Poldík Odesláno 22. leden 2008 Odesláno 22. leden 2008 "Pane doktore, sotva začnu pracovat, hned usnu." "A kde pracujete?" "Na jatkách." "A co tam děláte?" "Počítám ovečky na příjmu..." Citovat
Poldík Odesláno 22. leden 2008 Odesláno 22. leden 2008 "Nominativ, prezervativ, genitiv, prezervativ, dativ, prezervativ, akuzativ, prezervativ, vokal, prezervativ, lokal, prezervativ, instrumental, prezervativ." - "Ech, Pepíčku, dobře, ale pádů je jen sedm, ne čtrnáct, proč tam stále opakuješ to samé slovo? Kde ses ho naučil?" - "V učebnici to tedy nebylo, ale když jsem byl minulý týden vracet do tělocvičny balón, tak jsem Vás slyšel, jak v nářaďovně poučujete našeho tělocvikáře: "Dobře tedy, Karle, ale pamatuj - na každý pád prezervativ!" Citovat
Poldík Odesláno 22. leden 2008 Odesláno 22. leden 2008 Dva mladíci studovali chemii v Praze. Celý rok se jim docela dařilo, vypadali na vzorné studenty. Víkend před závěrečným testem se proto rozhodli, že se trochu uvolní, a odjeli za kamarády na Moravu trochu oslavovat. Jenže to přehnali a prospali celou neděli. Do Prahy dorazili v pondělí ráno, naprosto neschopní rozumně uvažovat. Odpoledne po termínu testu přišli za profesorem a začali mu vysvětlovat, jak byli na víkend pryč a když se vraceli, píchli kolo a strávili půlku noci na silnici v marné snaze někoho stopnout, takže nestihli dorazit na koleje včas a prošvihli test. Profesor se zamyslel a rozhodl, že mohou tedy přijít na písemku druhý den. Oba si oddechli, na kolejích zapadli na pokoj a zopakovali si látku. Druhý den je profesor posadil každého do jedné místnosti a přinesl jim zadání testu. Na první straně byla otázka za pět bodů, cosi o koncentracích roztoků, takže to v pohodě oba zmákli. Ale byli zatraceně překvapení, když otočili papír a tam stálo: "Otázka za 95 bodů: Které kolo?" Citovat
Berkoff Odesláno 23. leden 2008 Odesláno 23. leden 2008 jak snizit rychlost v obcich? jednoduse: http://www.srandaweb.com/view.php?cisloclanku=2008010204 Citovat
LivingLegend Odesláno 23. leden 2008 Odesláno 23. leden 2008 Blondýna sedí doma naštvaná, že je bez peněz a přemýšlí jak by k penězům přišla. Vtom ji napadne únos dítěte. Hned běží před školu, kde si vyhlídla prvního hezkého kluka a spěchá s ním domů. Doma usedne ke stolu a píše anonym: "Milá maminko, dnes jsem Ti unesla syna a chceš-li ho ještě vidět, tak dej do igelitky 1 000 000,- Kč a nech mi je zítra v 16.00 v centru u kašny. Blondýna." Zalepila obálku, předala ji klukovi a poslala ho s ní domů. Na druhý den běží ke kašně a tam igelitka s milionem a dopisem. V tom stálo: "Milion Vám posílám jako výkupné, ale můžu Vám říct, že my blondýny bychom si takové sviňárny dělat neměly!" Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. leden 2008 Odesláno 23. leden 2008 :D Na předchozí strance - KoudaK:D:D Citovat
alternativ Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 Takovy decentni tuning zigulika. Obzvlast povedene je zpracovana koncovka vyfuku a kridlo! Citovat
faget1 Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 tak mamine rady 1. Moja mama ma naučila OCENIŤ DOBRE VYKONANÚ PRÁCU: "Ak sa chcete navzájom pozabíjať, urobte to láskavo na dvore, práve som vyriadila!" 2. Moja mama ma naučila NÁBOŽENSTVO: "Modli sa, aby to z toho koberca zišlo dole." 3. Moja mama ma naučila LOGICKY MYSLIEŤ: "Prečo? Pretože som to povedala!" 4. Moja mama ma naučila PREDVÍDAŤ: "Skontroluj si, či máš čisté prádlo. Čo keby ťa zrazilo auto?" 5. Moja mama ma naučila IRÓNIU: "Ešte chvíľu plač a ja ti k tomu dám skutočný dôvod!" 6. Moja mama ma naučila veľa O VEDE ZVANEJ OSMÓZA: "Zavri si ústa a zjedz tú polievku!" 7. Moja mama ma naučila BYŤ OHYBNÝ: "Pozri sa na tú špinu, čo máš na chrbte!" 8. Moja mama ma naučila BYŤ VYTRVALÝ: "Neodídeš odtiaľto pokiaľ nezješ všetok špenát!" 9. Moja mama mi vysvetlila POČASIE: "Tvoja izba vyzerá, ako keby tu pred chvíľou bolo tornádo!" 10. Moja mama mi vysvetlila ŽIVOTNÝ CYKLUS: "Priviedla som ťa na tento svet a môžem ťa z neho zase rýchlo dostať!" 11. Moja mama ma naučila BYŤ ZÁVISTLIVÝ: "Na svete sú milióny nešťastných detí, ktoré nemajú takých dobrých rodičov ako ty!" Citovat
