Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Fakt tak málo? To platí pro jaké FAPy? Ty staré nebo jenom pro ty, které montují několik posledních let?

Pak v podstatě houby zle a přítomnost FAP neřešit ...

Odesláno

No nevím, na 308 1,6 eHDi 115k je cena trochu někde jinde...

ServiceBox:

9803421880 FAP OCTO SQUARE 18 041,80 CZK s daní

[upravil dne 7/5/14 12:59 od tommm]

Odesláno

Ahojte. Měl bych dotaz ohledně 2.0HDI. Táta koupil 308 2.0HDI, hatchback, r.v.2007.. Byl jsem mu to trošku provětrat a všiml jsem si, že motor pěkně táhne na první 3 rychlostní stupně. Od čtyřky je to docela bída.. I když tomu šlápnu na podlahu, tak se rozjíždí docela líně. V kopci je potřeba podřadit a trošku vytočit motor, aby se to rozjelo..

Sám vlastním 407 s tím samým motorem a i když je daleko težší než 308, tak při sešlápnutí pedálu na podlahu auto vyletí jako raketa:D Sledoval jsem otáčkoměr, jestli náhodou neklouže spojka, ale ta vypadá v pohodě.. Proto se chci zeptat zkušených uživatelů 308 jestli se s podobným chováním už setkali:)

I když je to trošku mimo vlákno, chtěl bych poprosit o 2 rady.. Kde najdu řídící jednotku od parkovacích senzorů? A jak se dá rozebrat zrcátko. U řidiče se nesklápí:(

Díky moc za rady:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...