Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si konecne splnil maly sen a poridil si sportaka, sice to neni porsche, ale je to velice prijemne svezeni. Akorat to shaneni... :bojim

Nejdriv jsem koukal po autech v CR a ty jsou bud levne a velmi spatne :blicismajlik a nebo predrazene, nicmene nijak zvlast dobre (nebo aspon podle me). Sice se mi puvodne nechtelo, ale kouknul jsem i do Nemecka a nasel nekolik peknych kousku, nakonec jsem vzal hned ten prvni kousek za hranicema. No a jak to cele dopadlo se podivejte na fotkach...

802cbcea9b_92967100_o2.jpg

63a1202209_92967101_o2.jpg

8e3551737f_92967102_o2.jpg

9e03af623c_92967103_o2.jpg

0dddad5c60_92967105_o2.jpg

27bc76ea68_92967106_o2.jpg

Odesláno

Tohle pořídil jeden můj známý z malého východočeského městečka své dceři za to, že dodělala VŠ a divil se, že na něj \"milující sopoluobčané\" poslali finanční kontrolu. Přeju Ti, ať slouží.

Odesláno

Když sporták a BMW jedině benzín... a víme že tam je povedený 3.0benzín :)

Medvěd: zas tak drahý to auto není,seženeš ho vpohodě za cenu kdejakýho novější tuctovýho auta ochcáfky atd.

Y2K: a copak jsi pořídil za ,,nové\" auto? :D

[upravil dne 11/5/2013 08:58 od John]

Odesláno

Moc pěkný, BMW mám rád, ale kdybych na to měl, volil bych asi trošku jinej model;) Přeju ať dobře slouží a hlavně, ať Tě hooodně dlouho baví:super

Odesláno

Znám, bomba auto. Manuál výborná volba. Super svezení. Jezdil jsem v slabší verzí a nikdy nezapomenu. Design se mi taky moc líbí (boxter se může \"zahrabat\").

Odesláno

Johne - bylo to cca před 10ti lety, to ta Z4ka zas tak levná nebyla (hlavně když ON stavěl a jedil v Mercedesu, tak to prostě \"zaprděnej\" Hronov nebyl schopnej zkousnout).

Odesláno

No ja verim ze zavistivi spoluobcane se najdou i dnes, kdy to auto nema zadnou astronomickou hodnotu. Takze dobra pojistka je zaklad. Ono staci jak se koukaji nekteri sousedi a to ani nechci vedet co o me pak rikaji, ale to je na jinou diskuzi.

Co me u auta hodne prekvapilo je spotreba, zjistil jsem ze se da realne jet za 7,5 litru ale je pravda, ze to uz si to clovek musi hlidat. Na druhou stranu, neni problem jet treba i za 20 litru :D

Odesláno

f3Rd@ : ty najdeš bohužel všude a hlavně když jsi v nějaký zakopaný díře kde většína sousedů má třeba uprděný Škodovky atd..to na tebe koukají přes prsty i teď...Ta spotřeba je to co se mi na těhlech autech líbí když chceš tak to jede i relativně za málo na to co to má za výkon a jak to jede...

A 20l/100km umím i s coupé i mnohem víc :) ale to člověk jede hoodně mimo limity co jsou zde v ČR.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...