AnotherOne Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Na tomto svete nie sú žiadne istoty, iba dane a smrť. (Benjamin Franklin) Ľudia si zaslúžia istoty. (Fico) Citovat
abula71 Odesláno 14. únor 2012 Odesláno 14. únor 2012 Sedí východniar v krčme a všimne si na polici za výčapom fľašu od uhoriek plnú desaťeuroviek.**** - Ta ci Boha! Ta to co tam mace?**** - To je taká súťaž. Dáte desinu a keď splníte tri úlohy je fľaša euroviek vaša. - vysvetľuje krčmár.**** - Ta ľehše nemace? - podá barmanovi desinu a ide na vec - ta co treba zrobic?**** - Tak po prvé musíte vyslopať liter borovičky na ex. Za druhé máme na dvore besného pitbulla s... boľavým zubom. Ten mu musíte vytrhnúť a za tretie, nad nami býva osemdesiat ročná baba, ktorá ešte nikdy nemala chlapa a tú musíte riadne vysexovať. Upozorňujem vás, že sa ešte nikto nedostal ďalej ako za prvú úlohu, takže veľa šťastia.**** Východniar bez mrknutia oka vypije fľašu borovičky a opitý sa vypotáca na dvor. Odtiaľ sa chvíľu ozývajú zvuky zápasu a potom strašné vytie. Po nejakej dobe do baru vpadne východniar ušpinený, utrhaný, víťazne sa rozhliadne po prítomných a zahlási:**** - Ta dze je tota baba s tym boľavým zubom?**** Citovat
punkac Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Vím, že se to v tomhle vláknu nemá, ale poprosil bych slovenský členy z okolí Blavy (jejich slovenštině ještě rozumím), jestli by nebyli tak hodní a nepřeložili/nevysvětlili pointu vtipu klidně do SZ Citovat
negrbob Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Sedí chlapík na baru a vsimne si na polici sklenice od vokurek plné stokorun. \"To je taková soutez. Dáte stovku a kdyz splníte tri úkoly je sklenice vase.\", vysvetluje barman. Ale co - zkusíme to, pomyslí si uz podnapilý chlap a dá barmanovi stovku. \"No tak zaprvé musíte vypít pul litru tequily na ex. Zadruhé máme na dvorku vzteklýho pitbulla s bolavým zubem-ten mu musíte vytrhnout a zatretí, nad námi bydlí osmdesátiletá bába, která jeste nikdy nemela chlapa a s tou se musíte vyspat. Upozornuji vás, ze se jeste nikdo nedostal dál jak první úkol, takze hodne stestí.\" Chlap bez mrknutí oka vypije tequilu a vozralej se vypotácí na dvorek. Odtud se chvíli ozývají zvuky zápasu a potom strasné vytí. Po nejaké dobe do baru vpadne nás chlapík uválený, otrhaný, vítezně se rozhlédne po prítomných a zahlásí: \"Tak a kde je ta bába s tím bolavým zubem... \" Citovat
rick Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Vím, že se to v tomhle vláknu nemá, ale poprosil bych slovenský členy z okolí Blavy (jejich slovenštině ještě rozumím), jestli by nebyli tak hodní a nepřeložili/nevysvětlili pointu vtipu klidně do SZ Co na tom nechápeš?Měl vytrhnout zub psovi a zatim ho ojel Citovat
pipistrel Odesláno 15. únor 2012 Odesláno 15. únor 2012 Ve zprávách říkali, že by každý, kdo vyrazí na cesty v tomhle počasí, měl mít s sebou řetězy, lopatu, deku, rozmrazovač, tažné lano, baterku, hever a náhradní kolo... no, vypadal jsem ráno v tramvaji jak idiot... Citovat
rick Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 To jsi si tam dopsal? ten samej inzerát je tam z 10.2.bez popisu,ale ok:D Citovat
davidekcz Odesláno 18. únor 2012 Odesláno 18. únor 2012 Když umře malé \"bílé\" dítě, dostane křídla a je z něj andílek. Když umře malé \"tmavé\" dítě dostane a křídla a je z něj netopýr. Citovat
Jimmy106 Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Manzelka: Frantooo, existuje neco jako krizenec klokana a orangutana? Manzel: prestan se uz konecne divat do toho zrcadla! Citovat
Stifler Odesláno 20. únor 2012 Odesláno 20. únor 2012 Nevím, zda to tu někde není a nechce se mi procházet všech 60 stránek, tak to sem dám: Dívka hovoří k otci: Tati...Jeden chlapec ve škole mi řekl něco, čemu jsem tak docela nerozuměla. Říkal že mám pěkný čelní sklo, překrásný kufr, super karosérii a moje nárazníky jsou bezchybné.... Otec na to: Vyřid mu, že jsi ještě v záruce a jestli se opováží zvednout kapotu, aby zkontroloval hladinu oleje, tak mu urvu vejfuk... Citovat
309GT Odesláno 21. únor 2012 Odesláno 21. únor 2012 Při střídání směn policajtů povídá v šatně jeden druhému: „...čoveče, to byl dneska zase den! Stojím na kraji křižovatky a najednou ke mně přijde takový malý klučík a povídá - pane policisto, můžu se vás na něco zeptat? - a já mu říkám - samozřejmě, že můžeš chlapče. A on se zeptal - točí se Země kolem Měsíce, nebo Měsíc kolem Země?“ „Hmm..., těžká otázka. A co jsi mu řekl?“ „No, takovou vyhýbavou, neutrální odpověď.“ „...a jakou?“ „Táhni do prdele ty malej hajzle zasranej, nebo dostaneš pendrekem přes držku, až se z toho posereš!!!“ Citovat
chuck11 Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 V noci v parku souloží dva teplouši, tma jak v prdeli. (Rozhovor mezi nimi) „Já tě miluji.“ „Já tebe taky. Jsi úžasný.“ „Ty taky.“ “Budeme se tu scházet vždycky.“ „Ano, každý den. Já bydlím v Praze.“ „Ty jo, já taky. Na Dejvický.“ „Ty bláho, já taky. Číslo 150.“ “To není možné, já taky !!!“ “Karle ?! „ „Tati ?!“ Citovat
Demo Odesláno 22. únor 2012 Odesláno 22. únor 2012 Zdá se vám vaše kočka málo hebká? Použijte aviváž, zaručeně zhebne. Citovat
Laďa Odesláno 23. únor 2012 Odesláno 23. únor 2012 Učitelka se ptá Pepíčka: \"Máte doma pejska?\" \"Měli jsme, ale zabili jsme ho,protože žral jen maso. Já maso nejím, tatínek také ne, a kupovat ho jen pro psa se nevyplatilo.\" \"No to je hrozné, Pepíčku, a kočičku máte?\" \"Tu jsme také měli, ale já mlíko nepiju, tatínek taky ne, a kupovat mlíko jen pro kočku? Tak jsme ji taky zabili.\" \"Proboha, to je hrůza! Zítra přijď do školy i s maminkou!\" \"I maminku jsme měli, ale já ještě souložit neumím, tatínek už nemůže a kvůli sousedovi jí přece doma držet nebudeme!\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.