Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pravidla fora :

3. Psát stručně a výstižně

Přemýšlejte při psaní dotazu. Volte výstižný nadpis (nadpis \"Chladič\" nikomu moc neřekne) a problém popište co nejpodrobněji.

nazvat vlakno \"poradit\" a do popisu napsat to co tam je napsano zrovna podrobny popis neni. Napr. by nebylo od veci napsat, o jake radio se asi jedna, ono na svete neni jen jeden typ radia ...

Odesláno
Neříkej nejde, když jsi se ani nepokusil.... :roker

To může napsat jen někdo, kdo neví, která bije :aut

Vzhledem k infu, které máme, je jasné, že k přenosu zvuku by muselo docházet drátovou technologií, která ještě nebyla vynalezena => nejde to :roker

:D

Ale dobrá no. Pokud rádio nemá modro zub, je jediná šance využít nějaký jeho \"AUX\" vstup. S3 mini má 3,5 jack a z něj by se musel vést kabel k rádiu do toho AUXu (a použít správný druh kabelu dle potřebných koncovek) :aut

Nevýhodou je, že bude slyšet jen navi, resp. zvuky z telefonu:roll

[upravil dne 21.5.13 22:43 od MJSytic]

Odesláno

instantni rada na instantni dotaz, koupit radio s BT, pak to moooozna pujde, pac stejne nevime, o jakou navi se jedna a jestli vlastne umi posilat prikazy pres BT

Odesláno

Chlapy děkuji za ochotu asi to nepůjde.Radio mám original a jiné tam nechci přez bluetooth to funguje mám to odzkoušeno na jiném radiu.

Myslel jsem přez transmiter a kabelem ale to je jen výstup.

Jsem už starší a jsem hluchý a slepý tak jsem to chtěl abych to slyšel.

Děkuji

Odesláno
Neříkej nejde, když jsi se ani nepokusil.... :roker

To může napsat jen někdo, kdo neví, která bije :aut

Vzhledem k infu, které máme, je jasné, že k přenosu zvuku by muselo docházet drátovou technologií, která ještě nebyla vynalezena => nejde to :roker

:D

Ale dobrá no. Pokud rádio nemá modro zub, je jediná šance využít nějaký je \"AUX\" vstup. S3 mini má 3,5 jack a z něj by se musel vést kabel k rádiu do toho AUXu (a použít správný druh kabelu dle potřebných koncovek) :aut

Nevýhodou je, že bude slyšet jen navi, resp. zvuky z telefonu:roll

[upravil dne 21.5.13 20:59 od MJSytic]

Vidíš, že by to šlo ;) a věděl jsem která bije :D ale když autor nedá skoro žádné informace, je to těžko....tak proč se namáhat s odpovědí ;)

[upravil dne 21/5/13 22:07 od lukaro]

Odesláno

No pokud jsi starší, hluchý a slepý tak by bylo lepší neřídit vůbec ne?:D:D:D:D:D

Ne, nic ve zlém. Já to v P807 měl na vestavěné navigaci a dost mě to štvalo, protože to stále stlumovalo rádio a teď přímo zvuk z navigace si nastavím tak hlasitě abych to slyšel a přitom mi to nelezlo do muziky. Bohužel, když mám zapnutou navigaci a přes BT HF s někým hovořím tak začne navigace nahlas navigovat přes rádio a neslyším telefonický hovor. Takže spíš nežádaná funkce.

Odesláno

MotoMoto : souhlas,taky to vidím jak nežádanou funkci,mám HF od Nokie přes BT a s Nokii mi to mluvilo přes rádio a dost mi to vadilo,teď mám SGS2 mluví to skrz telefon a ja mám klid,neruší to rádio a hlasitost si nastavím jak chci

edit:

palete, třeba by to šlo kdyby jsi měl Hands Free přes Bluethoot

[upravil dne 21/5/13 22:44 od Gabriel 307]

[upravil dne 21/5/13 22:45 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...