Ferry Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 pro sedan vepredu 144mm a vzadu 160mm, meri se to v tech mistech, kam se dava hever Citovat
sedrik20 Odesláno 8. květen 2013 Autor Odesláno 8. květen 2013 ozzy .. nemeral som to este nemam cas robim od 8 rana do 8 vecera . najskor az v piatok ale i ja si mslim ze na 100% to bude takto Citovat
Balachar Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Ahojte, síce sem nepatrím, pretože mám P407, ale tam sa mi nikto neozýva :-( Na zadnej náprave mi vrzgaju tlmiče a lezie mi to na nervy, síce fungujú v pohode, ale každý zvuk, čo v aute nemá byť ma štve Najradšej by som vymenil komplet všetky tlmiče a chcem sa spýtať, čo všetko sa popri tom mení? Predná náprava: 2x tlmič 2x prachovka 2x horné uloženie Zadná náprava: 2x tlmič 2x prachovka 2x dorazy Tak? Ďakujem Citovat
koblih69 Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Dorazy i prachovky budou nejspíš v pořádku. Nemyslím si, že vrzají tlumiče... Citovat
Balachar Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Ahoj, konecne niekto kto sa so mnou bude bavit ... mozno :-) Vzadu bolo pocut klepkanie. Cca pred dvoma tyzdnami som bol na kontrole podvozku, vymenili mi tycka stabilizatora vpredu aj vzadu, boli dost vybite, inak vsetko OK. Sadnem do auta, klepkanie nie je, ale jeden zvuk este ostal ... idem naspat, auto na plosinu a zacali s nim kyvat zhora-nadol a v tom to bolo pocut ... prikladame usi az k tlmicom a islo to od nich, jednoduchod aj pri najmensom pohybe tlmica ani nie vrzganie, ale akoby si mal veko od flase na zavaraninu a stlacal ho v strede a ten zvuk, to puknutie ked sa vracia spat, tak tak to znelo a islo to z tlmicov na oboch stranach ... Lezie mi to na nervy, pocut to aj ked idem na spojke volnobehom po zamkovej dlazbe doma :-/ Citovat
sedrik20 Odesláno 16. listopad 2013 Autor Odesláno 16. listopad 2013 zdar....mne tiez zacalo nieco vrzgat na zadnej naprave mojej 406 a neviem co aj na malych nerovnostiach a nerva riadna Citovat
Balachar Odesláno 16. listopad 2013 Odesláno 16. listopad 2013 Skús dať auto na plošinu, otvor kufor aby sa bolo o čo zaprieť a nech niekto auto rozhojda a pocuvajte zdola ... možno to bude to isté čo mám ja ... Citovat
sedrik20 Odesláno 16. listopad 2013 Autor Odesláno 16. listopad 2013 no skusim a dam foto .... nahravka ma nenapadla ani Citovat
skeblo Odesláno 25. listopad 2013 Odesláno 25. listopad 2013 Dobry den. V sobotu som menil zadne tlmice a aj lozisko horneho ulozenia predneho tlmica. Ked som mal predny tlmic von tak ma zarazilo ze piest ide tazko vytiahnut na doraz, ale velmi lahko bez pouzitia sily isiel zatlacit. Tlmice su kvapalinove este neboli menene a auto ma 260 000km. Chcem sa opitat ako je to s novymi tlmicmi ci aj to zasunutie ma ist tazko ako vysunutie? Pri zadnych sa mi zdalo ze aj to vysunutie a aj zasunutie ide tazko. Ake tlmice odporucate: kvapalinove, alebo kvapalino-plynove? [upravil dne 27/11/13 15:41 od skeblo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.