Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj jak poznám, že mi dobíjí auto baterii? Protože asi nedobíjí. Baterii dobiji doma na nabíječce odnesu do auta a vše v pořádku po nějaké době se najednou objeví baterie a nápis Battery low chvilku na to se začne objevovat všechno možné (ABS, Air bag) a objeví se Battery charge deficient a přestane všechno v autě fungovat, když auto nechcípnu tak dojedu i domů sice bez světel a blinkrů... Tak nevím co s tím je jestli to není náhodou jen nějaká pojistka byl bych rád jinak bych musel do servisu a to zase bude něco.. :( Teď mám přední baterii na nabíječce tak jsem zvědav jak dlouho vydrží až ji dám do auta.

Odesláno

Dnes přijde kamarád mi to přeměřit pro mě je to španělská vesnice, ale napíchnul jsem to na planet 2000 a ukazuje mi tam chybu nabíjení baterie a dál tohle...

post-11943-14109631904197_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

co tak koukám na obr tak to máš napsaný co a jak máš zkontrolovat , podle mne nedobíjí aku. Zkontrolovat kabely ,zda není někde přerušen , nebo třeba i alternátor nedává to má dávat ,Jak starou máš baterku ?,třeba je už stará a nedrží ,je ji potřeba vyměnit za novou .

Odesláno

baterku mám starou tak rok, když ji nabiju tak mi vydrží cca hodinu auto v normálním chodu pak přestane svítit atd. Jenže já nevím kde najít ten konektor 7 40V.NR. Kdybych věděl kde je to zařízení BSI zkusil bych to nějak očistit a zkontrolovat.

Guest servisman
Odesláno

Píše že to je pro něj španělská vesnice a přijde mu to kamarád změřit. Ne každý tomu rozumí a má doma měřák.

Guest servisman
Odesláno

takže altík zkontrolovat uhlíky diodový mustek ,to bude origo servis?

Odesláno

No jsou to ty kluci co dělali v origu, ale už jsou asi 15let pro sebe a dělají Francouze. Ale v pátek jsem to měl u nic na servisu, že mi pravě praskla pojistka klimatizace a byl tam někde zkrat to mi udělali, že to funguje, ale pro změnu nedobíjí :( možná o budě něco o čem budou vědět, že udělali..

• O 3 měsíce později...
Odesláno

A nevíš kolik stál jen ten můstek? dnes jsem totiž málem nedojel do práce (jak píšeš: nejdřív se oběví baterka, pak bag a na konec ABS) baterka už bude asi na kaši a domů to mám ještě 40km :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...