Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

rozleštění nebo přelakování

Recommended Posts

Odesláno

Čus, klubáci... tak řeším další závadu... nefunkční klima se snad podaří opravit, ale někdo byl nenechavý s klíčkem a udělal mi rýhu o délce asi tak 30cm na zadním levém blatníku, hodně hlubokou až na základ... co se týká rozleštění nebo udělat rostřik... máte rady kde a případně za kolik...? foto potom nahodim... sice mám havárku, ale myslim, že by se to dalo udělat levněji nebo stejně, jako je spoluúčast... tak mi příjde zbytečný to přes pojišťovnu hnát... někdo nějaké rady...? :D

Odesláno

pokud by tam byl základ, tak by se to ještě nechalo rozleštit.. ale chce to aby to viděl někdo, kdo se tím zabývá, řekně ti k tomu více ;)

Odesláno

Pěkná rýha ... vidím to stejně jako ozzy56.

Když jsem byl u svého lakýry, zrovna tam měl auto objeté několikrát klíčkem (soudkyně z Prahy :D). Dával tam nějakou výplň v několika vrstvách ... v tom případě to bylo jednoznačně ekonomičtější než celolak :D

Odesláno

sice ten bok je už stříkanej kvůli loňksým kroupám ale nechce se mi to nechávat stříkat znova, aby to auto za chvíli nemělo díky tomu laku 2 tuny :D tak to chci řešit lepší formou...

Odesláno

asi takle,před zimou se mi taky jeden dobrák podepsal na autě,levých zadních dveřích a aby to nebylo tak malý,vzal to přes celý dveře od kraje do kraje,psal jsem to v mojim vlákně i fotku tam mám,jelikož bylo před zimou,tak jsem to nechal s tim,že ještě nějakej ten šrám přibude.Pokud máš lak dobrej a jen tuto škrábnuto,postupoval bych nejspíš okolo tý rýhy pěkně odmastit,brusnou houbičkou a prstíkem tu rýhu decentně zabrousit hrany aby nebyly ostrý,vyfoukat otřít benzinem nebo lihem a přestříknout ve spreji plničem a třebas dvax,podle toho jak je ta rýha hluboká i třix,tim nic nezkazíš,nechat dobře proschnout aby to bylo na broušení a pak tou houbičkoupěkně do roviny rozbrousit,když se ti to bude zdát rovný,pěkný,tak to stříkni ještě jednou plničem,nech uschnout,pak si vezmi do ruky špalík a dvou tisícovku papír brusnej a pod vodou rozbrušuj,z lehka,když nebudeš tlačit a hezky do kulata brousit,nerovnosti se tim plničem zaplněji a zarovnaji,pak opět ofoukneš a odmastíš třebas lihem,kdyz to budeš mít čistounký tak vezmeš sprej s barvou a lehce budeš prostříkávat,nikdy nedávej hodně barvy najedno,radši dvax i třix za sebou do kříže,nakonec ten flíček orstříkneš kolem krajů roztahovacim sprejem a když se ti to pěkně povede,nikdo nic nepozná

• O 8 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...