Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čím dřív začneš, tím dřív šetříš ;) Ale na to musí přijít každý sám ;)

Ještě můžeš zkusit některého z místních \"dodavatelů\", jakou ti udělají cenu :myslim

Jen trocha matematiky:

854+400= 1254

Kolik, že tě budou stát ty tvoje stěrače i s poštou??? :mrk

[upravil dne 15.5.13 15:18 od MJSytic]

Odesláno

no,když mi je pošleš zadarmo, tak ušetřím 4 Kč :o aneb jak by řekl Horst Fuchs: ,,a to už se vyplatí !\" Ale když mi nabídneš ještě originál koberečky, tak už bych o tom mohl přemýšlet. ;)

Odesláno

Člověče, odkud si k nám spadnul? :o:D

Máš uvedeno, že jsi z Prahy. Ty ceny jsou z AutoKelly a mají je všichni řádní členové po předložení kartičky. Jinak origo koberce stojí v peugeotu pár stovek - taky jsme je teď kupovali ;)

Já ti chtěl jen naznačit, že i když bys u tohohle nákupu nic neušetřil. Další nákupy už ušetříš - předpokládám, že si na 308 budeš spoustu věcí opravovat/udržovat sám :myslim

[upravil dne 15.5.13 15:40 od MJSytic]

Odesláno

Aby nedošlo k ťukání si na čelo, já jsem to pochopitelně nemyslel tak, abys mi dal ke stěračům koberečky zadarmo:)

Jinak stěrače Bosch jsem na auto kelly nenašel, ale nechme to být, už vím vše podstatné.

Odesláno

:) Já bych ti je ani dát nemohl. Nejsem prodejce ;)

Nenašel? A vidíš, jsou tam (viz můj příspěvek) - musíš jen správně hledat ;)

Odesláno

Když jsme u toho, tak si samozřejmě vážím toho, že vedení klubu dělá pro členy tolik věcí včetně slev a včetně slevy u Auto Kelly, ale zrovna ti jsou tak předražení, že jsem po porovnání cen třeba s Badisákem (www.autorozvody.cz), ale i s jinými autodíly, o tu slevu ztratil zájem:)

Odesláno

Trošku jsme už mimo téma, ale... Ta sleva není jen v Kelly. A když jsi uvedl Badisáka (mimochodem i on nemá úplně veškerý sortiment a věř, že ve všem levnější není - schválně, za kolik by měl tyhle stěrače? Hmm? ) tak to, že se dá u něj nakupovat je taky trochu zásluha klubu. Bez něj bys na něj třeba ani nenarazil a nakupoval díly jinde :myslim

Důležitá poznámka na konec. Vážit si činnosti vedení je moc fajn, ale ty příspěvky nejsou pro vedení. Ty jsou pro klub. A čím víc řádů tím lepší můžou ty výhody být atd. Ale to jsem už totálně mimo téma:aut

Takže stérače vyřešený a ať si je kupuje kdo chce, kde chce ;)

Odesláno

Tak jsi měl pravdu, stěrače jsem na autokelly našel, ovšem až po zadání katalogového čísla do vyhledávače,což je opravdu uživatelsky velmi \"přívětivé\", když jsem pak koukal na podrobné umístění, tak to jsou stěrače doporučené pro Citroen DS4-no,kdo by to tam hledal že:myslim jen můj postřeh a zkušenost.

Ale k tématu, na Kelly je oficiální cena 1.422 Kč s DPH, tvoje nabízená cena odpovídá slevě 40%. Jestliže taková sleva platí pro všechny produkty, pak už má i smysl uvažovat o klubové kartičce. Ale je tomu opravdu tak??

Odesláno

Každý trochu zkušenější kutil-opravář ví, že nejlepší je hledat podle OEM čísla. Ostatně ve většině obchodů s díly chtějí ten kód znát - proto vyžadují VINko. V drtivé většině případů to zaručí správnost dílu. To, že to mají v Kelly \"zašité\" je jejich problém - asi potřebují prodávat jiné značky :D

Kdybys trochu pátral (bez snahy a pátrání se sleva získá jen těžko), tak by ses dočetl, jak to s tou slevou v AK je ;)

Je to různé, ale většinou je to 18 až 40% (možná, že na něco i víc :myslim)

EDIT: Přesně, jak píše \"Mysak_Bob\". Členské se neplatí kvůli kartičce, ale kvůli klubu. Kartička je takový bonus ;)

[upravil dne 16.5.13 09:00 od MJSytic]

Odesláno

Chlapi, díky za vaše info. V tuto chvíli jsem rád, že můžu být i čestným členem této party a řešit, co potřebuju:super

Každopádně já nejsem kutil-opravář, jestliže hledám stěrače, tak jdu intuitivně do sekce stěrače, pokud tam nevidím co hledám, beru, že nejsou. Chápu logiku vyhledávání vámi popsanou z pohledu servisáka. Ale to už jsme fakt OFF, čili já bouchám šáňo, že jsem našel stěrače a tím bych to asi uzavřel:papa

Odesláno

Mně teda autokelly přijde v lečems předražený, i slevy moc nesrazej. Sháněl jsem sprej od Valea na desinfekci klimy někdy v březnu a na eshopu byl skoro o polovinu levnější, takže s osobním odběrem ani poštovný cenu nenavýšilo.

Podobně i značkový filtry nemaj zrovna nejlevnější... i s jejich slevou.

Ale jasně, při shánění akutního dílu se sleva může určitě hodit, to nechci schazovat :)

[upravil dne 16.5.13 10:24 od Davis]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak jsem koupil nové stěrače Bosch Aero Twin. Stírají skvěle a jsou parádně tiché jak při stírání, tak při obracení - žádné bouchání se nekoná. Jinak na obale je psaný Fors S-Max, Galaxy a Citroen C4, ale pasují i bez adaptéru:super Koupil jsem je za 970Kč (díky, Čakome;)). Doporučuju!:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...