lukaro Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Ty vole to je popelníček :D :D :D a ten výraz.... Citovat
lukaro Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Ja volil knizete pze jsem myslel ze volim mensi zlo ... Ale dneska se uz zase priklanim k vyse napsanemu - to jest ze oba byli spatnymi kandidaty. A co se tyka \"vysvetleni\" o viroze - vite, co mi prijde nejhorsi ? Ze cast populace tomu fakt uveri.. Chtěl bych slyšet osobně toho doktora, jak povídá o tom jeho palci.....pády kvůli tomu? Jasně, všichni ví jak to je, jsme pro smích i ostatním státům... Citovat
ozzy56 Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Volit tak staré lidi mi příjde úchylné, i když bývalý premiér s 31 léty byl taky extrém:roker Citovat
lukaro Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 ozzy56: mě tohle snad každý vysvětloval že jde o zkušenosti a nějaké \"zázemí\" nebo co.... Jenže zkušenosti v čem? Okrádání lidí, hrabání majetků a oblibu v třešních? Pořád nechápu proč na hrad nemůže někdo mladší, perspektivnější, co ví, co je třeba tady změnit... Citovat
anthraX306 Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Pořád nechápu proč na hrad nemůže někdo mladší, perspektivnější, co ví, co je třeba tady změnit... a hlavně někdo, kdo kolem sebe nebude mět lidi ku*vy... Citovat
ozzy56 Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 lukaro prezident v naší zemi nemůže změnit podle ústavy skoro nic--nemá v podstatě žádné pravomoce, to nevíš? [upravil dne 11/5/13 09:57 od ozzy56] Citovat
lukaro Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 anthraX306: proto jsem v prvním kole volil Franze....ano, byl tetovaný, ale jinak chytrý, vzdělaný a byl to i umělec, vyznal se....ale to je na dlouho, to tu řešit nebudeme... Citovat
lukaro Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 ozzy56: já vím, ale pořád by to lepší jak \"toto\"... Citovat
Péťa Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Pěkně se tam klátí. Ale kdybych byl před tím na ruské ambasádě slavit, kdo ví, jestli bych vůbec stál. Líbí se mi, jak tady každý píše, jaká to je ostuda. Zapomněli jste už na Havla? Ten taky uměl zachlastat a hulil jako fabrika. Jenže u něj to bylo konečně \"lidské\", ne jako ti strojení předsedové ÚV. Alespoň tak se to mezi lidmi říkalo. A na jeho poslední manželku jste taky zapomněli? Co předváděla (ze začátku) za zahraničních cestách? To byla ostuda, ale ne tolik medializovaná. Citovat
Honza z Nera Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Klaus musí mít radost. Podopořil opravdu důstojného zástupce našeho státu. A to jsme teprve na začátku . . . .Lid si žádal, lid má. Je to opravdu hlas \"všech čechů\". Citovat
odee Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Ono, jestli se jeden trošička přiožere a nebo druhej krade úplný hovadiny a ještě před kamerama, asi bude úplně jedno. Mít Karla, tak usne Obamovi u večeře a ostuda je to taky, tak je to asi jedno. Ono, byl vůbec nějakej výběr? Kdo tam nebyl zloděj, ten byl buď potetovanej, nebo asiat, nebo spící rakušák (nebo kombinace)... Ale jak říká Ozzy56, ikdyby tam byl někdo slušnej a ikdyby byl pak zvolen, stejně by nic moc nezměnil... Ono, kdokoli sebelepší by se mezi ty svině dostal, tak na něho stejně nahážou tuny špíny a udělá prd... Citovat
Guest StibTo Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Na odlehceni : \"Já jsem to sice neviděl, ale v pátek jsem slyšel, že chybělo málo a ke korunovačním klenotům, koruně, žezlu a jablku, přibyla ještě šavle,\" řekl iDNES.cz Kalousek. Citovat
Sagic Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 Prý viróza Já mu v tom chlastání fandím, protože jeho játra jsou jediná naděje, jak se ho zbavit dříve než za 5 let.. Citovat
GhostBoxer Odesláno 11. květen 2013 Odesláno 11. květen 2013 ... píší, že už vystřízlivěl. O přestávce si pak může doplnit hladinku. http://zpravy.idnes.cz/zemanovi-je-lepe-hlasi-hrad-vyrazi-na-zahajeni-prazskeho-jara-pti-/domaci.aspx?c=A130511_143702_domaci_hv Citovat
odee Odesláno 13. květen 2013 Odesláno 13. květen 2013 Teď mě dostalo, když se Miloš vydal mezi ty svoje chuligány a Karel mu tam chrápe metr za zádama... to je fakt poser...tohle se jinde ve světě nevidí...kdyby sme si zvolili Karla, tak bysme místo ožralýho prezidenta u klenotů měli prezidenta, kterej by tam vytuhl a jelikož by to určo neustál mohla to bejt možná docela úsměvná situace, když by shodil tu korunu a vytuhl by jim tam na tom fajným polštářku:D Citovat
Vvitty Odesláno 14. květen 2013 Odesláno 14. květen 2013 Pusť si někdy záznam z jednání parlamentu a usneš taky Citovat
ozzy56 Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 prý i negativní reklama je reklama http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/301915-zemanova-viroza-bavi-svet.html Citovat
koblih69 Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Teď mě dostalo, když se Miloš vydal mezi ty svoje chuligány a Karel mu tam chrápe metr za zádama... to je fakt poser...tohle se jinde ve světě nevidí...kdyby sme si zvolili Karla, tak bysme místo ožralýho prezidenta u klenotů měli prezidenta, kterej by tam vytuhl a jelikož by to určo neustál mohla to bejt možná docela úsměvná situace, když by shodil tu korunu a vytuhl by jim tam na tom fajným polštářku:D Myslím, že to vystihnul už dřív... já bych asi v jeho kůži spíš zvracel, ale chápu, že je lepší spát [upravil dne 16/5/13 18:28 od koblih69] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.