Péťa Odesláno 24. březen 2015 Odesláno 24. březen 2015 Proč je lepší notebook než stolní počítač: Citovat
Haryk Odesláno 24. březen 2015 Odesláno 24. březen 2015 Publikováno 14 únor 2015 - 20:42:52 přímo od Tebe Citovat
Guest minimaxa Odesláno 24. březen 2015 Odesláno 24. březen 2015 (upraveno) Peto, to bude ten nemec, jak ti vsechno schovava, jak on se to jmenuje... :-) Upraveno 24. březen 2015 uživatelem minimaxa Citovat
Šalda Odesláno 24. březen 2015 Odesláno 24. březen 2015 To ale nevadí, na takovejhle vtip se dá dívat pořád Citovat
Péťa Odesláno 24. březen 2015 Odesláno 24. březen 2015 „Děkuji ti, náčelníku, že ses mě zastal.“ Citovat
Šalda Odesláno 24. březen 2015 Odesláno 24. březen 2015 Takovýhle vtipů může být klidně 100 denně, ale to by už nebylo forum o autech Citovat
Roman Bazi Odesláno 25. březen 2015 Odesláno 25. březen 2015 Vynálezce vozu Porsche umře a dostane se do nebe. Svatý Petr ho přijímá a povídá: ''Za tvé zásluhy pro motoristiku, je ti dáno jedno přání. Co by sis přál?'' Ferdinand Porsche chvíli uvažuje a povídá: ''Dobrá dovol mi rozhovor s Bohem.'' Svatý Petr ho tedy představí Pánu Bohu. Porsche se ptá Boha: ''Milý Bože, když jsi tvořil ženu, kde jsi byl myšlenkama?'' Bůh: ''Co tím chceš říci?'' Porsche: ''No jo, tvoje dílo má mnoho chyb. Podívej:'' 1. Předku chybí aerodynamika. 2. Hlučnost je silně nad únosnou hranicí. 3. Náklady na údržbu jsou moc vysoké. 4. 5 až 6 dní v měsíci je mimo provoz. 5. Zadní část visí volně dolů. 6. Neustále se musí přelakovávat a upravovat. 7. Výfuk je moc blízko sání. 8. Světlomety jsou moc malé a směřují dolů. 9. Spotřeba je moc veliká. Bůh chvíli uvažuje a odpoví: ''Ferdinande, Ferdinande, máš jistě pravdu, ale podle statistiky používá více mužů můj vynález než tvůj.'' Citovat
Roman Bazi Odesláno 25. březen 2015 Odesláno 25. březen 2015 Ide Karkulka podvečer lesom a stretne vlka. Vlk sa pýta: - Karkulka a ty sa nebojíš? - Nie. Peniaze nemám a sex mám rada. Citovat
Roman Bazi Odesláno 25. březen 2015 Odesláno 25. březen 2015 Telefonuje syn s mamou. - Mami, môžem dnes prísť aj so svojim dievčaťom? - Samozrejme, synček! - Vieš mami, ja som s ňou už dva mesiace ženatý... - Och! To je skvelé, synček! - Mami, chceli by sme u vás žiť... - Dobre, synček, bude nám spolu veselšie. - ...ale ona je Cigánka... - Synček! Veď my nie sme žiadni rasisti!! - ...a má štyri deti... - Synček, ja sa už teším, že budú deťúrence po byte behať. - Mami, no veď vy máte iba jednoizbový byt. - To je v poriadku. Ty s manželkou budeš bývať v izbe a otec si ustelie v kuchyni... - ...a čo ty? Mami... - Ja sa idem teraz obesiť... Citovat
Roman Bazi Odesláno 25. březen 2015 Odesláno 25. březen 2015 Muž je v kóme a visí na dýchacom prístroji. Manželka sa plačky pýta: - Pán doktor, dokedy bude manžel v tomto stave? - Do prvého výpadku prúdu... Citovat
Roman Bazi Odesláno 25. březen 2015 Odesláno 25. březen 2015 Maly klucina prisel do loznice rodicu a vidi jak maminka sedi tatinkovi na brisku a poskakuje nahoru a dolu. Rodice okamzite prestanou a maminka pres sebe rychle pretahne pokryvku. "Co jsi to delala tatinkovi maminko?" pta se klucina s najivne vyvalenyma ocima. Maminka cela ruda se snazi zachranit situaci a vysvetluje: "Vis Toniku tvuj tatinek ma velke brisko a ja sem tam musim na nem poskakovat aby mu splasklo." " To stracis cas mamko" odpovida klucina. " Hned jak odejdes na nakup prijde sousedka, klekne si na kolena a nafoukne ho zase nazpatek." Citovat
