Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak co myslíte - je trasa Letná - Stromovka - Troja - Klecany - Klecánky - Řež = 16 km pak vlakem Bubeneč - Stromovka - Letná (to celé na kole) důstojným jerním sportovním výkonem vezmeme - li v potaz, že team tvořili Medvěd (130 kg) a Medvídě (6,5 roku poprvé kolmo na delší cestě)? Odjezd v 9 z domu, návrat ve 12.30. Jestli večer nebudu mít vlka, tak nikdy ....:D

[upravil dne 19/5/2013 14:08 od Medvěd]

Odesláno

Pokud budeš mít vlka, tak dojdi na okraj nejbližšího lesa, hlasitě zařvi , on se lekne a uteče:D

A propó Medvěde, tuto trasu si dávej denně:D

Odesláno

Původně jsme chtěli dojet až do Kralup a asi bychom těch 10 km navíc i dali, ale před Řeží se z příjemné asfaltky stala úzká pěšinka vinoucí se po břehu Vltavy a nevěda, zda se za Řeží cesta stane zase širokou nebo zda bude dále klikatou pěšinkou, rozhodli jsme se pro pohodlí vlaku a domácího oběda. Teď míříme s Pavlíkem na dopravní hřiště (http://www.ddmp6.cz/dopravni-hriste/ ) - on s kolem, já s Reflexem

[upravil dne 19/5/2013 14:04 od Medvěd]

Odesláno

Není to nijak velký problém, ale jel jsem přes jeden velký kopec, posledních 20km byl silný protivítr (víc jak 20km/h nešlo), a asi 10km před domovem jsem při protahování chytnul křeč do levé nohy. Ale dojel jsem :D

Odesláno

Méďo, jen tak dál. A máš můj obdiv, že Medvídě vedeš ke sportování nebo sportovnímu výletování i přes tvůj tolikrát omílaný odpor k všemožným (skoro všem :-)) sportům.

Odesláno
Méďo, jen tak dál. A máš můj obdiv, že Medvídě vedeš ke sportování nebo sportovnímu výletování i přes tvůj tolikrát omílaný odpor k všemožným (skoro všem :-)) sportům.

A máš i můj obdiv - jak je u mě zvykem, věřím spíše medvíděti.

Podle propočtů, 17 km na kole je skvělý celodenní výlet: 4 hodinky na kole a zpátky 2-3 hodinky s ČD.

Doufám, že tě tvá kila poté brzy opustí. :papa

Guest servisman
Odesláno

vix kolo jsem zrušil mám je va sklepě asi 15 let posledních 10 let ani nejezdil sportu jsem měl v práci před půl rokem dosti ,ale nyní nemám nic :aut

Odesláno

kolo mám rád - jsi asi tak 4-5x rychlejší než když jdeš pěšky, zážitky jsou intenzivnější (máš prostě čas z kola sesednout a pokecat)

... dotahovat myšlenku už dále nebudu.

Odesláno

A máš i můj obdiv - jak je u mě zvykem, věřím spíše medvíděti.

Podle propočtů, 17 km na kole je skvělý celodenní výlet: 4 hodinky na kole a zpátky 2-3 hodinky s ČD.

Doufám, že tě tvá kila poté brzy opustí. :papa

Vixi - nějak se časově rozcházíme. Vyjeli jsme v 9 hodin, s několika pauzami jsme po 11.30 byli na nádraží v Řeži (tj. těch cca 16 km). Z Řeže do Prahy nám jel vlak těsně před polednem a do Bubenče jsou to nějaké 4 zastávky. Odtud zhruba 2 km Stromovkou domů a tak jsme byli těsně před 13 hodinou doma.

Odpoledne už na dopravním hřišti jezdil prcek sám, a to zhruba 2 hoďky.

Maturantko - mám odpor ke sportům kolektivním (fotbal, hokej, basket), ale naopak ctím sporty individuální, kde každý účastník nese svou kůži na trh a je za výsledek sám sobě odpovědný (typicky kanoistika, cyklistika, motoristické sporty....., ale je fakt, že třeba atletika mi nic neříká, byť určitě patří do indy vindy sportů).

To Servisman - kolo není mé rozhodnutí, ale prckovi se, asi jako každému klukovi, kolo moc líbí a než abych mu bránil nebo ho nutil jezdit neustále kolem dokola, abych na něj viděl, to jsem se radši rozhodl jet s ním. Přeci mi to 6ti letej capart nedá, no ne?

[upravil dne 19/5/2013 21:45 od Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...