Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

chcel by som sa opýtať čím by to mohlo byť, ked pri vytočení doprava počuť take jemne puknutie, ale aj cítiť troška. Proste ja to počujem, ale ostatny ani poriadne nie ktory s tym autom neziju.

Robi mi to hlavne ked vytočim cez nejaku nerovnost, vtedy mi to pukne. Ked vytacam do lava som si to nevsimol, ale hlavne ked vytočim a prejdem po nejakej nerovnosti. Ked idem rovno a prejdem po jame alebo niečo vtedy nič nepočuť a ani necitit.

Dufam ze to nieje poloos :/

čo by to mohlo byt?

dakujem

Odesláno

pomocny ram pri vytacani? a len do prava? :-O

ja som si myslel ze to je hned homokineticky alebo poloos :P

odlahlo mi kks ... :P

je to zlozita robota?

[upravil dne 15/6/13 09:01 od AnRy99]

Odesláno
Pokud to nepřestane po dodání podložek a dotažení šroubů, tak jedině spodní otočný čep - frip. Bolest P407.

:super .Tiež by som sa priklonil k tejto možnosti. Vymenil som spodné čapy a prestalo to.

Odesláno

spodny otočny čap? :/ to je čo? kolega z fora mi radil aby som to najprv skontroloval, ze tam musi byt nejaka medzera medzi tym ... a potom postriekal concordom ... alebo tam mam rovno dat tie podlozky?

Odesláno

Spodný otočný čap bude \"spodný guľový čap\" (tá pacička), ak by sa jednalo o ten čap skontroluješ ho, pozri tu.

A vyzerá to takto.

Odesláno

no tak spodne capy som menil rok do zadu a daj mi s ich vymenou pokoj :D je to drahe nato ake to je male :D obidva som mal vybite ... ja som skor daval za pricinu homokineticky, nemoze to byt aj on?

Odesláno

Tie podlozky co sme tu riesili a co sa riesilo aj tu:

bol som v peugeote, dal som mu to cislo a pozeral na mna jak dement ... \"my sme tu nikdy nic take nemali, a ake mate auto?\" 407 \" ale toto cislo ani na 407 nepasuje, k tomuto cislu auto typu 407 ani nepasuje, ale objednat vam to teda mozeme, ale iba cele balenie 20ks, 1ks 0,64€\"

sa pozeram na neho nech nefetuje a nezere travu okolo cesty ... neni nejaka alternativa? alebo ako vyzera ta podlozka? neda sa kupit niekde klasicky v zeleziarstve? dakujem

Odesláno

pripojím sa . teoreticky čo môže byť. idem na aute cca 50km / hodinu nič nebuchne neklepkne kým neprejdem po nejakej väčšej nerovnosti. ale keď idem rýchlejšie a napr. sa rozhúpem tak pri tom hubnutí rana ako z dela od prednej napravy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...