Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím...měl bych jeden technický dotaz a to, jaký je rozdíl mezi hlavním lanovodem (tím nejdelším) na bubnové a kotoučové brzdy? V délce budou stejné, ale zajímal by mě ten konec, kde se napojují lanovody levé a pravé strany jestli se liší nebo ne. Díky za odpověď.

Odesláno

Také se domnívám, že \"přední\" lanovod bude stejný pro bubny i kotouče.

Zakončen je takovým obdélníkem, do kterého se v případě bubnů přímo vkládá lanko na pravou stranu, levé lanko se dává do té páky na gumě a tím se to také šteluje, fakt super systém když to zarezne.. :)

Odesláno

no mě právě to hlavní prasklo pár dní před technickou.. (teďka ve čtvrtek)...a každý eshop si píše to svoje, ale podle všeho OEM kód: 474571 by měl sedět, ač jednou je to na kotoučové brzdy a podruhé na bubnové...naštěstí teda levou a pravou stranu mám koupenou už, ale nevěděl jsem jak s tím hlavním, teď už je to jasný.

A ještě jedna otázka...Starline, bude stačit ne? Aneb otázka co všechno se dá zprasit na lanku ruční brzdy...asi nic, maximálně tak kvalita přímo toho lanka, bowden bude vždy z gumy (pochybuju že tam bude z plastu).....a zatáčky si přes ručku nedávám, takže jde hlavně o to projít technickou

Odesláno

Kup Starline a bude klid, něco to vydrží. Na e-shopy bych nespoléhal...

Víš, jak se blbě vyměňuje?

Zprasit se na něm nedá nic, ale ta výměna...

Dolu: Výfuk (střední zadní), plechy nad výfukem (nejdou povolit šroubky...).

:(

Odesláno

Starline uplne v pohode, uz mam dve zimy a chodi fajn, jsou dobre zatesneny i dobre potazeny plastem, jak bowden, tak lano ;)

Odesláno

Chlopi,Starline můžete,taky jsem jej dával - sice na Oktávu, ale je si třeba zkontrolovat jak mají u tohoto typu provedené osazení lanovodu.Stalo se mi že první lanovod mi zajel do osazení, kvůli plastovemu konci lanovodu- prostě nevydržel tíhu kapitalismu:bojim,tak potom jsem už dával podložky a i ten Starline vydržel.

Jo a taky doporučuji i funglovky dovnitř promazat suchým!!! teflonovým sprejem - nejlépe Berner. Osvědčilo se mi to vždy mazat, i když jsou dnes lanka zalité v plastu/teflonu.:roker Zduř.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...