Roman Bazi Odesláno 25. březen 2015 Odesláno 25. březen 2015 Přistoupí chlápek k bankovní přepážce: "Můžu si tady otevřít účet?" "Jaký typ účtu byste si tak, pane, představoval?", ptá se úřednice. "To je snad jedno, kurva!" "Pardon, pane?! Zřejmě jsem se přeslechla!" "Řek jsem, že je to kurva jedno! Prostě ňákej zasranej účet." "Takové výrazy tady, pane, nemůžete používat!" "Do prdele, jaký výrazy?!" Dialog se ještě chvilku podobně rozvíjí, až úřednice ztratí trpělivost a odejde pro manažera. Manažer s ní přichází k zákazníkovi: "Nějaký problém, pane?" "Kurva, jakej problém? Akorát jsem vyhrál ve sportce zasranejch dvaašedesát melounů a chci si tu prostě otevřít jeden zajebanej účet!" "Aha," usměje se mile manažer "a tahle stará čůza vám kurví náladu, co?" Citovat
Roman Bazi Odesláno 25. březen 2015 Odesláno 25. březen 2015 Stretne neurológ kolegu gynekológa a vraví: U nás je to na nervy, u vás ako? Citovat
Roman Bazi Odesláno 25. březen 2015 Odesláno 25. březen 2015 Přijde blondýnka do letadla, najde si vhodné místo u okénka a čeká na start, když vtom se prižene nějaký chlap a naštvaně říka blondýnce: Paní, tohle je moje místo! Nene, to je mé. odporuje blondýna. Mé! Mé! Mé! Dohadují se. Po chvíli už je pán úplně vytočený a zakřičí na ni: Tak si to letodlo nastartuj sama ty krávo! Citovat
Roman Bazi Odesláno 25. březen 2015 Odesláno 25. březen 2015 Dva v posteli. On: Ivanko, to bylo skvělý..... Ona: Lepší by to bylo, kdybys držel hubu. On: Proč?!?! Ona: Protože nejsem Ivanka... Citovat
Roman Bazi Odesláno 25. březen 2015 Odesláno 25. březen 2015 Soud v Grónsku. Tak nám obžalovaný řekněte, co jste dělal z noci z 14. listopadu na 20. března Citovat
Roman Bazi Odesláno 25. březen 2015 Odesláno 25. březen 2015 Manželka stojí večer v ložnici před zrcadle a hořekuje: "Pleť pomačkaná, prsa vytahaná, zadek jako pomeranč, křečové žíly, vlasy mi nedržej...." Celá zoufala se obrátí na manžela, aby jí řekl něco pozitivního. Z lůžka se ozve: No zrak máš v naprostém pořádku..." Citovat
Roman Bazi Odesláno 25. březen 2015 Odesláno 25. březen 2015 Nastupuje do kláštera novic, provádějí ho, ukáží mu všechno a ptají se jej, co by chtěl ještě vědět. "Jak tu řešíte sexuální potřeby?" "Tady je taková bedna, z ní kouká zadek a tam se vybouříš." "A to můžu každý den?" "Prakticky ano kromě neděle a středy." "A proč tyhle dva dny ne?" "V neděli se celý den modlíme a ve středu máš službu v bedně!" Citovat
Roman Bazi Odesláno 25. březen 2015 Odesláno 25. březen 2015 Na břehu moře sedí dva lidožrouti, otec a syn. Najednou k nim připlouvá na voru trosečnice. Je to krásná mladá blondýnka. "Jéé, táto, sežereme ji." "Kdepak, synku, vezmeme ji domů a sežereme mámu!" Citovat
Roman Bazi Odesláno 25. březen 2015 Odesláno 25. březen 2015 Zkouší si děda v obchodě nové pohory a když si je nazouvá nejvehementněji, uprdne se. Omlouvám se, skutečně je mi to trapné. To nic dědo, až vám reknu, kolik stojí, tak se poserete. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.