Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

\"Mami, my se dneska ve škole učili 1, 2, 3 a já už uměl i 4. To je proto, že jsem Rom?\"

\"Ne, to je proto, že jsi chytrý.\"

\"A mami, my se pak učili A, B, C, a já uměl i D. To je proto, že jsem Rom?\"

\"Ne, to je proto, že jsi chytrý.

No, a pak přišel pan doktor a všichni měli malinký pindíky, jen já ho měl velkého.

To je proto, že jsem chytrý?\"

\"Ne, to je proto, že ti je šestadvacet.\"

Odesláno

Staršia pani príde k doktorovi a hovorí: \"Pán doktor, mám taký problém s vetrami, ale musím povedať, že ma to až tak moc netrápi. Moje vetry totiž nevydávajú žiadny zápach a nie sú ani počuť. Aby som Vám povedala pravdu, za tu dobu, čo tu sedím a hovorím s Vami som si uprdla asi dvadsaťkrát a vy o tom ani neviete, pretože moje vetry nie sú počuť a nezapáchajú.\" \"Rozumiem\" - prikyvuje chápavo doktor - \"Tu máte recept na jeden liek a príďte sa mi ukázať za týždeň.\" Za týždeň je pani späť \"Pán doktor,\" spustí hneď vo dverách. \"Čo ste mi to dal? Moje vetry sú síce stále tiché, ale zato teraz strašne smrdia.\" \"Výborne!\" doktor na to. \"Teraz, keď sme vám uvolnili nosné dutiny, môžeme skúsiť niečo urobiť aj s vaším sluchom.\"

Odesláno

-draha co by si robila keby som vyhral v loterii?

-zobrala by som ti polovicu a odisla od teba!

-uhadol som 3 cisla...tu mas 50 korun a pal do pice !

Odesláno

Co udělá fanoušek Sparty, když Sparta vyhraje zápas v Lize mistrů?

Vypne Play Station!

Víte proč Železná Sparta nikdy nezrezaví?

Protože dostává každej vejkend pořádnej nátěr

Přijde chlápek k veterináři s tím, že neví, co dělat se svým papouškem, kterej po každým prohraným zápase Sparty strašně pláče. Veterinář na to: \"a co dělá, když Sparta vyhraje? \" \"Já nevím, já ho mám teprve tři čtvrtě roku\"

Odesláno

Stojí takhle dvě blondýny na mostě a spekulují co to pod nimi je za

řeku. Ta první \"To bude, Labe, Dunaj nebo Vltava\" a ta druhá \"No jo,

ale která z nich to je?\" První \"Tak já tam skočím a to poznám v jaký

jsem řece\" Jak udělá tak učiní a když vyleze zpátky nahoru je celá

potlučená a krvavá a ta druhá se jí ptá \"Tak co?\" První \"Ty krávo,

dálnice na Brno\"

Odesláno

Venku je tak krásně, povídá Novák manželce, a ty se tady dřeš s

parketama...

Měla bys jít radši na vzduch a umejt mi auto...\"

Proč se nevěsty vdávaj v bílým?

(Je to standardní barva spotřebičů pro domácnost)

Odesláno

# # - Drahá, čo by si robila, keby som vyhral v lotérii...?

# # - Zobrala by som ti polovicu a hneď by som od teba odišla!!!

# # - Super...uhádol som 3 čísla...tak tu máš 50 korún a pál do piče !

Odesláno

Hung Chow volá do práce a hovorí:

\"Šéf, ja dnes naozaj chorý ja neprísť do robota. Ja bolí hlava, bolí brucho a noha tiež, ja neprísť do robota.\"

Šéf hovorí:

\"Hung Chow, počúvaj, dnes ťa naozaj potrebujem. Keď sa cítim chorý ako ty, idem za mojou ženou a máme sex. Mne sa hneď uľaví a idem do práce. Skús to aj ty.

O dve hodiny volá Hung Chow:

\"Ja urobiť podľa vaša rada, ja cítiť výborný, o chvíľu byť v robota....Šéf, vy mať parádna dom!\"

Odesláno

Potkají se dva,jeden má psa a ten blije.Proč blije--ptá se první. Když Sparta prohraje,tak blije,říká druhý.A co dělá,když

Sparta vyhraje,ptá se první. Já nevím,mám ho jenom půl roku,odpovídá druhý.

Odesláno

Santa Claus začínal mít pocit, že nic nestíhá. Čtyři jeho Elfové byli nastydlí a zbylí tři, co zůstali zdraví, nestačili vyrábět hračky. Navíc paní Santa Clausová oznámila, že přijede na návštěvu maminka, což Santu ještě víc napružilo. Zašel se tedy podívat do stáje, co dělají sobi a zjistil, že tři jsou březí a zrovna rodí...a dva přeskočili plot a jsou kdoví kde. Další stres. Začal aspoň nakládat saně, jenže jedna lyžina praskla, pytel hraček spadnul a hračky se vysypaly. Naštvaný Santa se vrátil domů, aby si nalil šálek sidru a do něho zazdil panáka rumu. Když ale otevřel, zjistil, že jeden z elfů někam uklidil rum a není co pít.

Jak byl naštvaný, Santa upustil šálek a ten se rozprsknul po podlaze v kuchyni na tisíc kusů. Šel tedy pro smeták ale ukázalo se, že myši ožraly jeho chlupatou část...

V téhle chvíli u dveří zadrnčel zvonek a vzteklý Santa šel otevřít. Na prahu stál malý andělíček s velkým vánočním stromečkem. Andělíček vesele zvolal:

\"Šťastné a veselé, Santo! To je dneska hezky, že? Mám pro tebe krásný stromeček. Kam chceš, abych ho postavil?\"

A tak vznikla hezká tradice andělíčka napíchnutého na špičku vánočního stromečku.

[upravil dne 2/12/2008 Rotorhead]

Odesláno

V letadle se baví politici o těžké finanční situaci nás dole.

Paroubek říká:

\"Otevřu okno a vyhodím 10 tisícovek, ať aspoň 10 lidí má radost!\"

Topolánek kontruje:

\"Já vyhodím 20 pětistovek, ať má radost 20 lidí!\"

Pilot se na ně otočí a povídá:

\"Vy čuráci, já vás vyhodím oba,ať mají radost všichni!\"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...