Gabriel 307 Odesláno 26. říjen 2015 Odesláno 26. říjen 2015 (upraveno) Co je vrchol diplomacie? Přesvědčit ženu o tom, že je měkej proto, aby ji netlačil... Mladá dynamická společnost hledá hackera na plný pracovní úvazek. Svůj strukturovaný životopis prosím zanechte na našem počítači STANICE1 v adresáři C:Windows/System/Dokumenty... Žena křičí na muže:"Byla jsem slepá, hluchá a hloupá, když jsem si tě brala!""Vidíš, jak jsem tě vyléčil!" Upraveno 26. říjen 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
FrantaCV Odesláno 27. říjen 2015 Odesláno 27. říjen 2015 Inovace bajky o zlaté rybce: Sedí Ahmed v Berlíně u řeky, špinavej, v roztrhanejch šatech, zkažený zuby a chytí zlatou rybku. Klasika. Tři přání atd. Ahmed se zamyslí a říká: "Rybko, chtěl bych mít krásný zuby, jako lidi tady." Blik! A sedí v zubařském křesle a zubař pilně pracuje. Ahmed mu povídá, že nemá peníze a zubař na to, že je to placený z evropskejch fondů. Jako druhé přání říká, že nechal doma svoje ženy, děti a rodiče a chtěl by s nimi hezky bydlet. Blik! Sedí v přijímacím pokoji vybavené vily a na stole čeká na jeho podpis smlouva, že vilu hrazenou z fondů EU pro uprchlíky v rámci "programu o slučování rodin" přebírá do užívání. Ahmed se zamyslí a jako třetí přání říká, že by chtěl bejt modrookej blonďák jako Němci. Blik! Z Ahmeda je modrookej blonďák se zkaženejma zubama, a sedí v roztrhanejch šatech v Berlíně u řeký. Tak se ptá rybky,co to má bejt? Rybka mu odpovídá: "Jseš bílej, tak se koukej starat sám!" Citovat
Gabriel 307 Odesláno 27. říjen 2015 Odesláno 27. říjen 2015 "Pane šéf, můžete mi dát zítra volno? Manželka chce, abych jí pomohl s vánočním úklidem.""Z takového důvodu vám přece nebudu dávat volno.""Děkuji, věděl jsem, že je na vás spolehnutí." Citovat
Gabriel 307 Odesláno 27. říjen 2015 Odesláno 27. říjen 2015 Čerství novomanželé vyrazili na líbánky. Vlezli do hotelového pokoje, sedli si na postel a nevěsta se zeptala:"Miláčku, mám otázku, mohl bys mi říct, co to vlastně je ten penis?"Miláček zrudl, ale ovládl se, vzal jí do koupelny, stáhl si kalhoty a řekl:"Tak tohle, miláčku, je penis.""Oh, to je ale zajímavé, vypadá úplně jako normální pinďour, ale je menší!" Citovat
Péťa Odesláno 27. říjen 2015 Odesláno 27. říjen 2015 Myslím si, že lidé by měli chodit bosí, protože je to opravdu mnohem zdravější. Například já, když se ráno vzbudím obutý, tak mě pak celý den ukrutně bolí hlava a ještě ke všemu mám hroznou žízeň ...!!!" Citovat
Laďa Odesláno 27. říjen 2015 Odesláno 27. říjen 2015 Dobrý, ale jsi druhý. name="FrantaCV" post="1705438" timestamp="1445949139"] Inovace bajky o zlaté rybce: Sedí Ahmed v Berlíně u řeky, špinavej, v roztrhanejch šatech, zkažený zuby a chytí zlatou rybku. Klasika. Tři přání atd. Ahmed se zamyslí a říká: "Rybko, chtěl bych mít krásný zuby, jako lidi tady." Blik! A sedí v zubařském křesle a zubař pilně pracuje. Ahmed mu povídá, že nemá peníze a zubař na to, že je to placený z evropskejch fondů. Jako druhé přání říká, že nechal doma svoje ženy, děti a rodiče a chtěl by s nimi hezky bydlet. Blik! Sedí v přijímacím pokoji vybavené vily a na stole čeká na jeho podpis smlouva, že vilu hrazenou z fondů EU pro uprchlíky v rámci "programu o slučování rodin" přebírá do užívání. Ahmed se zamyslí a jako třetí přání říká, že by chtěl bejt modrookej blonďák jako Němci. Blik! Z Ahmeda je modrookej blonďák se zkaženejma zubama, a sedí v roztrhanejch šatech v Berlíně u řeký. Tak se ptá rybky,co to má bejt? Rybka mu odpovídá: "Jseš bílej, tak se koukej starat sám!" Citovat
Laďa Odesláno 28. říjen 2015 Odesláno 28. říjen 2015 To je tak, když si člověk nemůže vybrat při tankování goska_tanka1.mp4 Citovat
