Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ó jak je ten některými zvolený prezident příkladně střízlivý

Recommended Posts

Odesláno
Ja volil knizete pze jsem myslel ze volim mensi zlo ... Ale dneska se uz zase priklanim k vyse napsanemu - to jest ze oba byli spatnymi kandidaty.

A co se tyka \"vysvetleni\" o viroze - vite, co mi prijde nejhorsi ? Ze cast populace tomu fakt uveri..

Chtěl bych slyšet osobně toho doktora, jak povídá o tom jeho palci.....pády kvůli tomu? Jasně, všichni ví jak to je, jsme pro smích i ostatním státům... :blicismajlik

Odesláno

ozzy56: mě tohle snad každý vysvětloval že jde o zkušenosti a nějaké \"zázemí\" nebo co.... Jenže zkušenosti v čem? Okrádání lidí, hrabání majetků a oblibu v třešních? Pořád nechápu proč na hrad nemůže někdo mladší, perspektivnější, co ví, co je třeba tady změnit...

Odesláno

lukaro

prezident v naší zemi nemůže změnit podle ústavy skoro nic--nemá v podstatě žádné pravomoce, to nevíš?

[upravil dne 11/5/13 09:57 od ozzy56]

Odesláno

anthraX306: proto jsem v prvním kole volil Franze....ano, byl tetovaný, ale jinak chytrý, vzdělaný a byl to i umělec, vyznal se....ale to je na dlouho, to tu řešit nebudeme...

Odesláno

Pěkně se tam klátí. Ale kdybych byl před tím na ruské ambasádě slavit, kdo ví, jestli bych vůbec stál. Líbí se mi, jak tady každý píše, jaká to je ostuda. Zapomněli jste už na Havla? Ten taky uměl zachlastat a hulil jako fabrika. Jenže u něj to bylo konečně \"lidské\", ne jako ti strojení předsedové ÚV. Alespoň tak se to mezi lidmi říkalo. A na jeho poslední manželku jste taky zapomněli? Co předváděla (ze začátku) za zahraničních cestách? To byla ostuda, ale ne tolik medializovaná.

Odesláno

Ono, jestli se jeden trošička přiožere a nebo druhej krade úplný hovadiny a ještě před kamerama, asi bude úplně jedno. Mít Karla, tak usne Obamovi u večeře a ostuda je to taky, tak je to asi jedno. Ono, byl vůbec nějakej výběr? Kdo tam nebyl zloděj, ten byl buď potetovanej, nebo asiat, nebo spící rakušák (nebo kombinace)...

Ale jak říká Ozzy56, ikdyby tam byl někdo slušnej a ikdyby byl pak zvolen, stejně by nic moc nezměnil... Ono, kdokoli sebelepší by se mezi ty svině dostal, tak na něho stejně nahážou tuny špíny a udělá prd...:bojim

Odesláno

Na odlehceni :

\"Já jsem to sice neviděl, ale v pátek jsem slyšel, že chybělo málo a ke korunovačním klenotům, koruně, žezlu a jablku, přibyla ještě šavle,\" řekl iDNES.cz Kalousek.

Odesláno

Teď mě dostalo, když se Miloš vydal mezi ty svoje chuligány a Karel mu tam chrápe metr za zádama... to je fakt poser...tohle se jinde ve světě nevidí...kdyby sme si zvolili Karla, tak bysme místo ožralýho prezidenta u klenotů měli prezidenta, kterej by tam vytuhl a jelikož by to určo neustál mohla to bejt možná docela úsměvná situace, když by shodil tu korunu a vytuhl by jim tam na tom fajným polštářku:D

Odesláno
Teď mě dostalo, když se Miloš vydal mezi ty svoje chuligány a Karel mu tam chrápe metr za zádama... to je fakt poser...tohle se jinde ve světě nevidí...kdyby sme si zvolili Karla, tak bysme místo ožralýho prezidenta u klenotů měli prezidenta, kterej by tam vytuhl a jelikož by to určo neustál mohla to bejt možná docela úsměvná situace, když by shodil tu korunu a vytuhl by jim tam na tom fajným polštářku:D

Myslím, že to vystihnul už dřív... já bych asi v jeho kůži spíš zvracel, ale chápu, že je lepší spát :papa

post-25417-14109631284521_thumb.jpg

[upravil dne 16/5/13 18:28 od koblih69]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...