f3Rd@ Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Tak jsem si konecne splnil maly sen a poridil si sportaka, sice to neni porsche, ale je to velice prijemne svezeni. Akorat to shaneni... Nejdriv jsem koukal po autech v CR a ty jsou bud levne a velmi spatne a nebo predrazene, nicmene nijak zvlast dobre (nebo aspon podle me). Sice se mi puvodne nechtelo, ale kouknul jsem i do Nemecka a nasel nekolik peknych kousku, nakonec jsem vzal hned ten prvni kousek za hranicema. No a jak to cele dopadlo se podivejte na fotkach... Citovat
John Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Pěkný mooc jsem rád,že jsi nakonec sehnal a pěkný kousek...někdy časem budu muset okouknout na živo jak bude čas pro BMW mám slabost Citovat
straki007 Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Krasa. Uz bych v tom jezdil kdyby to nebylo tak neprakticke... Jinak to nejdulezitejsi(alespon pro mne) co to pohani kola? Predpokladam ze Petrol....... Citovat
Y2K Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 som zvedavy co straki povie na moje \"nove\" auto PS: Straki, tusim ma na boku pismenka 3,0i [upravil dne 11.5.2013 08:22 od Y2K] Citovat
Medvěd Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Tohle pořídil jeden můj známý z malého východočeského městečka své dceři za to, že dodělala VŠ a divil se, že na něj \"milující sopoluobčané\" poslali finanční kontrolu. Přeju Ti, ať slouží. Citovat
John Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Když sporták a BMW jedině benzín... a víme že tam je povedený 3.0benzín Medvěd: zas tak drahý to auto není,seženeš ho vpohodě za cenu kdejakýho novější tuctovýho auta ochcáfky atd. Y2K: a copak jsi pořídil za ,,nové\" auto? [upravil dne 11/5/2013 08:58 od John] Citovat
odee Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Moc pěkný, BMW mám rád, ale kdybych na to měl, volil bych asi trošku jinej model;) Přeju ať dobře slouží a hlavně, ať Tě hooodně dlouho baví Citovat
rootsky Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Znám, bomba auto. Manuál výborná volba. Super svezení. Jezdil jsem v slabší verzí a nikdy nezapomenu. Design se mi taky moc líbí (boxter se může \"zahrabat\"). Citovat
Medvěd Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Johne - bylo to cca před 10ti lety, to ta Z4ka zas tak levná nebyla (hlavně když ON stavěl a jedil v Mercedesu, tak to prostě \"zaprděnej\" Hronov nebyl schopnej zkousnout). Citovat
Pechy Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Ahoj, moc pěkná Z4. Vypadá zachovale. Taky jsem zkusil BMW, takže vítej mezi námi Citovat
John Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Medvěd : tak to pak jo to pak hodně vysvětluje.. Citovat
f3Rd@ Odesláno 11. květen 2013 Autor Odesláno 11. květen 2013 No ja verim ze zavistivi spoluobcane se najdou i dnes, kdy to auto nema zadnou astronomickou hodnotu. Takze dobra pojistka je zaklad. Ono staci jak se koukaji nekteri sousedi a to ani nechci vedet co o me pak rikaji, ale to je na jinou diskuzi. Co me u auta hodne prekvapilo je spotreba, zjistil jsem ze se da realne jet za 7,5 litru ale je pravda, ze to uz si to clovek musi hlidat. Na druhou stranu, neni problem jet treba i za 20 litru Citovat
.mycTD Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 gratulace pokud jde o pomer cena/feeling, tak myslim, ze tohle bude dobra volba Citovat
John Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 f3Rd@ : ty najdeš bohužel všude a hlavně když jsi v nějaký zakopaný díře kde většína sousedů má třeba uprděný Škodovky atd..to na tebe koukají přes prsty i teď...Ta spotřeba je to co se mi na těhlech autech líbí když chceš tak to jede i relativně za málo na to co to má za výkon a jak to jede... A 20l/100km umím i s coupé i mnohem víc ale to člověk jede hoodně mimo limity co jsou zde v ČR. Citovat
.mycTD Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 na sousedy ser, tady ti objedou klicem i fabii, kdyz ji budes mit v drazsi barve. Citovat
f3Rd@ Odesláno 12. květen 2013 Autor Odesláno 12. květen 2013 jeste tu mam par fotek z cesty: Citovat
Bigbadjohn Odesláno 12. květen 2013 Odesláno 12. květen 2013 Tak to je paráda, to musí být svezenî Ať dlouho slouží ke spkojenosti a hlavně k radosti. Na sousedy kašli, všude se najdou závistivci, bohužel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.