Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sice starý téma, ale hodí se. Nikdy jsem to neřešil, rádio se vyplo a zaplo podle toho, v jaké poloze byl klíček. Teď chci rádio zapojit na stálé napětí, aby hrálo pořád i bez klíčku, dokud ho sám nevypnu. Chci machrovat před kámošema nebo u benzíny tím, že budu nechávat zapnutý rádio, i když nebudu třeba několik minut v autě, tak potřebuju, aby hrálo i bez klíčku v zapalování  :D

Jinak ten opravdový důvod je, že mě štve, že si nemůžu na dvoře zapnout rádio z auta, aniž bych tam měl klíček, tak se to chystám přepojit..

Odesláno

Ono to rádio dokáže ne zrovna 100% baterku za dopoledne vytlouct. Pak se ti narodí velkej problém. Hlavně když nemáš nabíječku a auto stojí v dolíku.

Odesláno

To je pravda, proto jsem si koupil do benzínový 406 baterku Banner Power Bull 74 Ah, aby měla grády  :D

Ale vážně - s tím machrováním to byl vtip. A s baterkama je to tak, že dobrou baterku můžete hodně trápit a pořád funguje bez externího nabijení třeba 8 let jak v pohádce, ani o ní nevíte. Když nemáte štěstí na kus nebo si koupíte ****, tak ji můžete každý měsíc nabijet a zacházet s ní jako v bavlnce, ale jakmile se na ní jen špatně podíváte, stejně vám vrazí kudlu do zad - toť moje zkušenost. Mám 406 už jedenáct let, když jsem ho koupil, byla tam původní baterie, vydržela od nového auta 8 let. Pak jsem tam dal baterku, co mi zbyla ze žigula - v žigulu byla dva roky a ve 406 dalších 6 let a odešla jen proto, že jsem auto na rok odstavil a nechal baterii uvnitř napospas samovybijení a klidovému odběru, což ji zabilo. Pak jsem koupil Exide prdel (Excell), tu jsem vyhodil včera - tři roky dělala ostudu, nedalo se na ni spolehnout, až už včera jsem se konečně odhodlal ji vyhodit a nadobro na značku Exide zanevřít.

Odběr zapnutého autorádia by měla baterie vydržet aspoň týden v kuse, pokud to nehraje na plný koule a baterie není KO. Já budu poslouchat maximálně 4 hodiny v kuse, a pak ji při jízdě alternátor zase dobije, takže bych v tom neviděl problém.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...