Guest Ondra Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 sorry za spam, ale tohle mě po dlouhý době pobavilo... ...... jak je obecně známo, je pro hluboce věřícího muže Talibanu smrtelným hříchem pohlédnout na nahou ženu, pokud to není jeho vlastní. Jakmile by ji spatřil je jeho svatou povinností spáchat sebevraždu. Vyzíváme tímto všechny ženy, aby příští sobotu přesně ve 14 hodin vyšly nahé na ulici. Pomůžete tímto činem identifikovat nežádoucí teroristy tzv. spáče. Doporučujeme nejméně hodinu chodit po okolí, aby vznikl dostatečný antiteroristický efekt. Vyzíváme všechny muže, aby podpořili ženy v jejich úsilí a položili se před svým bydlištěm na lehátko a pozorovali nahé ženy. Prokáží tím, že nejsou příslušníky hnutí Taliban a dokáží tím svou odvahu dívat se na nahé ženy i když to nejsou jejich vlastní. Samozřejmě budou muži provádět tuto činnost pouze proto, aby podpořili své ženy v boji proti terorismu. Protože mužům Talibanu je zakázáno pít alkoholické nápoje, mělo by chlazené pivo v ruce každého muže být jasným signálem jeho zdravého antiteroristického postoje. Česká vláda si této iniciativy občanů velice váží a již předem všem děkuje za pomoc proti terorismu. Je Tvou zatracenou vlasteneckou povinností, tento mail šířit dále. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Fakt dobrý, Helče to doporučím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Můžu si místo piva nalít dobré víno? Jinak mě asi protiteroristické komando zastřelí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Před chvílí mi to přišlo majlem. Dobrý. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 :D:D Tak já koupím Juneauovi pivo a zeptám se, jestli budeme taky bojovat proti terorismu :P:D:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aka Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Původně zaslal: Netopýrka :D:D Tak já koupím Juneauovi pivo a zeptám se, jestli budeme taky bojovat proti terorismu :P:D:) bojovali ste? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Jo tenhle postup nezní špatně, jen si musím zaběhnout koupit lehátko :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts