Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Legracky vas berou.

Dnes bude turbicko.

Jinak motor uz prede jako kote a jezdi pekne.

Ödpo se ti ozvu.

Dobře, dnes odpoledne budu čekat na zprávu od Tebe.
Odesláno

pánové,osobně si myslím,že je toto trochu přehnané.I já osobně občas vemu phones hodím ho hodně daleko a všichni mi vlezte na záda(za den mám cca 40 - 60 hovorů).samozřejmě tak jeden den a druhej mám ještě více práce,ale pokud někdo něco potřebuje se ozve.Taky mne to sem tam vytočí , že mi někdo nebere nebo neodpovídá na tel. , ale co mám dělat.Je to bohužel uspěchanou dobou.Potřebuješ peníze -> potřebuješ práci.Čím více práce tím více nervů v kíblu a času málo.

Nevidím do problematiky zde napsaný,ale i tak hned psát sem na fórum:myslim

není to nic proti HUGO BOSS jen obecně:super

Odesláno

ale já nejsem naštvaný , nikoho sem tu za nic neobvinil a nepomluvil, jen jsem se po Srakim začal shánět, napadlo mě že se mu třeba něco stalo a je v nemocnici, nebo tak něco

řeším tu problém a potřebuji ho nutně vyřeit tak budto mi pošle co slíbil, nebo budu muset za každou cenu někde sehnat náhradu aby si o mě lidi co jim spravuji auto nemysleli že je chci okrást a nevolali mi 10x denně - a taky ten telefon zvednu I KDYŽ TO PRO MĚ JE DOST NEPŘÍJEMNÝ JELIKOŽ NA MĚ ŘVOU A JSOU NAŠTVANÝ ŽE JSEM JIM NĚCO SLÍBIL A NENÍ TO TAK

a nebylo to hned... když ti někdo nezvedá telefon 5 dní a neodepisuje na několik smsek s prosbou o to aby se ozval a nebo aby mi sdělil alespon číslo zásilky , tak se začneš taky zajímat ;)

já taky občas vypnu a nezvednu tel , neodepíšu , ale nezlob se na mě, když ti volám každý den 5 dní zasebou , několikrát , tak snad ten telefon zvedneš nebo se ozveš

[upravil dne 30/5/13 09:45 od HUGO BOSS]

Odesláno

jejda :o

brutall : promiň je to jen můj názor

Každý se naštve když něco potřebuje a druhá strana mlčí,mně tady nejde o to kdo je naštvanej,uraženej nebo tak.Mne jde o to , že se to hned napíše na fórum.

Jenom když vemu Straki007 by nebyl členem PC a ani by jsem na fórum nechodil -> napsali by jste to sem taky?

Jednu špatnou zkušenost?

Jak se to říká:\"Dobré reference nabíráš dlouho,ale ty zlé za velmi krátkou dobu\"

Je to jako s auty jeden člověk má Puga něco se mu drahého na něm pod... a hned je celá značka Peugeot špatná,ale to že támhle Matěj jezdí v Pugu x-let a v pohodě sem nenapíše.

Chlapi netrestejte mne :papa

Odesláno

velkybanan: To je výsada králů, že splní to co slíbí, straki007 tady za krále považovaný je. Míněno tak, že si nastavil laťku hodně vysoko a proto musí dostát svým slibům, aby tady na fóru nevznikala takováto vlákna.

Odesláno

Ja nikomu neslibuju.

Slib jsem dal jednou v zivote.

A mozna jeste jednou dam.

Ale dotycne lidi,kterym jsem dal slib, nezna nikdo z Vas.

:D:D:D:D:D

Tohle vlakno povazuji za dalsi traparnu.

Napsal bych jeste neco,alle zas by jsem nekoho nastval.

HUgo: balicek zitra mas.

[upravil dne 30/5/13 11:38 od straki007]

Odesláno

straki007

jsem rád, že v rodině zatím vše OK, přesto si myslím, že toho máš moc, když nemůžeš týden zavolat, napsat SMS nebo mail, podle tvých reakcí vidím, že následné problémy tvých zákazníků jsou ti u prdele, nemluvě o tom, že ti tu polovina klubu vypisuje, jak se tě nemůže dočkat--néé nepatřím mezi ně, tvoje služby nebudu nikdy potřebovat, ale prostě nesnáším, když se domluvím a pak druhá strana dělá mrtvého brouka, dlouho jsem si myslel, že jsi nějaký zastydlý puberťák (kdo jiný by naflákal tolik smajlíků do každého svého písemného projevu??), ale přidám si k tomu, že neumíš ani držet slovo--tím u mě každý chlap skončí. Howgh.

