Medvěd Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Tak co myslíte - je trasa Letná - Stromovka - Troja - Klecany - Klecánky - Řež = 16 km pak vlakem Bubeneč - Stromovka - Letná (to celé na kole) důstojným jerním sportovním výkonem vezmeme - li v potaz, že team tvořili Medvěd (130 kg) a Medvídě (6,5 roku poprvé kolmo na delší cestě)? Odjezd v 9 z domu, návrat ve 12.30. Jestli večer nebudu mít vlka, tak nikdy .... [upravil dne 19/5/2013 14:08 od Medvěd] Citovat
ozzy1 Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Pokud budeš mít vlka, tak dojdi na okraj nejbližšího lesa, hlasitě zařvi , on se lekne a uteče:D A propó Medvěde, tuto trasu si dávej denně Citovat
Mysak_Bob Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 taky bych potreboval, ale lenost zatim vitezi. Citovat
Honza z Nera Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Nazdar Medvěde. Myslím, že dobrý a zcela důstojné proporcím tvým , ale samozřejmě by to chtělo opakovat častěji. Citovat
Medvěd Odesláno 19. květen 2013 Autor Odesláno 19. květen 2013 Původně jsme chtěli dojet až do Kralup a asi bychom těch 10 km navíc i dali, ale před Řeží se z příjemné asfaltky stala úzká pěšinka vinoucí se po břehu Vltavy a nevěda, zda se za Řeží cesta stane zase širokou nebo zda bude dále klikatou pěšinkou, rozhodli jsme se pro pohodlí vlaku a domácího oběda. Teď míříme s Pavlíkem na dopravní hřiště (http://www.ddmp6.cz/dopravni-hriste/ ) - on s kolem, já s Reflexem [upravil dne 19/5/2013 14:04 od Medvěd] Citovat
Honza z Nera Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Vypich je dobrá volba, loni tam kluci také jezdili. Ale ještě lepší je na Proseku: http://www.dopravnihristeprosek.cz/ Citovat
Andreww Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Já jsem dneska najel 77km, a mám dost 16km je určitě dobré na začátek, ale jak je psáno, chce to jezdit častěji Citovat
Honza z Nera Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 No co. Já jsem si také po zimně dal 55km, ale potom . . . . ooooojééééé Citovat
Andreww Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Není to nijak velký problém, ale jel jsem přes jeden velký kopec, posledních 20km byl silný protivítr (víc jak 20km/h nešlo), a asi 10km před domovem jsem při protahování chytnul křeč do levé nohy. Ale dojel jsem Citovat
Medvěd Odesláno 19. květen 2013 Autor Odesláno 19. květen 2013 Na 77 km trasu bych možná trošku váhal, zda bus či ČD, ale určitě by vyhrálo auto - holt jsem tvor pohodlný Citovat
Andreww Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Taky tyto porce většinou jezdím autem Citovat
maturantka Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Méďo, jen tak dál. A máš můj obdiv, že Medvídě vedeš ke sportování nebo sportovnímu výletování i přes tvůj tolikrát omílaný odpor k všemožným (skoro všem :-)) sportům. Citovat
ozzy56 Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 ty první jízdy po zimě jsou na pr.del dobrá zátěž Citovat
vix Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Méďo, jen tak dál. A máš můj obdiv, že Medvídě vedeš ke sportování nebo sportovnímu výletování i přes tvůj tolikrát omílaný odpor k všemožným (skoro všem :-)) sportům. A máš i můj obdiv - jak je u mě zvykem, věřím spíše medvíděti. Podle propočtů, 17 km na kole je skvělý celodenní výlet: 4 hodinky na kole a zpátky 2-3 hodinky s ČD. Doufám, že tě tvá kila poté brzy opustí. Citovat
Guest servisman Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Že každý na stará kolena začíná sportovat ? Citovat
vix Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 - je to moderní ! - nemít jízdní kolo, jako bys nebyl. ... navíc 17 km na kole je klasika, nikoliv sport. Citovat
Guest servisman Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 vix kolo jsem zrušil mám je va sklepě asi 15 let posledních 10 let ani nejezdil sportu jsem měl v práci před půl rokem dosti ,ale nyní nemám nic Citovat
vix Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 kolo mám rád - jsi asi tak 4-5x rychlejší než když jdeš pěšky, zážitky jsou intenzivnější (máš prostě čas z kola sesednout a pokecat) ... dotahovat myšlenku už dále nebudu. Citovat
Medvěd Odesláno 19. květen 2013 Autor Odesláno 19. květen 2013 Méďo, jen tak dál. A máš můj obdiv, že Medvídě vedeš ke sportování nebo sportovnímu výletování i přes tvůj tolikrát omílaný odpor k všemožným (skoro všem :-)) sportům. A máš i můj obdiv - jak je u mě zvykem, věřím spíše medvíděti. Podle propočtů, 17 km na kole je skvělý celodenní výlet: 4 hodinky na kole a zpátky 2-3 hodinky s ČD. Doufám, že tě tvá kila poté brzy opustí. Vixi - nějak se časově rozcházíme. Vyjeli jsme v 9 hodin, s několika pauzami jsme po 11.30 byli na nádraží v Řeži (tj. těch cca 16 km). Z Řeže do Prahy nám jel vlak těsně před polednem a do Bubenče jsou to nějaké 4 zastávky. Odtud zhruba 2 km Stromovkou domů a tak jsme byli těsně před 13 hodinou doma. Odpoledne už na dopravním hřišti jezdil prcek sám, a to zhruba 2 hoďky. Maturantko - mám odpor ke sportům kolektivním (fotbal, hokej, basket), ale naopak ctím sporty individuální, kde každý účastník nese svou kůži na trh a je za výsledek sám sobě odpovědný (typicky kanoistika, cyklistika, motoristické sporty....., ale je fakt, že třeba atletika mi nic neříká, byť určitě patří do indy vindy sportů). To Servisman - kolo není mé rozhodnutí, ale prckovi se, asi jako každému klukovi, kolo moc líbí a než abych mu bránil nebo ho nutil jezdit neustále kolem dokola, abych na něj viděl, to jsem se radši rozhodl jet s ním. Přeci mi to 6ti letej capart nedá, no ne? [upravil dne 19/5/2013 21:45 od Medvěd] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.