2013 14:22 od Medvěd]

Odesláno
......

nicmene je treba i zohlednit proc lidi nejezdi na srazy..... pro nekoho nejsou dostatecne tuning....jinemu se nechce jen drepet v hospode....nekdo ma s sebou dravou zver..... atd atd....

Jirko - znovu se tedy musím zeptat: \"V čem jsou zrovna Pežoťáci tak odlišní od Forďáků, Renolťáků, Fiaťáků a jiných klubistů, kde velké srazy běžně fungují a P.T. osazenstvo se na ně dokonce těší?\" Není to tak dlouho, kdy i v naší komunitě členové na srazy jezdili zhora i zdola, klidně i přes půl republiky se projeli a dlouho po srazu se na stránkách živě diskutovalo jak to tam bylo bezvadný a jak se většina těší na příští sraz. Pak se něco zlomilo (trošku v tom cítím i svůj podíl) a najednou se začalo tvrdit, že srazy nic nového nepřinášejí, že je to drahá sranda pro pár vyvolených (pro někoho, jak píše výše Stifler, dokonce vyhozené peníze :myslim ) a lidí na srazech začalo valem ubývat. Když jsem chtěl umožnit členům srazy taky pořádat a nabídnout jakousi cestu (přeci jen jedna - dvě party pořadatelů mají opravdu časem tendenci spadnout do hlubokých kolejí stereotipu) a přišel jsem před lety se srazovým manuálem, byl jsem zcela nepochopen a celá aktivita se obrátila velice tvrdě proti mně (dokonce nastupující vedení manuál \"odklidilo\" do propadliště dějin). Současná situace s přehlšlí minisrazů je podle mně zcela zbytečně klubem podporovaná (jak už kdosi psal, jde o pár desetikorun na člověka a to nikoho nevytrhne), ale kdyby podporovaná nebyla, je otázkou, kolik by těch sobotně odpoledních pokeců vlastně bylo.

Jak už jsem výše psal - kopu za zmrtvýchvstání víkendových srazů a Milanovi v jejich obrodě nejen fandím, ale nabízím i (v rámci mých časově-finančních možností) pomocnou ruku, víc asi udělat neumím.

[upravil dne 29/6/2013 17:29 od Medvěd]

Odesláno

Stiflere: Zakazovat nic nechci, ani omezovat, už vůbec ne mazat vlákna :bojim.

Jsme ve fázi, kdy lidé raději uspořádají minisraz, než klasický víkendový. Motivem by mohla být i finanční podpora. Pokud zůstane jen u velkých srazů, mohou být zajímavější pro organizátory.

Já se chci zaměřit na ty velké srazy, aby byla zvolena zajímavá lokalita a byla i náležitě využita, případně zajištěn velmi zajímavý program, aby každý byl čímsi zvláštní.

Odesláno

MilanF1: To mě těší a věřím, že nejen mě. Co se týče velkých srazů, tak sám za sebe můžu říct, že mě odrazují hlavně finance. Třeba nadcházející sraz v Kněžici mi přijde jako jeden z nejdražších a zvažuji, zda se vůbec zúčastním alespoň sobotního programu, přestože je lokalitou jeden z nejbližších mému bydlišti. Z tohoto důvodu mám radši minisrazy a budu je mít radši i bez podpory klubu. Hlavně mi jde o pokecání s kamarády a kolegy z fóra a toho si užiju dostatek i na menším srazu a hlavně bez velkých finančních výdajů. :)

Odesláno

Nejdražší? To myslíš jak? Celková náklady, které budou s tím srazem nebo myslím osobní náklady na člena? Domnívám se, že ceny za ubytování jsou OK a lze si vybrat podle různých druhů.

Samozřejmě nikdo tě nenutí, abys spal. ;)

Odesláno

jo, ale např. za spaní v autě jsem snad ještě nikdy na srazu platit nemusel, aspoň o tom nevím... ;) i přítelkyně zvažovala, že bychom jeli spolu třeba jen na sobotu, ale aby platila jako neřád 200,- Kč, to mi přijde taky nesmyslné. :mad: jasně, budu tady za držgrešli a vrtáka, ale radši takový budu, páč dovedu utratit prachy, na které by vyšel celý sraz, jinak a lépe (dle svých potřeba a tužeb) a pokecat s lidmi, se kterými se rád uvidím, můžu i u Scratche na chaloupce nebo na minisrazíku v Trutnově, pokud se ještě někdy v životě Džáňa dokope a něco na Sejfech uspořádá... :D

[upravil dne 29.6.2013 20:49 od Stifler]

Odesláno

Ano, jsou tam dvě stovky ... na posledním klouzání to bylo stejně. Spaní v autě, ano, je zpoplatněno, je to v podstatě poplatek za přítomnost v kempu. Plus se případně platí za stan.

Je na tobě, zda budeš akceptovat cenu, nikdo není nucen. :papa

Odesláno

Jasný, já tu nebudu zveřejňovat kalkulaci, proč mi vyšla taková čísla.

Je na libovůli účastníků, zda přijedou.

Koukám na Kokořín 2011, tam se platilo při spaní v autě toto:

spaní v autě

řádný člen 10,-/noc

neřádný člen 30,-/noc

+poplatek za auto za den

řádný člen 0,-

neřádný člen 50,-

+poplatek za pobyt v kempu

dospělí 60,-/den

děti 6-15 let 30,-/den

děti do 6let za pobyt v kempu neplatí

[upravil dne 29/6/13 21:11 od MilanF1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...