Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Honzas

Koupil jsem 306, poraďte jak ho zabezpečit co nejlevněji a dobře?

Nejlevnější je asi leptání skel VIN kódem.

http://www.aaahero.cz

Mám to na svým autě. Leptání trvalo cca 20 minut a dělal jsem to sám. (Dodávají saduú.

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Jelikož nemám svůj vůz prakticky nijak zabezpečen a v dnešní době je to dost o hubu, chtěl bych se zeptat, co byste mi doporučili.

Uvažoval jsem o tajném vypínači, známý ho má udělaný na palivové čerpadlo, co vy na to?:myslim

Nebo poradte něco jinýho:D

Odesláno
Původně zaslal: ulio

Zdravim nejak to nechapu zlodej kdyz ukradne auto tak prijede domu a sklo muze kdykoli vimenit ne ?

je to tak, ale kdyz mas vsechny oznacene tak by musel menit vsechny a do toho se mu chtit moc asi nebude:aut

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: ulio

Zdravim nejak to nechapu zlodej kdyz ukradne auto tak prijede domu a sklo muze kdykoli vimenit ne ?

je to tak, ale kdyz mas vsechny oznacene tak by musel menit vsechny a do toho se mu chtit moc asi nebude:aut

Jo ledaže by byl zloděj trouba nebo amatér a při kradení by si toho nevšim, ale i tak to pořád ješte může dobře zpeněžit na náhradní díly a skla jednoduše zlikviduje. Dal bych přednost něčemu, co zlodějovi fyzicky zabrání odjet (skrytý spínač s kombinací zámků volantu atd.) nebo ještě lépe něco, co začne dělat pořádnej humbuk při násilném vniknutí do auta.

Nic není stoprocentní, ale čím víc je překážek, tím spíš zloděje odradí popřípadě zdrží.

Odesláno

Každé auto jde ukrást. Můžeš si vymyslet co chcceš, a vždycky to půjde dost snadno ukrást.

To jediné, co můžeš udělat proti krádeži je se pojistit.

Šmudlat si VIN na skla, aby ti to pak rozebral někdo na díly. dávat si tam GSM modul, aby pak někdo jednodše přišel s rušičkou za pár korun. Zámek do podlahy=śpojka a lano, nebo vysadit řazení za 2 a pryč. Tajný vypínače jsou spíš k smíchu, kvalitní alarm dokáže houkat i pár vteřin, než s ním někdo zatočí. U takovejch věcí, jako je MagicCar na 306 se spíš zloděj zaraduje.

No a když všechno selže, hoděj ti to na odtahovku a nazdar hodiny.

Odesláno
Původně zaslal: vector

Každé auto jde ukrást. Můžeš si vymyslet co chcceš, a vždycky to půjde dost snadno ukrást.

Šmudlat si VIN na skla, aby ti to pak rozebral někdo na díly. dávat si tam GSM modul, aby pak někdo jednodše přišel s rušičkou za pár korun. Zámek do podlahy=śpojka a lano, nebo vysadit řazení za 2 a pryč. Tajný vypínače jsou spíš k smíchu, kvalitní alarm dokáže houkat i pár vteřin, než s ním někdo zatočí. U takovejch věcí, jako je MagicCar na 306 se spíš zloděj zaraduje.

Pokud se \"profi\" zloděj rozhodne neukrást poslední model BMW za pár miliónů a bude chtít čmajznout pět let starého pažouta za 200 tisíc, vybere si raději toho, který je méně zabezpečen. I ta blbá páka na volant znamená pro zloděje několik sekund práce, které by pro něj mohly být osudné.

V kombinaci se skrytým spínačem \"k smíchu\" je to pořád lepší než vůbec nic.

Odesláno

Souhlasim s názorem propagujícím tajný vypínač. I mě známý doporučil umístnit ho na čerpadlo, ale taky váhám. Všeobecně by sem řek, že na všechna zabezpečení, která jsou sériově vyráběna už existuje recept. Ale umístněním skrytého vypínače se stává z auta pro zloděje rubikova kostka. Myslim, že dát do auta ještě pár falešnejch, nebo udělat jejich kombinaci třeba i s falešnejma, tak to si zloděj rozmyslí. Navíc umístnění je jedinečný, stojí pár korun a už vidim zloděje jak běhá kolem auta a leze po drátech a hledá a hledá. Ale když je zloděj magor, kterej páku na volant přemůže tim, že ohne věnec volantu, nebo si zabílýho dne přijede před nákupní centrum pro auto odtahovkou, tak nepomůže nic. Leda si object auto klíčem, naklepat haupnu kladivem a pojistit to botičkou.

Odesláno

dospel jsem ke stejnemu zaveru. ale:

12 500 Kc pri 5% spoluucasti nebo 11 856 Kc pri 10% spoluucasti??? samozrejme bez povinneho bruceni ... na tohle reknu akorat tak f.u.c.k off.

takze nejaka solidni mechanika a treba prave ten smesny spinac to jisti.

Odesláno
Původně zaslal: chechet

dospel jsem ke stejnemu zaveru. ale:

12 500 Kc pri 5% spoluucasti nebo 11 856 Kc pri 10% spoluucasti??? samozrejme bez povinneho bruceni ... na tohle reknu akorat tak f.u.c.k off.

takze nejaka solidni mechanika a treba prave ten smesny spinac to jisti.

To je částka za pojištění proti krádeži? U který pojišťovny jsi si to nechal spočítat? Co máš za rok výroby? Já dohromady platím u ČP za povinný ručení + pojištění proti krádeži a př.živlům cca 10500,- ročně. Mám r.v.98.

