Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A Šaldo, asi něco děláš špatně... Třeba máš obě ruce levé ;) neznamená, když děláš něco 18 let, že budeš v tom dobrý nebo lepší jak já, když to dělám jen skoro 8 let :) vždy celé prázdniny, pak hodně přes školní rok a teď když jsem zaměstnaný, tak pomáhám o víkendech a někdy i přes týden..

Odesláno

Luke, až toho udeláš tolik a stejně kvalitně jako já tak se můžeš považovat jen za učně, protože i stolař kterej to dělá 50 let nemůže říct že to zvládá, protože se stále objevují nové prvky a způsoby výroby.

A to že mám asi obě ruky levý sem raději neslyšel, kdybys viděl co všechno jsem už udělal jako truhlář, stolař, tesař, zedník, elektrikář a další řemesla.

Charlie, dáváme jim dost, neboj, proto se taky pořád hlásí nový, jen nepočítají s tím, že aspoň občas by mohli něco udělat:D

Odesláno

Já to nemyslel zle ;) jinak neříkám, že jsem v tom tak dobrý, ale tím že to zvládám jsem myslel, že toho umím hodně a lecos zvládnu :) třeba postel co mám doma jsem si z velké části dělal sám, samozřejmě mi taťka pomáhal... Nebo PC stůl jsem si taky dělal sám, dvojitá síla (lepené dřevotřísky)...

Odesláno

:D tak když máte s manželkou divoké sny :D

Jinak já toho dělal více, ale tohle jsem dělal vyloženě téměř sám, nepočítám různé police a regály :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...