faget1 Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 ----- Farmář šel na trh a koupil kohouta pro své slepice. Nový kohout >> velkopansky přikročil ke starému kohoutovi a říká: >> "No, ty starý prďolo, je čas, abys šel do penze". >> Starý kohout odpověděl: "Ale no tak, přece nemůžeš obsloužit VŠECHNY >> slepice. Podívej se, co to udělalkohout řekl: >> "Tak ti něco řeknu, mladý siláku. Budeme závodit kolem statku. Kdo >> vyhraje, bude mít exkluzivní práva na všechny slepice". >> Mladý kohout se zasmál: >> "Nemáš žádnou šanci, starochu, takže abych byl fér, dám ti malý >> náskok". >> Starý kohout se rozběhl, o 15 vteřin později se za ním rozběhl mladý >> kohout. Běželi kolem domu a když přibíhali před přední verandu, mladý >> kohout doháněl starého. Byl za ním sotva decimetr a už už ho měl. >> Mezitím > >> farmář seděl na svém obvyklém místě na přední verandě, a vidí jak se >> kolem > >> něho žene mladý kohout za starým. Sebral svoji pušku a BUM rozstřelil >> mladého kohouta na cucky. Smutně potřásl hlavou a řekl: >> "Sakra, tento měsíc už třetí kohout, co není na slepice ..." >> Z této historky plyne poučení: "Pozor na nás, starší... zkušenosti a >> vychcanost většinou vyhrají nad rychlostí mladých". Citovat
faget1 Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 > 6 právd života: > > > 1. svojim jazykom sa nedokážeš dotknúť všetkých svojich zubov > > > 2. všetci idioti, po prečítaní prvej pravdy, to vyskúšajú > > > 3. prvá pravda je lož > > > 4. práve teraz sa smeješ lebo si idiot > > > 5. za chvíľku toto pošleš ďalšiemu idiotovi > > > 6. stále máš na tvári taký stupídny úsmev Citovat
faget1 Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 Zvoní telefón. Mladý muž zodvihne sluchátko a na druhom konci sa ozve: - Ahoj. Tu je Zuzka. Stretli sme se pred štvrť rokom na jednom mejdane. - Zuzka? Pred štvrť rokom? - Len si spomeň! Potom si ma viezol domov. Cestou sme zastavili a sklopil si sedadlá. Hovoril si mi, že som fajn baba a ... - Jasné, Zuzka! To som rád, že si zavolala. Ako sa máš? - Strašne. Som v tom a za desať minút si ľahnem pod vlak. - Ty si vážne fajn baba! Citovat
Poldík Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 Vrací se vnouček ze školy a vidí dědečka jak sedí před domem bez kalhot. "Dědo, proč nemáš kalhoty?" Děda trochu zmatený povídá: "Včera jsem seděl bez košilea ztuhnul mi celý krk. A tohle dnes vymyslela babička...." Citovat
Poldík Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 Na Jamajce došla tráva. Po pár hodinách se probere první rasta s čistou hlavou a ptá se: “Co to tady hraje za kokotskou muziku?” Citovat
Poldík Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 Já sa menuju Laco, sem viučený ynvalidný dúchodce a tři roki jsem bil dyskrymynovan na Borech. Pak sem nastoupil do práce jako nočný vrátný a po hodině jsem omdlel. Přyjel doktór, oléčil mně a řekl, že to je kolaps z přepracování. Citovat
Poldík Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 Přijde manželský par do cinske restaurace. Usadi se pribehne číšnice: "Co si date? Máme kocici nozicky, psi steaky... " Zena se zhrozi: "Jezkovi voci!" "Výborná volba madam" Citovat
Poldík Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 Vystupuje manažer ze svého nového Porsche a bác! Projiždějící kamion mu urazí dveře. Kamioňák zastaví a vyleze a manažer začne řvát: "Kam čumíš,debile?! Urazil's mi dveře od poršáka !!!"Tirák se zarazí: "Vy, manažeři, ste strašně materialisticky založený. Nadáváte, že jsem vám urazil dveře, ale vůbec vás nesere, že jste přitom přišel taky o ruku!" Manažer: "Kurva, Rolexky!!!" Citovat
Poldík Odesláno 24. leden 2008 Odesláno 24. leden 2008 Jednou takhle maminka nahlédne do pokoje a přistihne synka, jak onanuje. Později si ho vezme stranou a vysvětlí mu, že tyhle věci si hodní chlapci šetří, až budou ženatí. O pár týdnů později se maminka ptá synka: "Tak co, Honzíku, jak je to s tím problémem, o kterém jsme tuhle mluvili?" - "Bezvadný, už mám skoro půl litru!" Citovat
nikto11 Odesláno 25. leden 2008 Odesláno 25. leden 2008 Štyridsaťročná žena dostane srdečný záchvat. Keď je na operačnom stole, zjaví sa jej Boh. Pýta sa ho teda, či prežije. > Boh jej odpovie, že jasné, že si ešte požije ďalších 40 rokov. > Keď sa preberie a zotaví, rozhodne sa, že ďalších 40 rokov prežije ako úplná sexica. Dá si spraviť väčšie prsia a pery, narovnať nos a zmenšiť zadok, vyhladiť vrásky... > Keď po poslednej operácii vychádza z nemocnice, zrazí ju na prechode sanitka a na mieste je mŕtva. Znova sa jej zjaví Boh a ona naňho vyštekne: > "To čo malo znamenať? Veď si mi sľúbil, že budem žiť ešte 40 rokov!!" > Boh jej odpovedá: "Ty kokos, zabi ma, ale ja som ťa fakt nespoznal..." Citovat
macik.83 Odesláno 25. leden 2008 Odesláno 25. leden 2008 Rodiče nečekaně vejdou k synovi do pokoje a vidí, jak stojí uprostřed místnosti v latexovém oblečku a mlátí se bičem. Rychle zavřou dveře a bezradně na sebe koukají. Pak otec konečně promluví: "Seřezat ho asi nemá smysl, co?" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.