Odesláno
Původně zaslal: Driver

To je částka za pojištění proti krádeži? U který pojišťovny jsi si to nechal spočítat? Co máš za rok výroby? Já dohromady platím u ČP za povinný ručení + pojištění proti krádeži a př.živlům cca 10500,- ročně. Mám r.v.98.

to jsou ceny, ktere mne udelal doporuceny pojistovak. anarchie! :nevim

nic, pisu ti u2u.

Odesláno
Původně zaslal: bedo

preco je tajny vypinac k smiechu??

Jako myslíš, tan vypínač, jak se utrhne hadice od filtru, hodí se do peťky s naftou, nebo benálem a jede se pryč, nebo ten, jak si natáhneš elektriku se svorkama a jede se pryč ? Nebo ten, jak vyndáš vnitřek ze chcípáku a jede se pryč ?

Myslim, že kromě majitele se bude smát každej.

Odesláno
Původně zaslal: elfye

Pokud se \"profi\" zloděj rozhodne neukrást poslední model BMW za pár miliónů a bude chtít čmajznout pět let starého pažouta za 200 tisíc, vybere si raději toho, který je méně zabezpečen. I ta blbá páka na volant znamená pro zloděje několik sekund práce, které by pro něj mohly být osudné.

V kombinaci se skrytým spínačem \"k smíchu\" je to pořád lepší než vůbec nic.

To si pleteš se starejma škodovkama, nebo s Fobií 1,2 HTP

Tam, když má nalitej frajer něco čornout, aby si zajezdil, tak ho třeba páka na volant odradí. Nebo když jich je plný parkoviště, tak si prostě vybere tu nejmíň zabezpečenou, nebo ti jí alespoň udělá o výbavu, rádio, pytle a tak... proti tomu je jediná obrana pojistka.

Naopak auto na zakázku, jako je právě třeba 306HDi, OI TDI a podobně se prostě ukradne a hotovo. Nepleť do toho poslendí model BMW a podobně, ty se sice taky kradou na zakázku, ale že by jich tu jezdilo tolik a zloději měli zakázky a odbyt jen na luxusní vozy, o tom si nech zdát. Koukni na statistiky, co se nejvíc krade.

Odesláno

Nejvetsi sranda je dobre skrytej casovej spinac treba na benzinovym cerpadle, neni nic veselejsiho,kdyz si treba nejakej vocasek vymeni treba ridici jednotku,aby nemel problem s imobilizerem a vesele nastartuje. Motor krasne bezi a hura pryc. po treba 10sec se vypne cerpadlo,coz nemuze tusit a je hotovo a ted babo rad :mrk Zavadu asi hledat nebude.. Dalsi sranda je alarm co zamkne auto a zablokuje otevirani zevnitr, jako bonus pusti treba 2x120db hejkadla nacpany pod pristrojovkou. Cely to napajet zalozni baterkou,staci 1A/h ta utahne hejkadla dost dlouho,pak si muze odpojovat hlavni baterku jak chce a trhat tapecir aby nasel sirenu. Nejlepsi sou domaci alarmiky zadelany na nepristupnych mistech a odblokovany treba IR zarizenim,to se spatne odchytava. Je mnoho moznosti jak to zabezpecit, zapojte fantazii a neutracejte penize za profi zarizeni,ktery zlodejicci poznaj uz jen podle nalepky na okenku :P

Pamatujte,kdo to bude chtit ukrast,tak to ukradne,ale nemusi to mit lehky.

Odesláno
Původně zaslal: lipnicak

Nejvetsi sranda je dobre skrytej casovej spinac treba na benzinovym cerpadle, neni nic veselejsiho,kdyz si treba nejakej vocasek vymeni treba ridici jednotku,aby nemel problem s imobilizerem a vesele nastartuje. Motor krasne bezi a hura pryc. po treba 10sec se vypne cerpadlo,coz nemuze tusit a je hotovo a ted babo rad :mrk Zavadu asi hledat nebude.. Dalsi sranda je alarm co zamkne auto a zablokuje otevirani zevnitr, jako bonus pusti treba 2x120db hejkadla nacpany pod pristrojovkou. Cely to napajet zalozni baterkou,staci 1A/h ta utahne hejkadla dost dlouho,pak si muze odpojovat hlavni baterku jak chce a trhat tapecir aby nasel sirenu. Nejlepsi sou domaci alarmiky zadelany na nepristupnych mistech a odblokovany treba IR zarizenim,to se spatne odchytava. Je mnoho moznosti jak to zabezpecit, zapojte fantazii a neutracejte penize za profi zarizeni,ktery zlodejicci poznaj uz jen podle nalepky na okenku :P

Pamatujte,kdo to bude chtit ukrast,tak to ukradne,ale nemusi to mit lehky.

Bezvadný, takže budeš mít kromě vylomenýho zámku ještě vyražený okýnko a zdemolovanou palubku. Pojišťovna ti za to nedá ani vindru, leda by si měl komplet pojistku za třikrát tolik.

Rady k nezaplacení. Jen pokračuj. Až to frajerovi vypne motor a někam ro narve, přídeš si převzít vrak a zaplatěj ti co se z auta ztratilo.

Odesláno

Až to frajerovi vypne motor a někam ro narve, přídeš si převzít vrak a zaplatěj ti co se z auta ztratilo.

No pokud ti vypne cerpadlo tak to snad nemusi jeste nikam narvat, proc taky?? Kdyby se ti bloklo rizeni tak je to jasny, ale pritom kdyz ti dojde benzin tak to asi do stromu neposle:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...