Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny cleny :papa,

procitani nazoru na tomto foru prispelo k rozhodnuti poridit si 5008 2.0 Hdicko. Libi se mi design, technicke parametry, zkratka rodinne auto jak ma byt. Rozhodoval jsem se mezi ojetinou F- Smax, ale nakonec jsem se priklonil k teto volbe. Samozrejme sve sehrala i cena. Doufam tedy, ze cas potvrdi moji spravnou volbu a nebudu muset dat za pravdu skarohlidum na fr. auta :blablabla. Moje prvni dojmy z jizdy jsou velmi pozitivni.Nejvice me uchvatilo ticho v kabine i pri vyssi rychlosti na dalnici v porovnani s predeslim benzinakem. Auto ma skvely zatah od spodu, zkratka uzivam si prednosti diesloveho motoru vcetne spotreby. Pokud se mi podari ho radne o dovolene projet budu rad, uz se moc tesim.

Hans

Odesláno

Gratulace, ať ti slouží. Spolehlivost francouzských aut není horší, než statní konkurence v segmentu. Znám spokojené majitelé francouzských aut i nespokojené majitelé různých jiných značek. Prošel jsem auty mnohých značek a nemohu říct, že by ve spolehlivosti ta francouzská byla nějak podprůměrná. Jasně, můžeš narazit na blbý kus (konstrukční problémy už jsou snad vychytaný), ale to v dnešní době potkává všechny značky. Tak ať slouží, leješ do něj jen naftu a měníš jen olej a filtry. Jo ještě budeš muset namazat těsnění kolem dveří před zimou ;) a to je snad všechno.

Jsem rád, že majitelů 5008 přibývá, vídávám je častěji. A sekce poruchy se nijak akutně neplní, to jest velmi pozitivní!!! :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...