palete Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Čau všem,poradí te mi jak to udělat aby mi šla navigace z telefonu Galaxi S 3 mini přez rádio.Rádio nemá bluetooth? Děkuji Citovat
Ferry Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 tak takhle ti asi nikdo neporadi jinak ten nadpis dotazu taky teda nic moc [upravil dne 21/5/13 20:03 od Ferry] Citovat
MJSytic Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Jestli jsem dobře pochopil, chtěl bys poslouchat zvuk navigace v telefonu přes rádio? Citovat
MJSytic Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 OK, tak to prosím příště napiš rovnou Každopádně si myslím, že to nejde Citovat
lukaro Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Neříkej nejde, když jsi se ani nepokusil.... Citovat
Ferry Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Pravidla fora : 3. Psát stručně a výstižně Přemýšlejte při psaní dotazu. Volte výstižný nadpis (nadpis \"Chladič\" nikomu moc neřekne) a problém popište co nejpodrobněji. nazvat vlakno \"poradit\" a do popisu napsat to co tam je napsano zrovna podrobny popis neni. Napr. by nebylo od veci napsat, o jake radio se asi jedna, ono na svete neni jen jeden typ radia ... Citovat
MJSytic Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Neříkej nejde, když jsi se ani nepokusil.... To může napsat jen někdo, kdo neví, která bije Vzhledem k infu, které máme, je jasné, že k přenosu zvuku by muselo docházet drátovou technologií, která ještě nebyla vynalezena => nejde to Ale dobrá no. Pokud rádio nemá modro zub, je jediná šance využít nějaký jeho \"AUX\" vstup. S3 mini má 3,5 jack a z něj by se musel vést kabel k rádiu do toho AUXu (a použít správný druh kabelu dle potřebných koncovek) Nevýhodou je, že bude slyšet jen navi, resp. zvuky z telefonu:roll [upravil dne 21.5.13 22:43 od MJSytic] Citovat
Ferry Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 instantni rada na instantni dotaz, koupit radio s BT, pak to moooozna pujde, pac stejne nevime, o jakou navi se jedna a jestli vlastne umi posilat prikazy pres BT Citovat
palete Odesláno 21. květen 2013 Autor Odesláno 21. květen 2013 Chlapy děkuji za ochotu asi to nepůjde.Radio mám original a jiné tam nechci přez bluetooth to funguje mám to odzkoušeno na jiném radiu. Myslel jsem přez transmiter a kabelem ale to je jen výstup. Jsem už starší a jsem hluchý a slepý tak jsem to chtěl abych to slyšel. Děkuji Citovat
lukaro Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Neříkej nejde, když jsi se ani nepokusil.... To může napsat jen někdo, kdo neví, která bije Vzhledem k infu, které máme, je jasné, že k přenosu zvuku by muselo docházet drátovou technologií, která ještě nebyla vynalezena => nejde to Ale dobrá no. Pokud rádio nemá modro zub, je jediná šance využít nějaký je \"AUX\" vstup. S3 mini má 3,5 jack a z něj by se musel vést kabel k rádiu do toho AUXu (a použít správný druh kabelu dle potřebných koncovek) Nevýhodou je, že bude slyšet jen navi, resp. zvuky z telefonu:roll [upravil dne 21.5.13 20:59 od MJSytic] Vidíš, že by to šlo a věděl jsem která bije ale když autor nedá skoro žádné informace, je to těžko....tak proč se namáhat s odpovědí [upravil dne 21/5/13 22:07 od lukaro] Citovat
MotoMoto Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 No pokud jsi starší, hluchý a slepý tak by bylo lepší neřídit vůbec ne?:D:D:D:D Ne, nic ve zlém. Já to v P807 měl na vestavěné navigaci a dost mě to štvalo, protože to stále stlumovalo rádio a teď přímo zvuk z navigace si nastavím tak hlasitě abych to slyšel a přitom mi to nelezlo do muziky. Bohužel, když mám zapnutou navigaci a přes BT HF s někým hovořím tak začne navigace nahlas navigovat přes rádio a neslyším telefonický hovor. Takže spíš nežádaná funkce. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 MotoMoto : souhlas,taky to vidím jak nežádanou funkci,mám HF od Nokie přes BT a s Nokii mi to mluvilo přes rádio a dost mi to vadilo,teď mám SGS2 mluví to skrz telefon a ja mám klid,neruší to rádio a hlasitost si nastavím jak chci edit: palete, třeba by to šlo kdyby jsi měl Hands Free přes Bluethoot [upravil dne 21/5/13 22:44 od Gabriel 307] [upravil dne 21/5/13 22:45 od Gabriel 307] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.