Chilliluk Odesláno 22. březen 2016 Odesláno 22. březen 2016 Sice starý téma, ale hodí se. Nikdy jsem to neřešil, rádio se vyplo a zaplo podle toho, v jaké poloze byl klíček. Teď chci rádio zapojit na stálé napětí, aby hrálo pořád i bez klíčku, dokud ho sám nevypnu. Chci machrovat před kámošema nebo u benzíny tím, že budu nechávat zapnutý rádio, i když nebudu třeba několik minut v autě, tak potřebuju, aby hrálo i bez klíčku v zapalování Jinak ten opravdový důvod je, že mě štve, že si nemůžu na dvoře zapnout rádio z auta, aniž bych tam měl klíček, tak se to chystám přepojit.. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. březen 2016 Odesláno 22. březen 2016 na dvore si zapni radio pripojene na 220V nebo nejake stare autoradio pres trafomachrovani ze ti hraje i bez klicku je do doby nez ho zapomenes vypnout a vymlati ti baterii Citovat
JVT Odesláno 22. březen 2016 Odesláno 22. březen 2016 Ono to rádio dokáže ne zrovna 100% baterku za dopoledne vytlouct. Pak se ti narodí velkej problém. Hlavně když nemáš nabíječku a auto stojí v dolíku. Citovat
Chilliluk Odesláno 22. březen 2016 Odesláno 22. březen 2016 To je pravda, proto jsem si koupil do benzínový 406 baterku Banner Power Bull 74 Ah, aby měla grády Ale vážně - s tím machrováním to byl vtip. A s baterkama je to tak, že dobrou baterku můžete hodně trápit a pořád funguje bez externího nabijení třeba 8 let jak v pohádce, ani o ní nevíte. Když nemáte štěstí na kus nebo si koupíte ****, tak ji můžete každý měsíc nabijet a zacházet s ní jako v bavlnce, ale jakmile se na ní jen špatně podíváte, stejně vám vrazí kudlu do zad - toť moje zkušenost. Mám 406 už jedenáct let, když jsem ho koupil, byla tam původní baterie, vydržela od nového auta 8 let. Pak jsem tam dal baterku, co mi zbyla ze žigula - v žigulu byla dva roky a ve 406 dalších 6 let a odešla jen proto, že jsem auto na rok odstavil a nechal baterii uvnitř napospas samovybijení a klidovému odběru, což ji zabilo. Pak jsem koupil Exide prdel (Excell), tu jsem vyhodil včera - tři roky dělala ostudu, nedalo se na ni spolehnout, až už včera jsem se konečně odhodlal ji vyhodit a nadobro na značku Exide zanevřít. Odběr zapnutého autorádia by měla baterie vydržet aspoň týden v kuse, pokud to nehraje na plný koule a baterie není KO. Já budu poslouchat maximálně 4 hodiny v kuse, a pak ji při jízdě alternátor zase dobije, takže bych v tom neviděl problém. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. březen 2016 Odesláno 23. březen 2016 Co máš za radio, většina jde zapnout i s vypnutým klíčkem, klasicky jen zapnutím vypinačem nebo jeho podržením Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.