Ufon Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 Zdravim vsechny cleny , procitani nazoru na tomto foru prispelo k rozhodnuti poridit si 5008 2.0 Hdicko. Libi se mi design, technicke parametry, zkratka rodinne auto jak ma byt. Rozhodoval jsem se mezi ojetinou F- Smax, ale nakonec jsem se priklonil k teto volbe. Samozrejme sve sehrala i cena. Doufam tedy, ze cas potvrdi moji spravnou volbu a nebudu muset dat za pravdu skarohlidum na fr. auta . Moje prvni dojmy z jizdy jsou velmi pozitivni.Nejvice me uchvatilo ticho v kabine i pri vyssi rychlosti na dalnici v porovnani s predeslim benzinakem. Auto ma skvely zatah od spodu, zkratka uzivam si prednosti diesloveho motoru vcetne spotreby. Pokud se mi podari ho radne o dovolene projet budu rad, uz se moc tesim. Hans Citovat
radim.1008 Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 Gratuluji Ufone k pořízení nové 5008my. Hoď jsem nějaký fotky. Též bych jednou chtěl něco podobného. Citovat
Pacho69 Odesláno 13. červen 2013 Odesláno 13. červen 2013 Gratulace, ať ti slouží. Spolehlivost francouzských aut není horší, než statní konkurence v segmentu. Znám spokojené majitelé francouzských aut i nespokojené majitelé různých jiných značek. Prošel jsem auty mnohých značek a nemohu říct, že by ve spolehlivosti ta francouzská byla nějak podprůměrná. Jasně, můžeš narazit na blbý kus (konstrukční problémy už jsou snad vychytaný), ale to v dnešní době potkává všechny značky. Tak ať slouží, leješ do něj jen naftu a měníš jen olej a filtry. Jo ještě budeš muset namazat těsnění kolem dveří před zimou a to je snad všechno. Jsem rád, že majitelů 5008 přibývá, vídávám je častěji. A sekce poruchy se nijak akutně neplní, to jest velmi pozitivní!!! Citovat
Mishanthrope Odesláno 13. červen 2013 Odesláno 13. červen 2013 Gratulace, super kára . Hoď sem fotky. Citovat
P607Olda Odesláno 13. červen 2013 Odesláno 13. červen 2013 Tyjo, já ji nemít, hned bych si ji koupil... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.