Charlie 1 Odesláno 17. červen 2013 Autor Odesláno 17. červen 2013 šaldo kolik jim platíte na hodinu?jestli to není málo..... lidi řvou,že není práce a když ji nabídneš tak se jim nechce dělat.... Citovat
ozzy1 Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 je to jako v té písničce: to máme mládež ... Citovat
lukaro Odesláno 18. červen 2013 Odesláno 18. červen 2013 A Šaldo, asi něco děláš špatně... Třeba máš obě ruce levé neznamená, když děláš něco 18 let, že budeš v tom dobrý nebo lepší jak já, když to dělám jen skoro 8 let vždy celé prázdniny, pak hodně přes školní rok a teď když jsem zaměstnaný, tak pomáhám o víkendech a někdy i přes týden.. Citovat
Šalda Odesláno 18. červen 2013 Odesláno 18. červen 2013 Luke, až toho udeláš tolik a stejně kvalitně jako já tak se můžeš považovat jen za učně, protože i stolař kterej to dělá 50 let nemůže říct že to zvládá, protože se stále objevují nové prvky a způsoby výroby. A to že mám asi obě ruky levý sem raději neslyšel, kdybys viděl co všechno jsem už udělal jako truhlář, stolař, tesař, zedník, elektrikář a další řemesla. Charlie, dáváme jim dost, neboj, proto se taky pořád hlásí nový, jen nepočítají s tím, že aspoň občas by mohli něco udělat:D Citovat
lukaro Odesláno 18. červen 2013 Odesláno 18. červen 2013 Já to nemyslel zle jinak neříkám, že jsem v tom tak dobrý, ale tím že to zvládám jsem myslel, že toho umím hodně a lecos zvládnu třeba postel co mám doma jsem si z velké části dělal sám, samozřejmě mi taťka pomáhal... Nebo PC stůl jsem si taky dělal sám, dvojitá síla (lepené dřevotřísky)... Citovat
Šalda Odesláno 18. červen 2013 Odesláno 18. červen 2013 Taky jsem dělal postel, teda asi 30 postelí, ale sám Ale šikulka seš, je fajn když člověk něco rukama umí udělat;) Citovat
lukaro Odesláno 18. červen 2013 Odesláno 18. červen 2013 tak když máte s manželkou divoké sny Jinak já toho dělal více, ale tohle jsem dělal vyloženě téměř sám, nepočítám různé police a regály Citovat
MilanF1 Odesláno 22. červen 2013 Odesláno 22. červen 2013 Kdybys nebyl tak daleko, přijel bych ... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 22. červen 2013 Odesláno 22. červen 2013 sorry za jo daleko,by se měl přestěhovat Citovat
radim.1008 Odesláno 22. červen 2013 Odesláno 22. červen 2013 Viz odpověď v sekci připravovaných srazech. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.