MichalTalbot Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 Zdravím všechny po delší době, včera jsem měl tu čest s Express Lakovnou a musím se o tuto zkušenost podělit a firmu maximálně pochválit (a to jsem dost velkej puntičkář). Služební Oktávka se opět odporoučela do servisu a já dostal jako náhr.auto Superba. Bohužel jsem předevčírem při parkování telefonoval, hlídal pravej bok, abych si neodřel jiný auto a najednou jsem se tím předlouhým čumákem zastavil o betonovou zeď naproti. Bylo to totálně dorvaný, protože ten měkkej nárazník se promáčknul a místo \"pouze\" rohu, se odřela plocha tak 20x20 cm + dole pod mlhovkou 5x10 cm + dokonce se odřelo světlo tak 1x10 cm na vnější hraně (s xenonem stojí skoro desítku v ACI). Jelikož auto mám dneska odpo vracet a jelikož mi ho známej ve škodovce půjčil lehce bokem a jelikož bych to stejně platil já, protože havarijka má spoluúčast 10t Kč, vzpomněl jsem si na Express Lakovnu - http://express-lakovna.cz/. Včera ráno jsem tam zavolal na bezplatnou linku, v 11:00 to tam postavil a ve 14:00 si vyzvednul netknutý auto, naprosto jsem NECHÁPAL!!! Ani já, kterej na všem najdu nějakou mikrochybičku, jsem nenašel, kde to bylo rozstříknutý a to světlo vyleštili taky, zbylo tam jen asi 5 z těch nejhlubších vrypů, ale ty se zkrátily tak na 1mm, takže kdo neví co má hledat, nevšimne si toho. Cena 3700,- Kč včetně leštění toho světla, který normálně stojí 500,- Kč. Navíc perfektní přístup, žádný zdlouhavý zbytečnosti, pohoda vánek. Jako za mě, když budete něco potřebovat tak jedině tam! :super Bohužel před tím jsem to nefotil, bo jsem byl v nervech a ani mě to nenapadlo, mám jen foto po: [upravil dne 12/6/13 13:25 od MichalTalbot] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 měl si tam vůbec něco ? dobře odvedená práce Citovat
MichalTalbot Odesláno 12. červen 2013 Autor Odesláno 12. červen 2013 Škoda, že jsem to nevyfotil, to jsem fakt vůl, protože pak by to bylo teprve vidět jak neuvěřitelnou práci tam odvedli. Bylo to asi tak, jako kdybych tam vyrobil rašplí bílý plochy o výše uvedených velikostech. Prostě hrubá betonová zeď vs. měkkej plast... Citovat
OK406 Odesláno 12. červen 2013 Odesláno 12. červen 2013 Tak příště už jistě nezapomeneš vyfotit:D. Citovat
MichalTalbot Odesláno 12. červen 2013 Autor Odesláno 12. červen 2013 doufám, že příště už nebudu takovej kokos, abych si takhle trapně školácky odřel auto Ale na služební Oktávce i na jednom Talbotu mám nějaký důlky a šrámy z minula, tak to dám určitě udělat jim. Za těch 20 let, co dělám auta, už jsem měl dost zkušeností s lakýrníkama, ale bohužel hlavně ty špatný - nedodržování termínů, špatná kvalita laku, dvojnásobná cena za práci než bylo domluveno, atd. Tady jsem si teda připadal jako v jiným světě... Citovat
Cyklon Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 To se docela divím. Opominu-li úžasné vychvalování v rámci reklamy Autosalonu na Primě, což by bylo zcela jasné, tak jsem slyšel jen ty nejhorší zkušenosti... Samozřejmě to mohla dělat i konkurence, ale vzhledem k tomu, jak byla kritika masivní (včetně fotodokumentace i videa) jsem si názor poopravil a moc bych se rozmýšlel dát tam svoje auto... Citovat
Mohy Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 ja teda v express lakovně byl..dvakrat či třikrát, vždy jen zkonzultovat problém... vždy jsem jednal s takovým starším pánem, bud majitel nebo nějaký \"majstr\" dílny, prý se tam o to stará. Nevím jak práce, ale ochota na 1 s deseti hvězdičkama. :cool: Citovat
Cyklon Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Zpočátku jsem byl také nadšen, ale postupným procházením diskuzí mé nadšení vymizelo. Poslední kapka bylo snad toto video Citovat
Mohy Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 hustý. Ale na práci dávají záruku. Zdá se mi to jako fake. Jak víš že je to video od nich? Ale nemá cenu to tu rozebírat, nic nevymyslíme:myslim navíc se asi nezmínil klučinovi že ho bude nahrávat... [upravil dne 14/6/13 13:34 od Mohy] Citovat
Devils-night Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Je to od nich urcite tedle typek mi lakoval v Březi 206tku,vzhledem k ceně si stěžovat nemůžu,barva sedí,nalakovaný dobře,akorát na zadních dveřích kousek steklej lak,pak už jsme se nějak nedomluvili na zaleštění. Citovat
Marcel505 Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Tak rok zpět o tom byla reportáž v nějakém pořadu o autech. Mají zajímavou metodu. Každopádně díky za info, že to funguje a že ta cena je fakt super. Mám podobné plány s několika auty, jen se k tomu dokopat... P.S. Nefotili to oni před opravou? [upravil dne 14/6/2013 15:13 od Marcel505] Citovat
Pechy Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 K nim bych si nedal nalakovat ani parapet od okna. Jeden známý z bmw klubu, tam byl se 7. Super pocit, když přijde 15 letý kluk a horkovzduškou začne sušit lak.. Citovat
Guest StibTo Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 Pechy o pár řádek výše je stejný link ... Citovat
Vítek1 Odesláno 14. červen 2013 Odesláno 14. červen 2013 ja jsem tady psal asi pred 2-3ma rokama v brne nam to uz teda zavreli ale s odvedenou praci jsem byl moc spokojen. Citovat
Marcel505 Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 Je to \"Express lakovna\", dělaná na takovéhle rychlo opravy, přesně co se stalo Michalovi. Pokud se to Michalovi odloupne, předpokládám že dá vědět. Že se to dělá horkovzduškou bylo už tehdy v reportážích a vůbec se tím ty firmy netají... Citovat
lape Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 Tak,ale s tím snad musí každý počítat,že když je to hotové za pár hodin,tak to musí být nějak oje...é. Citovat
Vítek1 Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 me to nejak ojebane neprislo. Foukl pruhlednej plnic nechal asi 15min aby se barva slila pak vzal takovej obrovskej blesk dvakrat bliknul a vse vytvrdlo to stejne barva a lak. Kdyz jsem se ptal na lakovani celeho dilu tak me narovinu rekli ze to bude drazsi nez v normalni lakovne protoze pouzivaji specialni barvu. Udela to hodne pomeranc kterej pak rozlesti. Ja jsem na svem aute nepoznal kde byl delanej zastrik. Temer celej proces jsem videl a nic predemnou netajili. Citovat
MichalTalbot Odesláno 16. červen 2013 Autor Odesláno 16. červen 2013 Právě - všechno se musí brát jako celek, tzn. čas - cena - kvalita. Jestli si někdo myslí, že mu za 3 hodiny a 3t Kč někdo nalakuje blatník stejným způsobem jako renovační dílna Mercedes-Benz Kienle v DE za 1000,-Eur, tak chápu, že pak může být zklamán, ale jaksi z logiky věci, tam asi bude \"trochu\" rozdíl... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.