Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Strašný hluk je široký pojem, chcelo by to lepšie popísať čomu sa to podobá prípadne urobiť nahrávku alebo zájsť za nejakým odborníkom nech sa nato pozrie, popočúva a budeš múdrejší.

Odesláno

Vyvážení kol ? Protože jednou mi to na autě taky dělalo a bylo to jen geometrií a vyvážením, ale zvuk je nic moc a já jsem amatér ;) počkej na zkušenější jezdce nebo přímo na mechaniky.

[upravil dne 18/6/13 19:54 od lukaro]

Odesláno

To je věštění z křišťálové koule. Můžou to být třeba i ty ložiska, ale ten zvuk je pak horší při zatáčení. Třeba to bude kravina, nemáš pod autem uvolněný nějaký krycí plech nebo plastový kryt pod motorem? Při obtékání vzduchu to může dělat taky pěkný hluk. Ale jsem také laik . . .

• O 2 týdny později...
Odesláno

Me to prislo jako huceni vetru.Ale jestli pri zataceni,napada me ci treba nemas chycene homokynetaky.Me na moji 306 pri jizde vesele lehce vibruji a v zatacce delaji krasne hlasite trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Odesláno

Pohlaď pneu, jestli nejsou oskákané. Ať už šikmá pila jednotlivých lamel, anebo zuby např. po 10 cm.

Ložiska se poznají když zvedneš auto a zatočíš kolem. Další test ložisek je, že zvedneš celý předek, roztočíš kola na 2-ku a vypneš motor.

Ze záznamu jsem nepoznal nic.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...