koblih69 Odesláno 13. březen 2014 Odesláno 13. březen 2014 Odpory neměří nic, jsou to předřadníky pro jednotlivé rychloti sahary. Pokud sepneš klimu a točí se kompresor tak se se sepne i sahara na 1. rychlost? Jak je to s teplotou těch trubek? Citovat
Charlie 1 Odesláno 13. březen 2014 Autor Odesláno 13. březen 2014 ne pravě ,že sahara se nerozběhne,když se zapne klima to jsem psal... trubky jsou teplý,žádná studená... Citovat
ferinko2 Odesláno 13. březen 2014 Odesláno 13. březen 2014 Daj to na diagnostiku,tam ti ukáže tlaky nízko aj vysokotlakového okruhu.Zbytočne niečo skúšať aj rozoberať a meniť.Keď ti kompresor zopne,tak snímač tlaku je ok.Presostat nespína kompresor,dáva info o tlaku pre RJ klimy,pri nižšom tlaku kompresor síce zopne ale už nechladí,pri ďalšom poklesu tlaku RJ nezopne ani kompresor-ochrana proti zadretiu. Citovat
Charlie 1 Odesláno 14. březen 2014 Autor Odesláno 14. březen 2014 Na dia to bylo je to manuální klimatizace..... Kts Bosch jednotku Klímy to neukázalo,jde vůbec u kanál Klímy měřit hodnoty?jde to Peugeot Planet diag změřit,popřípadě kde v dia hledat? Citovat
ferinko2 Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 ....áno v PP2000 aj diagboxe sa to dá merať. Citovat
Charlie 1 Odesláno 22. březen 2014 Autor Odesláno 22. březen 2014 Tak dnes jsem pokročil snad:D Byl u mě Hugo Boss a pichl to na PP2000 za což mu velmi děkuju. Když se napíchne na dia tak tlak v okruho 32 mBA a když se seplo AC tak tlak šel na 36 mBA a pak už se nic nědělo:D u mýho auta kde klima jde tak při sepnuti AC šel k 56mBA a vejš tak se ptám zkušených? je asi v háji klimakompresor že? ale proč se nespustí sahara je možný že se spustí až tlak v systému vystoupá na určitý tlak?díky:myslim [upravil dne 22/3/14 21:34 od Charlie 1] Citovat
ferinko2 Odesláno 23. březen 2014 Odesláno 23. březen 2014 ....to ....mBA...to je v milibaroch??:myslim:myslim či aká je to jednotka?? Tlak by sa mal pohybovať v cca 5-25 Ba=atm. na výstupe. Na vstupe min 3Ba [upravil dne 23/3/14 11:09 od ferinko2] Citovat
Charlie 1 Odesláno 23. březen 2014 Autor Odesláno 23. březen 2014 no ukazovala to dia nebo sem tu jednotku zmršil?? bylo tam těch 30-50... kurna ,že jsem to nevyfotil.... každopadně když se to zaplo tak tam tlak nerost zvedl se a pak to bylo pořád stejný... takže kompresor KO?? Citovat
Charlie 1 Odesláno 24. březen 2014 Autor Odesláno 24. březen 2014 tak kompresor KO... + uchazí kompresorem+ventilem napouštění..... při 250g sepnul ještě kompresor,napustilo se 750g a pak zkusil kompresor a netlačí.... tak ted co starší?nebo mají v Kelly nový za 4200Kč/2 roky záruka... Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. březen 2014 Autor Odesláno 26. březen 2014 tak Hurááááááááá:mrk Tak kompresor výměněnej,klima krásně chladí uvidíme jak to dlouho vydrží...:) jen jsem si uvědomil,že bych auto bez klimy už nechtěl...... Citovat
koblih69 Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 jak jsi přišel na ten kompresor? Byl zablitej od chladiva? Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. březen 2014 Autor Odesláno 26. březen 2014 ne očichal to tou mašinou a byl tam únik.... byl asi vydřenej,trochu už pískal.... Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. březen 2014 Autor Odesláno 26. březen 2014 nevím asi jen chladivo http://www.vybaveniservisu.cz/eshop/p/496-elektronicky-detektor-uniku/ něco takovýho... proč? Citovat
koblih69 Odesláno 26. březen 2014 Odesláno 26. březen 2014 No já jenom, že kompresor bývá od chladiva zastříkaný často, ale není to věcí kompresoru, ale prolínajícího čidla tlaku a nebo trubky, která se u čidla napojuje - proděraví se v ohybu solí. Což je oprava podstatně levnější než kompresor a stává se to daleko častěji. Při jízdě totiž proudící vzduch stahuje kapky chladiva právě na kompresor. Tak snad budeš mít štěstí. Citovat
Charlie 1 Odesláno 26. březen 2014 Autor Odesláno 26. březen 2014 no kompresor byl stejně ko,když se napustila klima ,mašina se pustila a jak sepla spojka tak budík na plničce nešel dolů..byl KO to samý i dia,je tam nějaký těsnění na hřídeli a když se vydře hřídel tak to kolem udíká chladivo,nebo něco takovýho mektal..... Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 24. březen 2019 Odesláno 24. březen 2019 (upraveno) Obnovuji téma klimatizace. Auto mám od roku 2012, víceméně každý rok max obrok bylo potřeba chladivo doplnit. Vždy když bylo méně tak klima při zapnutí nějaký čas sycela než se natlakuje. Nikdy se ale nepřišlo na únik. Naposledy jsem doplňoval 2016. Pak auto měla bejvalka a auto mi vrátila teď na podzim. Když zapnu klimu teď nesepne větrák, kompresor, prostě nic. Může to být pouze tím že úplně ušla a ŘJ ji prostě odstavila? Dále se zeptám, pokud byla třeba rok úplně prázdná mám vyměnit i sušič a kde ho najdu? Mám motor RHZ. Díky za info Upraveno 24. březen 2019 uživatelem Jirka.budejovice Oprava Citovat
ozzy56 Odesláno 24. březen 2019 Odesláno 24. březen 2019 že klima nejede, může--ale nemusí--být tím, že je zase prázdná, takže naplnit a zároveň dát barvivo, které pak usnadní nalézt místo úniku, vysoušeč by se měnit měl, ale v praxi se nemění Citovat
Jirka.budejovice Odesláno 24. březen 2019 Odesláno 24. březen 2019 A kde ho najdu a jak zjistím jaký tam mám. Nabízí mi to více druhů Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.