Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Umis anglicky?penize ulozit do ciziny,urok mezi 6-25% podle rizika,ale tech 6-8% je bez rizika,investujou tam i banky v cr lidem daji 2% a sami maji zbytek....

Jo jo, taky mi psali z Nigérie, že mi daj dokonce i víc :D

Odesláno

toto není špatné:

www.csob.cz/cz/CSOBIS/CMSS/Stranky/LU0095279401.aspx

a jde i toto:

www.csob.cz/cz/CSOBIS/CMSS/Stranky/BE0947166584.aspx

na tom prvním jsem to měl přesně rok, žádná daň, zisk byl: nákup 33831,- a prodej 37731,50 tudíž zisk 3900,5 a měl jsem 5,5 kusů dluhopisů.Peníze máš do 14 dní.

[upravil dne 11/6/13 14:59 od ozzy1]

[upravil dne 11/6/13 15:00 od ozzy1]

Odesláno
Jediná jistota jsou daně a smrt. Všechno ostatní je risk... Když si vzpomenu, jak před dvěma lety nebo kdy lidi hystericky nakupovali zlato skoro za 1900USD za unci a dnes je pod 1400 a k tomu ještě další mínus za výkup, pokud tehdy někdo ukládal \"jen na dva tři roky a na jistotu\", musí dnes pěkně skřípat zubama. Stejně tak investice do bytů před 5 lety na vrcholu špičky vyvolané hysterií byly vtipné...

Cena zlata není reálně určená volným trhem, je manipulovaná lidma, kteří ji určují dle potřeby a zkreslená \"virtuálním zlatem\". Ti, co se nevzrušují poklesem a fyzický zlato si nechají, budou jednoho dne až praskne tisk peněz mlaskat blahem.

Začne se to ukazovat až Fed přestane QE (nevyhnutelný), i když už teď se stačí podívat co dělá Pimco po uveřejnění pomalýho konce QE a kdo zkupuje fyz. zlato za dnešní směšnou cenu.

Záleží na částce, a jestli máš žaludek, pak ty peníze půjčit na 3 roky oproti nemovitosti v Praze/Brně, mít výborný smlouvy od právníka, max do 30% hodnoty. Za 3 roky budeš mít buď několik desítek procent navrch původních peněz, nebo nemovitosti, který prodáš levou zadní se 100%+ ziskem oproti půjčené částce.

[upravil dne 12/6/2013 19:06 od Fusion]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...