Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak stejně jako má Peugeot tak i např. Hyundai dělá něco podobného a vzhledem k tomu, že mě velice lákalo svezení v Hyundai Genesis Coupe tak mám dneska půjčeno, tak večer až dorazím hodím dojmy :)

20130513_112624.jpg

Odesláno

Měl jsem možnost se svést minulý rok a pěkný svezení...jako nový bych se toho nebál...ale starší asi ano k týhle značce pořád nemám důvěru moc,ale je pravda,že se zlepšili o hooodně.

Odesláno

S tím jezdil min středu nějakej jouda celý den po Měšicích. Akorát to bylo ve žlutý barvě :aut Když už jel kolem po stopadesátý a tůroval to jako nějaký pacient, tak jsem si říkal, že až pojede zpátky, tak mu něco \"povím\" :bacha

Ale už jsem se ho nedočkal :D:aut

Odesláno

no tak pocity rozporuplný... na zábavu jako dobrý... rychlá a mrštná zadokolka, ale asi bych ho nechtěl na dýl... auto nebylo úplně stabilní ve vyšších rychlostech, volant zbytečně přeposilovanej...

sedačky super boční vedení i výška opěráku, turbo motoru dávalo dobrou dynamiku umožňující na 6st. jet 40-220 bez problémů, točení přes hranici 7000 otáček mu cizí nebylo, brzdy velice dobrý ale bez možnosti lepšího dávkování

cena odpovídá kvalitě... interiér prostě tvrdej \"hjondé\" :D

po asi 15km velice klidné jízdy, 3km po městě a 15km mimo město max 95-100 spotřeba na 8,4 což nebylo úplně hrozný na 2,0T... po pár předjížděcích manévrech a poslání ručičky k červeným číslům vyhnalo spotřeba lehce pod 10. Auto jsem vracel se spotřebou 18,1 :D :D :D ale to bylo po zkoušení všemožných variantách pružnosti a manévrů....

super zážitek... ještě se pro porovnání chystám splašit někde 3,8 V6 tak uvidíme :)

Odesláno

Tu V6 doporučuju ta tomu sluší víc a jede to hoodně dobře ale jinak souhlas s tou stabilitou když člověk jede rychleji.Ale za ty prachy je to slušný auto.

Odesláno

A tažným, aby sis na výlet mohl vozit cisternu s benzínem za sebou;) Když 3.8 žere v reálu okolo 12ti, tak 5.0 atmo bude mít rychle vysáklou tu 65 litrovou nádrž:D

Odesláno

Na ty naše cesty si takové auto koupí jen pako ;) vždyť se s ním nikde ani pořádně neprojedu, protože bych si rozbil tlamu nebo zhuntoval podvozek...

Odesláno

Jeden čas jezdilo jedno coupe genesis po Holicích, byla to V6 s \"startovníma číslama\" na dveřích v zajímavé zelenkavé barvě, fakt moc moc povedený autíčko. A ten jejich veloster taky není k zahození, viděla jsem ho teda jen zezadu a z jedné strany, takže bych si ani nevšimla, že má na každý straně jinej počet dveří :D.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...