KingSpade Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 Zdravím...měl bych jeden technický dotaz a to, jaký je rozdíl mezi hlavním lanovodem (tím nejdelším) na bubnové a kotoučové brzdy? V délce budou stejné, ale zajímal by mě ten konec, kde se napojují lanovody levé a pravé strany jestli se liší nebo ne. Díky za odpověď. Citovat
kokosák Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 podle toho, jestli si dobře pamatuju byl ten hlavní lanovod úplně stejný jak s bubnama, i s tím koncem [upravil dne 13/5/13 23:26 od kokosák] Citovat
Marcel505 Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 Také se domnívám, že \"přední\" lanovod bude stejný pro bubny i kotouče. Zakončen je takovým obdélníkem, do kterého se v případě bubnů přímo vkládá lanko na pravou stranu, levé lanko se dává do té páky na gumě a tím se to také šteluje, fakt super systém když to zarezne.. Citovat
KingSpade Odesláno 13. květen 2013 Autor Odesláno 13. květen 2013 no mě právě to hlavní prasklo pár dní před technickou.. (teďka ve čtvrtek)...a každý eshop si píše to svoje, ale podle všeho OEM kód: 474571 by měl sedět, ač jednou je to na kotoučové brzdy a podruhé na bubnové...naštěstí teda levou a pravou stranu mám koupenou už, ale nevěděl jsem jak s tím hlavním, teď už je to jasný. A ještě jedna otázka...Starline, bude stačit ne? Aneb otázka co všechno se dá zprasit na lanku ruční brzdy...asi nic, maximálně tak kvalita přímo toho lanka, bowden bude vždy z gumy (pochybuju že tam bude z plastu).....a zatáčky si přes ručku nedávám, takže jde hlavně o to projít technickou Citovat
Marcel505 Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Kup Starline a bude klid, něco to vydrží. Na e-shopy bych nespoléhal... Víš, jak se blbě vyměňuje? Zprasit se na něm nedá nic, ale ta výměna... Dolu: Výfuk (střední zadní), plechy nad výfukem (nejdou povolit šroubky...). Citovat
KingSpade Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 Marcel505: Výměna sice trvala, ale zvládla se nakonec, a přesně jak popisuješ, tak to také i bylo. Citovat
Ferry Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Starline uplne v pohode, uz mam dve zimy a chodi fajn, jsou dobre zatesneny i dobre potazeny plastem, jak bowden, tak lano Citovat
KingSpade Odesláno 15. květen 2013 Autor Odesláno 15. květen 2013 K tomuhle se váže můj další problém ZDE Citovat
PeHa Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Chlopi,Starline můžete,taky jsem jej dával - sice na Oktávu, ale je si třeba zkontrolovat jak mají u tohoto typu provedené osazení lanovodu.Stalo se mi že první lanovod mi zajel do osazení, kvůli plastovemu konci lanovodu- prostě nevydržel tíhu kapitalismu:bojim,tak potom jsem už dával podložky a i ten Starline vydržel. Jo a taky doporučuji i funglovky dovnitř promazat suchým!!! teflonovým sprejem - nejlépe Berner. Osvědčilo se mi to vždy mazat, i když jsou dnes lanka zalité v plastu/teflonu. Zduř. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.