lukaro Odesláno 8. červenec 2013 Autor Odesláno 8. červenec 2013 Tak já jich mám cca 30 nic krásného a světoborného to není... Jirka má parádní fotky a 2ReQ nám udělal luxusní skupinovky Citovat
2ReQ Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Tak vzhledem k tomu, že jsem ještě neměl pořádně a v klidu sednout k PC, tak píšu svůj názor na srazík až teď, snad lukaro promine Toto byl oficiálně moje první účast na srazu/minisrazu klubu a musím říci, že smekám lukarovi. Vybral skvělou lokalitu (mému srdci blízkou), zvolený kemp mě velmi překvapil poměrem cena/komfort, program dobrý i bez OZ, večeře u grilu - skvělý, a lidé a atmosféra perfekto Už se těším na další ročník Citovat
lukaro Odesláno 12. červenec 2013 Autor Odesláno 12. červenec 2013 Díky moc byl to můj prvně organizovaný sraz, ale jsem moc rád, že se všem líbil a vydařil se Citovat
Pepito Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 ta skupinová je fantastická. Jj Jirko,plně s Tebou souhlasím Je opravdu hóóódně povedená :potlesk Citovat
Pepito Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 Tak vzhledem k tomu, že jsem ještě neměl pořádně a v klidu sednout k PC, tak píšu svůj názor na srazík až teď, snad lukaro promine Toto byl oficiálně moje první účast na srazu/minisrazu klubu a musím říci, že smekám lukarovi. Vybral skvělou lokalitu (mému srdci blízkou), zvolený kemp mě velmi překvapil poměrem cena/komfort, program dobrý i bez OZ, večeře u grilu - skvělý, a lidé a atmosféra perfekto Už se těším na další ročník 2ReQ : Doufám,že se uvidíme dřív než až za rok.. Jste s Míšou skvělý mladý pár A nechcete přijet na víkendový velký sraz do Kněžnice u Jíčína?Bude to určitě skvělý srázek,který pořádá MilanF1,kterého jste poznali na svém prvním srazu Rádi bychom vás zase mezi námi viděli Jinak máš krásný fotky díky [upravil dne 13/7/13 12:48 od Pepito] Citovat
Pepito Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 Díky moc byl to můj prvně organizovaný sraz, ale jsem moc rád, že se všem líbil a vydařil se Líbil se a móóóc I bez orienťáku A taky máš moc pěkný fotky Citovat
ChouLu Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 A nechcete přijet na víkendový velký sraz do Kněžnice u Jíčína? Už se je tam snažím dostat.. jede Lukaro, tak by mohli jet jedním autem.. ale prej je bilá a alfonz nebo jak mu lukaro říká hnusné auto Citovat
lukaro Odesláno 13. červenec 2013 Autor Odesláno 13. červenec 2013 Není to hnusné auto ani Falkor a ani Alfonz, mě se ta 605ka hrozně líbí Pokud se domluvíme na jednom autě, tak jedu, ale sám v autě nejedu, to se mi nevyplatí.. Citovat
MilanF1 Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 Jen pojeďte, přijet jedním autem hromadně není ostuda, rádi Vás uvidíme. Citovat
2ReQ Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 Popřemýšlíme, ale z domu mi zaznělo něo, jako že \"hnusným bílým autem NEPOJEDU!\" tak nevím tedy a Žozefa by v sobě lukara spát nenechala a my ho do stanu nechceme Citovat
ChouLu Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 Tak alfonze přemalujete na zeleno Citovat
ozzy1 Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 hlavně ať ten stan není malý, aby jsi nespal jako já venku.:D:D:D Citovat
ChouLu Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 Jirko... ty si ale nespal.. ty jsi dle okolí byl mrtvý Citovat
Veverka Odesláno 13. červenec 2013 Odesláno 13. červenec 2013 Snad se dnes v noci nebo zítra dostanu k těm fotkám a videju ze skanzenu, kde jste nebyli P.S. Kněžnici taky plánuju a pokud pojedu, tak 99% sám pod stan, takže někoho z Prahy nebo po cestě můžu vzít Citovat
Pepito Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 Popřemýšlíme, ale z domu mi zaznělo něo, jako že \"hnusným bílým autem NEPOJEDU!\" tak nevím tedy a Žozefa by v sobě lukara spát nenechala a my ho do stanu nechceme Řekni Míše,že ji zase svezu,ať se má na co těšit Citovat
2ReQ Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 Pepito, mám zlou zprávu : to už Míša bude mít řidičák a dělala by si zálusk :o Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.