Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vespolek!

Rozhodl jsem se představit našeho Peugeota 307 SW 1.6 16V. Ihned po koupi od 3. majitele jsem nechal namontovat LPG. Peugeot má najeto 103 tis., takže skoro jako novej :)

Jediné maličkosti, které řeším, jsou nefungující ostřikovače (páčka OK, motůrek se točí ale voda do trubiček nejde), potom nefungující přední zásuvka 12V a ukazatel hladiny benzínu vzhledem k LPG.

Pokud někdo řešil a úspěšně vyřešil podobné problémy, budu rád za každou radu :mrk Ohledně ukazatele hladiny benzínu zkouším postup od Roman Bazi (link zde), ale zatím jsem se ještě nedobral zdárného výsledku...

Tak ještě sem přidám pár fotek ;)

post-49358-14109631059836_thumb.jpg

Odesláno

Vítej v klubu:papa. Pěkné autíčko. Jak jsi spokojen s LPG? Já jsem spokojen moc.

Udržuji hladinu benzínu nad půlkou, a rezerva na mě nepípá.

Milhaus - myslím, že u přechodového roku 2005 je toto možné.

Odesláno

Vítej v klubu a zvláště pak SW :), hele k těm ostřikovačům... mám stejný problém.. i když to točí, tak to nestříká... Někde jsem tu četl, že se to prostě točí tak slabě, že to nežene vodu..takže já to vyměním celý a uvidím...

Odesláno

To Roman: S plynem jsem zatím spokojen. Čekal jsem možná trochu menší spotřebu, ale třeba se to ještě došteluje. Cesta do Passova a zpět se 4 lidmi v autě mi vyšla na 10 l/100 km. Taky se mi zdá, že když je motor ještě studený a zrovna jednotka přepne na plyn, trošku to chvíli cuká a má tendence ke zdechnutí. Jedu brzy na seřízení, tak předpokládám, že to pak zmizí.

To koblih69: Zdá se mi, že kapalina vůbec neubývá. V hadičkách bylo trošku nasáté kapaliny ale až na sklo to nedostříklo :)

Odesláno

Já měl po montáži LPG spotřebu 12l/100km, a kleslo to na 9.5l, a to mám 2.0l. Mechanik mě říkal, že spotřeba je po montáži větší, a bude klesat. Po montáži mě to i dvakrát na křižovatce zdechlo, a od té doby nic. Uvidíš, že si to sedne a budeš jen chrochtat blahem:D.

Odesláno
Vítej v klubu:papa. Pěkné autíčko. Jak jsi spokojen s LPG? Já jsem spokojen moc.

Udržuji hladinu benzínu nad půlkou, a rezerva na mě nepípá.

Milhaus - myslím, že u přechodového roku 2005 je toto možné.

Tak hladina benzínu vyřešena, funguje to tak. Benzínu v nádrži mám těsně nad půlkou (ručička zakrývá číslo 2 v 1/2), po klesnutí na červené pole si to přepočítá a vrátí se zpět :super

[upravil dne 11/5/13 10:55 od OndraZal]

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Tak mi z ničeho nic (možná to bylo po montáži tažného zařízení) přestal fungovat ovladač naklápění světel. Vyřešeno díky návodu na tomto fóru:

Zkontrolovat, zda při zapnutých světlech svítí žárovička v popelníku. Pokud ne, žárovičku vyměnit a tím začne fungovat i ovladač naklápění světel. Žárovička zde má funkci jakési \"pojistky\", protože speciálně pro naklápění světel pojistka není.

Přikládám dvě fotky montáže:

post-49358-14109637420191_thumb.jpg post-49358-14109637420454_thumb.jpg

Odesláno

Někdy se mi chce až smát, jak to soudruzi z francie montovali, mi ta žárovka nesvítí dodnes a naklápění světel mi funguje normálně, hraju si s tím pokaždé co jedu večer z práce. Jiný rok, jiný systém zapojení

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...