Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak vzhledem k tomu, že jsem ještě neměl pořádně a v klidu sednout k PC, tak píšu svůj názor na srazík až teď, snad lukaro promine :)

Toto byl oficiálně moje první účast na srazu/minisrazu klubu a musím říci, že smekám lukarovi. Vybral skvělou lokalitu (mému srdci blízkou), zvolený kemp mě velmi překvapil poměrem cena/komfort, program dobrý i bez OZ, večeře u grilu - skvělý, a lidé a atmosféra perfekto :roker

Už se těším na další ročník :papa

Odesláno
Tak vzhledem k tomu, že jsem ještě neměl pořádně a v klidu sednout k PC, tak píšu svůj názor na srazík až teď, snad lukaro promine :)

Toto byl oficiálně moje první účast na srazu/minisrazu klubu a musím říci, že smekám lukarovi. Vybral skvělou lokalitu (mému srdci blízkou), zvolený kemp mě velmi překvapil poměrem cena/komfort, program dobrý i bez OZ, večeře u grilu - skvělý, a lidé a atmosféra perfekto :roker

Už se těším na další ročník :papa

2ReQ : Doufám,že se uvidíme dřív než až za rok.. :myslim

Jste s Míšou skvělý mladý pár :super

A nechcete přijet na víkendový velký sraz do Kněžnice u Jíčína?Bude to určitě skvělý srázek,který pořádá MilanF1,kterého jste poznali na svém prvním srazu :super

Rádi bychom vás zase mezi námi viděli ;)

Jinak máš krásný fotky :super díky :papa

[upravil dne 13/7/13 12:48 od Pepito]

Odesláno
Díky moc :) byl to můj prvně organizovaný sraz, ale jsem moc rád, že se všem líbil a vydařil se :)

Líbil se a móóóc :super

I bez orienťáku ;)

A taky máš moc pěkný fotky :super:papa

Odesláno

A nechcete přijet na víkendový velký sraz do Kněžnice u Jíčína?

Už se je tam snažím dostat.. jede Lukaro, tak by mohli jet jedním autem.. ale prej je bilá a alfonz nebo jak mu lukaro říká hnusné auto :D

Odesláno

Není to hnusné auto :D ani Falkor a ani Alfonz, mě se ta 605ka hrozně líbí :)

Pokud se domluvíme na jednom autě, tak jedu, ale sám v autě nejedu, to se mi nevyplatí..

Odesláno

Popřemýšlíme, ale z domu mi zaznělo něo, jako že \"hnusným bílým autem NEPOJEDU!\" :D tak nevím tedy :D a Žozefa by v sobě lukara spát nenechala :D a my ho do stanu nechceme :D

Odesláno

Snad se dnes v noci nebo zítra dostanu k těm fotkám a videju ze skanzenu, kde jste nebyli :papa

P.S. Kněžnici taky plánuju a pokud pojedu, tak 99% sám pod stan, takže někoho z Prahy nebo po cestě můžu vzít ;)

Odesláno
Popřemýšlíme, ale z domu mi zaznělo něo, jako že \"hnusným bílým autem NEPOJEDU!\" :D tak nevím tedy :D a Žozefa by v sobě lukara spát nenechala :D a my ho do stanu nechceme :D

Řekni Míše,že ji zase svezu,ať se má na co těšit :super:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...