Odesláno

marcel.tokar :trochu si připadám jako za totáče, proč by se zde nemohl kdokoliv vyjádřit. Pokud by ti někdo něco slíbil a pak ti nezvedal tel. taky by se ti to nelíbilo.

Odesláno
Ja nikomu neslibuju.

Slib jsem dal jednou v zivote.

A mozna jeste jednou dam.

Ale dotycne lidi,kterym jsem dal slib, nezna nikdo z Vas.

:D:D:D:D:D

Tohle vlakno povazuji za dalsi traparnu.

Napsal bych jeste neco,alle zas by jsem nekoho nastval.

HUgo: balicek zitra mas.

[upravil dne 30/5/13 11:38 od straki007]

víš ty co, uvažoval jsem o tom že budu využívat naplno tvoje služby a že toho je celkem dost, ale z touhlke zkušeností jsi u mě na plný čáře skončil... Tímhle jednáním daleko nedojdeš a jestli tě tady někdo chválí nebo ne, klidně i půlka klubu, tohle si u mě prohrál nejen jako klubový kolega, ale jako člověk z profesního hlediska... Takhle se totiž chovat člověk nemá, nebo alespon já si to tak myslím...! Kdyby si mi zvedl telefon a řekl že si to nestihl, bral bych to, ale lhát a zapírat se...

A JE MI JASNÉ ŽE MI TO ZÍTRA PŘIJDE KDYŽ MI V 9:30 PŘIŠLA SMSKA Z POŠTY ŽE PŘIJALI BALÍČEK K DORUČENÍ (zasílají smsku po 10minutách od přijetí zásilky)

TAK TU NEPIŠ ŽE SI TO V PÁTEK PODAL! JSI PRO MĚ LHÁŘ

já čekal profesionální řešení, nebo třeba to že zavoláš a vyřešíme to spolu, ale jak je vidět ani na tohle nejsi důstojhný a neumíš nějak vyřešit problém, je dobře že jsem založil tohle téma, protože díky tomu jsi konečně zvednul prdel a zašel na tu debilní poštu i přez to že si mi řekl že si to už udělal v pátek a že je problém jinde!

TAKŽE TED TO TEPRVE JE STÍŽNOST A NESPOKOJENOST!

Tvoje chování se rovná doopravdy pubertákovi ... nemáš koule ani na to se postavit čelem k něčemu co jsi posral...

[upravil dne 30/5/13 12:31 od HUGO BOSS]

[upravil dne 30/5/13 12:32 od HUGO BOSS]

Odesláno

Tohle už zní dosti rozhořčeně.

Hugo Boss má v mnohém pravdu, že nastíněné jednání není zrovna košér. Nebudu zde vynášet nějaké soudy, ale za sebe můžu říct, že by se mi to taky nelíbilo. Od Tomáše jsem už párkrát bral a dokonce byl u něho a jeho přístup byl pro mě příkladný...

Odesláno

Kur+va jsem psal ze to posilal bratranek a ne ja.

Ale ja se nebudu spovidat tady prede vsema.

Mne teda zabijte ze jsem neposlal balicek ja a ze to neprislo.

Ted hjsem presvedceny ze na tyhle sluzby uz asi budu kasůlat.

A nejradeji bych napsal ze pro lidi tady z fora..ale nejsou vsichni stejny.......

Ale pro mne toto tema hasne.

Same intriky jsou tady posledni dobou.

Je alespon videt kdo ma co na praci.......

Odesláno

Straki007 : mal by si to robiť tak že ked niekto niečo chce nech zdvihne prdel a pride na objednaný den a hodinu za tebou do servisu a pokoj . Viem z vlastnej skusenoste z PC servisom .... Pošta sem pošta tam a zrazu všetko mešká nestíha sa :ticho

Aj ja by som chcel chip ale do firiem sa bojim isť ty si daleko tak sa seriem na to a behám na tom ako to vyšlo z továrne :D

[upravil dne 30.5.2013 14:20 od maNkovic]

Odesláno

nejlepší je svést svoji chybu na třetí osobu, ale když už jsem ti několikrát volal a psal sms, stačilo zvednout telefon a říct, \"hele nevim kde a co s tím je, zjistím\" zavolat \"bratránkovi\" a zjistit co s tím je, ale určitě ne to co jsi udělal, to mě nejvíc sere

když jsem se ti poprvé ozval tak jsi ochotně vše a hned řešil, sms odověd hned , tel. jsi taky několikrát zvedl hned a najednou nebyl čas odpovědět a zvedat tel. tak tohle jednání mě sere...

tohle téma je pro tebe trapné ale tam kde tě všichni chválili a skákali šipky do prdele , to sis rád početl vid...?

ted vím že kdybych tohle téma nezaložil , pokračovalo by to kdoví jak dlouho...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...