Peugeot12 Odesláno 28. únor 2023 Odesláno 28. únor 2023 Je to 1.6 16v 80kw benzin a váhu to nemá Citovat
jarokare Odesláno 1. březen 2023 Odesláno 1. březen 2023 Nikdo taky nepíše , že to váhu má . Ferinko jenom psal , že si jednotka nespočítá váhu (rozuměj hmotnost) vzduchu nasávanýho do motoru , když neví o jeho teplotě . Snímač teploty vzduchu je součástí snímače tlaku nasávanýho vzduchu , takže buď je chyba v něm , jednotce motoru nebo ve vedení mezi nimi . Citovat
Peugeot12 Odesláno 1. březen 2023 Odesláno 1. březen 2023 Takže mám koupit snímač teploty? Děkuji za odpověď Citovat
jarokare Odesláno 1. březen 2023 Odesláno 1. březen 2023 (upraveno) Ne , snímač tlaku nasávanýho vzduchu (snímač teploty není samostatně , ale jeho součástí , už nevím , jak bych to napsal) Tvl , proč je to ve dvou vláknech , se pak máme dobrat nějakýho výsledku , když máme půlku odpovědí jinde . Takže v druhým vláknu píšeš , že senzor je novej , tak je buď špatnej (reklamace) nebo je chyba v počítači nebo v kabelech (ale to už jsem psal výše a potřetí to psát nebudu) Upraveno 1. březen 2023 uživatelem jarokare VojtouNerCZ, pavelu96 a inoxing ohodnotil 3 Citovat
Peugeot12 Odesláno 1. březen 2023 Odesláno 1. březen 2023 Já to dal na diagnostiku a snímač saciho potrubí mělo dobré hodnoty tak sem koupil nový a pořad dobré hodnoty ale kolísají mi otáčky při volnoběhu a píše to pořad do kola samou vadu. Děkuji Citovat
inoxing Odesláno 1. březen 2023 Odesláno 1. březen 2023 Jednotka nevidi teplotu nasavaneho vzduchu, soucasti snimace MAP. Dle diag nezna hodnotu teploty vzduchu v sani, odpojeny kabel. MAP ma 4 draty (tlak, teplota, plus a minus), spolecne pro oba parametry je napajeni. V diag neni videt, jestli jsou nahodile nebo trvale zavady. Nicmene, jak ti tady radi i kolegove, snimacem to neni, pokud je novy. Musis jit dal - kabel, jednotka (spis kabel KO). Tlak ti hlasi neverohodny signal a teplota je bez informace. Jinak je zbytecne duplikovat otazku. Pozn. k obrazku: "O" je tlak, "NTC" je teplota, + - je jasne (5V nebo 12V) VojtouNerCZ ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 2. březen 2023 Odesláno 2. březen 2023 před 23 hodinami, Peugeot12 napsal: snímač saciho potrubí mělo dobré hodnoty tak sem koupil nový Tak z tohoto jsem jelen.... inoxing, VojtouNerCZ a Péťa ohodnotil 3 Citovat
inoxing Odesláno 3. březen 2023 Odesláno 3. březen 2023 @Hafity Může se to stát, že MAP bude fungovat a uvnitř termistor na měření teploty nebude. Ale to už si tazatel musí dohledat, kde je problém (drát, jednotka). Ve snímači patrně problém není, když je nový. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.