Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Jaký? 301 vs 308 sw vs Tepee

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

potřeboval bych pomoc s výběrem jednoho z výše uvedených modelů a zároveň se omlouvám za trochu schizofrenní rozhodování, vím, že to jsou dost odlišné auta.

Požadavky: rodinné auto, do kterého by se dal dát dobře kočárek, občasné jízdy do práce, cca 300 km o většině víkendů, občas delší cesty a dovolená.

Jde mi čistě o praktičnost, být trendy a in nemusím.

Současný nájezd cca 25-30 000 km ročně, bude do budoucna rozložen mezi dvě auta.

Rozhodnutí padne do ZÍTŘKA (neděle), maximálně do začátku týdne, už mě to nebaví promýšlet :-)

Jednalo by se v rodině postupně celkem o sedmý Peugeot :-)

Kandidáti (nové auto, současné modely):

308 sw Active+ 1.6 HDI 92 k

Partner Active+ 1.6 HDI 92 k

301 Allure 1.6 HDI 92 k

Rád si přečtu Vaše názory, případně mne můžete zkusit přesvědčit i o jiné motorizaci.

dík

Dušan

Odesláno

Za mě bych volil Partnera, osobně mám starší model, 2.0 HDi 66kw, na normální jízdu motor bohatě stačí, a co se týče velikosti pro kočárek, tak je to úplně ideální, vejde se do kufru aniž bys ten kočárek musel nějak skládat, osobně to využívám pomalu každej den, a když si vzpomenu na léto, kdy kamarád ze sedanu pracně soukal skládanej kočárek, kterej potom musel zase poskládat, a potom zase opačně, tak jsem se jen smál:D

Odesláno

No pokud chseš převážet kočárek tak ten sedan v žádným případě. Pokud potřebuješ převážet častěji víc věcí tak toho partnera. Osobně bych si z těch třech vybral partnera uz kvůli tomu kočárku. A když partnera tak výklopné dveře.

Odesláno

to musíš skládat ido kombi 406...:D

jak dlouho velký kočár máš ?1,5 roku?

pak golfky,protože velkej kočár už se ti nechce tahat...;)

za mě Partner Tepee,velký auto převezeš cokoliv,vč.kočaru,kol atd+máš vyšší posez a nemusíš se při nastupování a vystupování ohýbat.....

Odesláno

Tak třeba v mým případě se bude kočárek dávat do auta asi 3-4 roky;):D

A jak píše Bigbadjohn, jedině výklopný dveře, dvojitý se hodí jen kvůli převozu třeba palety, aby Ti to tam mohli dát zdvižkou, ale já mám výklopný, a když prší, tak si pohodlně dám nákup do auta a su stále v suchu:)

Odesláno

Menší off-topic

Šaldo jedna technická...Dáš si pohodlně nákup do auta když prší a jsi stále v suchu. Otázka zní, jak se dostaneš k tomu autu když teda prší, to nezmokneš? :myslim (napadl mě teda deštník..ale stejně se mi to nějak nezdá :D )

Odesláno

Zatím dík,

jedu se zítra vším ještě projet,

ale taky se mně užitou hodnotou, vnitřním prostorem a snad i vzhledem nejvíc líbí Partner.

Ta 301čka - docela se mi líbí, klasické technologie mě nevadí, ale rodinné auto to asi opravdu není.

Jinak o Citroenu neuvažuji, na motorky mám Hondu, na auta Peugeota. :-)

Trochu divná kombinace, ale jsem spokojený a to mi stačí k tomu, že nemám motivaci měnit.

Výška řidiče - podhokejových 175, manželka drobnější, ale měli jsme chvíli i \'rodinného\' transita a jezdilo se nám v něm dobře.

Co 25 000 Kč příplatek za 1.6 HDi 115k k ?

Odesláno

KingSpade, pochopitelně v suchu při dávání nákupu do auta;)

Nákup do tašek nedávám, jen to nahážu do auta, protože parkuju doma 2 metry od kuchyně.

Elton, právěže 308sw moc jako auto nevypadá, majitelé těchto aut ať mě prominou, ale zadní část 308sw je prostě velký mínus tohoto jinak zepředu a uvnitř moc pěknýho auta.

Proto bych volil Parťáka:papa

Odesláno

Právě proto, že tazatel i jeho manželka jsou spíše menší bych jim dooporučil auto s vyšším posazem. Manželka je z našeho \"parníku\" naprosto nadšená, protože sedí vysoko a vidí daleko.

Odesláno

Ty lotor,a čo partner nevyzerá ako auto?:bacha

Když přimhouřím oči, tak trošku jo....:aut:aut:aut:D:D:D Taková krabička s kolečkama...:D:D:D

Odesláno

5008-ma tiež nie je zrovna vzor auta,ako ho kreslia deti v škôlke:D Ja to beriem,mám už rokmi skreslený dodávkoidný pohľad na vec.Aj priateľke sa najlepšie šoféroval náš starý Transit.

..auto do ktorého sa bez strešného boxu nevmestia traja chlapi a aspoň 6 párov lyží+bagáž,nie je ani auto:aut

Odesláno

Ja bych sel do Partnera...

Rodice poridili VW Caddy (coz je asi podobna trida auta) a je naprosto bozi vec pro rodinu, kor s deckem, kocarkem, zajmama...

Hodis dozadu RC letadlo, RC auto i s kufrem s dilama, golfovej bag nebo par bas piv a jedes :D (dopln si sve \"kramy\" podle svych zajmu)... Nic nikde nemusis skladat, vsechno se vejde... proste skvely :papa

Odesláno

Na Tvém místě byh byl rozhodnutej jedna - dvě, Parťák je sice dělňas, ale všechno v pohodě odtahá a ještě místo zbývá, 301 s kočárkem určo ne!

To Charlie: My třeba nikdy ani golfky neměli, velkej kočár (nejdřív vanu, pak sedící sporťák) a pak rovnou na vlastní. Golfky nemám rád, preferuju zdravou páteř dítěte.

Odesláno

Taky golfky nechceme, jak píše Medvěd, napřed korba, a pak jen sporťák, a na oba dva kočárky se Parťák hodí nejvíce, a ani to už nevypadá jako pracant, ale jako rodinný auto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...