Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

rovnání bouchlých elektronů

Recommended Posts

Odesláno

to jako dokurvily rafek tim, ze se bouchnul o schody? Co to pak vydrzi na silnici?

Odesláno

Rovnačů není vysloveně málo, ale problém je v ceně - až když jim to ukážeš a případně to roztočej, tak Ti řeknou, kolik to bude stát.

A někdy jsou rozdíly velký...

V Praze bych taky věděl o někom, kdo to rovná, pokud třeba náhodou jezdíš Prahu atd.

Odesláno

kdyztak ti muzu vzit z hradce do prahy a zpet, ale je to na domluve.....

Guest havrandan
Odesláno

tak bohužel už ležej u popelnice..prrej by byla oprava dražší, než jiný jetý 15\"..:(

Odesláno

Tak s tim se muselo pekne naletet na obrubak,nebo nejakou ostrou hranu,spis me prijde ze jsi je ctel koupit a ptal ses na cenu srovnani tady ve skalici by to myslim do 600 kc srovnal stacilo hodit do auta a zajet se zeptat.....

Odesláno

To je dost bouchlý, takhle vypadaly kámošovi kola, když jel za mnou ve feldě (já ve 106) a sjížděli sme z dálnice. On si držel bezpečnou vzdálenost, ale nějak neodhadl, že v rychlosti kdy S16 zatočí jakoby nic už felda pojede rovně a tak to vzal přes obruník toho trojúhelníku, kterej odděluje sjezd od nájezdu. Co Vám budu povídat, koleje v tom trávníku tam byly snad ještě dva měsíce:D

Guest havrandan
Odesláno

Ani z těch schodů by se něco takovýho nestalo...asi to házel rovno z okna..no nic, sem sním domluvenej, že mi podepíše směnku :D ikdyž tyhle se mi zrovna docela líbily....

Odesláno

Nevěřím tomu, že by se ty kola takhle poškodily pádem, zvlášť obutý... Když už by to letělo z velké výšky, tak by byly bouchlý na plocho, a ne takhle-nehledě na to, že by snad nikdo nebyl takovej idiot, aby skoro 20ti kilový kolo hodil z okna, protože by to dole nadělalo paseku jak sviňa. Z asi dvou a půl metru se plecháč s obutou gumou odrazí víc než metr od země-mám vyzkoušeno. Todle to je jasná líbačka s obrubníkem;)

Odesláno

Ten disk vypadá jak můj, když jsem to napálil v 70 do stromu... tohle na schodech není reálné... a pokud by spadli na schodech, tak tam bude spíš víc oděrek než jedna velká :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...