Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já to taky nechápu. Nevidím problém ve spaní doma. Roman taky spal doma a sraz se povedl na jedničku :cool:

Takže tohle bych vůbec neřešil. A noční akce? U pivečka :P:P

Odesláno

Bydlím 5minut autem od kempu ;) a nevím proč to řešíš, když se nezúčastníš? A co by se během spaní mělo spát? Jak se někomu něco stane, tak snad je plnoletý a svéprávný... Já odpovídám za program a ubytování, ne za lidi ;)

Odesláno

Chlapi mě je to buřt...jen jsem napsal jak to dělám já.. rybník kde akce dělám mám za domem..a nikdy by mě nenapadlo jít spát dom...no možná že jsem ani nechtěl ;);););)

Odesláno

zatim bych to u sebe videl spis, ze bych se na chvili prifaril v sobotu do toho kempu na vas podivat a pokecat

cili dle harmonogramu

18:00 – 20:00 / ubytování v kempu, večeře, volná zábava

22:00 - ...... / bude-li zájem o orienťák nebo noční jízdu

nekdy v tuto dobu

Odesláno

Rád bych jel, ale vzhledem k rodinným okolnostem nemůžu nic slíbit na fest. Takže uvidím, jak to bude (zda sraz vůbec bude) a třeba se objevím :papa

Odesláno

Taky bych se chtěl přijet podívat (ve skanzenu jsem jsem ještě nebyl),ale nevím co bude za měsíc.Spal bych ve stanu.Určitě bych dal dopředu vědět :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...