Laďa Odesláno 29. říjen 2015 Odesláno 29. říjen 2015 (upraveno) . Upraveno 29. říjen 2015 uživatelem Laďa Citovat
Péťa Odesláno 30. říjen 2015 Odesláno 30. říjen 2015 Staršího, na kole jedoucího opilého pána, zastaví v noci policejní hlídka:"Kam jedete tak pozdě v noci?""Jedu na přednášku o špatném vlivu alkoholu, tabáku a nočního života na lidský organismus."Policista se ptá nedůvěřivě:"Prosím vás, kdo organizuje takovou přednášku ve dvě hodiny v noci?"Muž odpoví:"Jako obyčejně, moje žena..." Citovat
Gabriel 307 Odesláno 31. říjen 2015 Odesláno 31. říjen 2015 (upraveno) Paní učitelka zadává dětem ve škole úkol: "Tak, děti, při cestě do školy si všímejte, co se kolem vás děje a pak nám to tu budete vyprávět."Druhý den se přihlásí Pepíček. "Tak já jsem šel dneska do školy kolem takové velké ohrady a tam byl býk, bílá kráva a černá kráva. A ten býk šukal tu černou krávu."Paní učitelka: "Ale Pepíčku fuj, taková ošklivá slova se přece neříkají. Přiště raději řekni, že ji býk překvapil."Druhý den se zase přihlásí Pepíček a povídá. "Tak já jsem dneska šel do školy zase kolem té velké ohrady, tam byl zase býk, bílá kráva a černá kráva. A ten býk překvapil tu černou krávu a ošukal tu bílou." Upraveno 1. listopad 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Pe.Tr Odesláno 31. říjen 2015 Odesláno 31. říjen 2015 pro pobavení ale někdy i k pláči. já bych to album nazval Peklo na zemi 2 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.434702140048129.1073741837.388122358039441&type=3 Citovat
agresssor Odesláno 31. říjen 2015 Odesláno 31. říjen 2015 Pe.tr: Clovek obcas kouka co sou nektery lidi schopny vytvorit aneb at zije samosdomo servis Citovat
Péťa Odesláno 31. říjen 2015 Odesláno 31. říjen 2015 Některé mohly být jako nouzovka na dojetí Citovat
Péťa Odesláno 31. říjen 2015 Odesláno 31. říjen 2015 Blondýnka si kupuje auto a ptá se prodavače: "Prosím vás, je to auto rychlé?""Samozřejmě," říká prodavač, "240 kilometrů za hodinu.""Nekecejte, nejsem blbá! " křičí blondýna, " Já vím, že hodina tolik kilometrů nemá!" Citovat
Gabriel 307 Odesláno 31. říjen 2015 Odesláno 31. říjen 2015 Malá Anička šla ze školy, když ji zastavili dva kluci a řekli jí, že jí dají pětikorunu, když vyleze na telefonní sloup. Pětikoruna, to je docela dost peněz pro malé děcko, takže Anička s radostí na sloup vylezla - byl to takový ten s tím plechovým žebříkem. Doma to vyprávěla mamince a ta povídá: "Aničko, příště to nedělej. Ti kluci chtěli akorát vidět tvoje spoďárky." Druhý den ji kluci zas potkali a nabídli jí dokonce dvacku, tak zas vylezla. Když se chlubila doma, maminka říká: "Neříkala jsem ti včera, abys to nedělala? Ti kluci chtěli vidět tvoje spoďárky." "Neboj, mami, já si je předtím sundala!" odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 1. listopad 2015 Odesláno 1. listopad 2015 Zastaví policajt auto:"No... tak pět lidi a máte Audi Quattro! Porušili jste zákon!""Jak porušili zákon?!!""Tak quattro znamená čtyři a vás je tam pět! Tak že pokuta""Jaká pokuta? To je označení auta! Podívejte se do techničáku - toto auto je pro pět lidi !""Nic mi neříkejte.Je vás pět, bude pokuta""Tak to je p*čovina, zavolejte mi vašeho kapitána""Tak on teď nemůže,protože je zaneprázdněn třemi jedoucími ve Fiatě Uno!" Citovat
HonzaRez Odesláno 2. listopad 2015 Odesláno 2. listopad 2015 Kurňa, nevím, jestli to tu někde nebylo, ale pro jistotu, tento způsob humoru by neměl zapadnout... A Roumen... http://www.rouming.cz/roumingShow.php?file=prank009.jpg http://www.rouming.cz/roumingShow.php?file=homeless_to_hipster.jpg Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.