Přejít na obsah

pepek1985

Uživatel
  • Počet příspěvků

    75
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2006

Profilové informace

  • Město
    Horná kráľová
  • Stát
    Slovenská republika

pepek1985's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. pepek1985

    Velky hluk pri 90 km/h

    zvuk je horsi ked zatacam v pravo ...
  2. P607Olda : takže dam auto na zdvihak, potocim kolesom a zacujem hucanie, chrastenie atd. ? len mne to huci až pri 90km/h do vtedy nie... tak ked to ruccne roztocim to to koleso nenadobudne taku rychlost. nevadi ? sorry ak sa pytam ako debil, ale chcem v tom mat uplne jasno.
  3. ok. ja si myslim že to je ložisko. ale otazka znela, ked sa dostanem k ložisku ako vidim že je zleee. nech nemusim každe jedno rozoberať. potomcim kolesom ked mam auto na zdvihaku a ma to vidavat neaky zvuk ? ci ako ?
  4. pneumatiky su to neni urcite.. :/
  5. Ahojte. mam Peugeot 307 1,6 HDi. Pri 90km/h mi auto vydava strasny zvuk. ked spomali v pohode, ked dam na 100km/h je to tiez lepsie. Myslim že to budu loziska. Ked v 90km/h zatocim do prava v tedy je to neskutocny zvuk. Na ktorom kolese bude to ložisko znicene? Na pravom? Ci? a ked sa dostanem k ložisku, ako vidim že je háji ? ake su znaky ked sa nato pozeram že ložisko je v háji? na moje auto by som kde zohnal take ložiska?? pripadne značka ? Dakujem.
  6. pepek1985

    Velky hluk pri 90 km/h

    tu je nahravka.. taky zvuk mi ide aj ked dam neutral.
  7. ako mam dosponovat remen? peugeot 307 1,6 HDi. pomocou automatickeho napinaku?? a ktory je to ? a ako? klucom? imbusakom ci ako ?
  8. pepek1985

    vymena klinoveho remena

    Peugeot 307 , 1,6 HDi
  9. ako si vymenit klinovy remen? neaky foto navod ? dokazem to aj sam ?
  10. mam problem. pri 90 km / h mi ide strasny hluk z predu. ako nahle idem 100 - 110 km / h je to pvela lepsie. co to može byt? neake ložiska ? alebo co ?
  11. mam 1,6 HDi .. natrel som to aj s mydlom a tiez to vydrzalo tak jeden den. na druhy den zasa to iste pistanie... v com je teda problem ???
  12. ahojte. problem: pri studenom motore na volnobehu mi ide z motora divny pistiaci zvuk... ked sa motor zohreje po par km tak je vsetko OK. ked nasprejujem WDčkom klinovy remen, tak to vsetko prestane..ale na druhy den je zase vsetko ako predtým... v čom je problem? nespravne napnuty klinovy remen? nepomohol by sprej na klinove remene? dakujem.
  13. pepek1985

    divný chod motoru

    mam podobny problem... motor mi za studena po nastartovani tak cuka, akonahle prejdem par km motor sa zohreje tak je vsetko ok.. co to može byt ?? P 307 1,6 HDi dakujem
  14. Hladam neake schemy alebo obrazky kde možem vidiet ako ma Peugeot 307 1,6HDi vypadat zo spodu - teda plastove kryty mototu, podbehov, kryt dolneho naraznika atd... Chcem si kupit tie plastove casti ale potrebujem vidiet co tam ma byt a ako to ma byt... Dakujem.
×
×
  • Vytvořit...